Tansu Kalafatoğlu 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Bakanlık elektrikli araba reklamlarına 15,8 milyon lira ceza kesmiş. Gerçek menzil değerleri yerine yanıltıcı değerler veriliyormuş Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bakanlık elektrikli araba reklamlarına 15,8 milyon lira ceza kesmiş. Gerçek menzil değerleri yerine yanıltıcı değerler veriliyormuş Şehir içi menzil diye birşey uydurdular, onunla araç satmaya çalışıyorlar. İyi olmuş. Bu arada reno5 gelmiş, komik 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 saat önce Paylaş 15 saat önce (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: komik değil daha ne yapsın ki adam? tam tahmin ettiğim oldu, ses sistemi eklemek şart, kendi sistemi vasat deniyor, 30 kaat ekle 1.55 milyon, gelişmiş sürüş pakedi diye birşey avrupada göremedim, sanırım technoda standart olan bizde opsiyon olmuş iconic five donanım gelmemiş seçmekte yok, ısıtmalı koltuk direksiyon doğal olarak yok, yine eksik araba, paranlada alamıyorsun, ben var kızmak, bayiye gelsin bakıcam ama, yinede olmaz bu fiyat, araba zaten ufak, en üst tüm opsiyonlar dahil byd dolphini geçmemeliydi ki ikisi içinde bu fiyat fazla, şuan byd mi reno desen yeni kasa gelmiş olsa byd derdim hatta, almazdım ama seçim olarak böyle 15 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Dolphin ile r5 mi karsilastircaz?? Bence fiyat uygun. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: komik değil daha ne yapsın ki adam? 999999 a satsin mesela. Mehmet Göktürk yazdı: Dolphin ile r5 mi karsilastircaz?? Bence fiyat uygun. Dolphin in teknik verileri cok daha iyi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 saat önce Paylaş 15 saat önce (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Ama o bir dolfin.. valla daha iyi donanıma ve pile sahip, reno nun tipi güzel, al beni için tam dolu olmalı ve fiyatıda uygun olmalı, hele bayiye gelsin direksiyoda f1 kulakçıklı rejen ayarı yokmuş, R4 ü beklemeye başlarım, onda var çünki ve az daha büyük Mehmet Göktürk yazdı: Dolphin ile r5 mi karsilastircaz?? Bence fiyat uygun. dolfin döver dua etsin reno dolfin çinli... bu arada pejo e208 de olmuş 1.632, yuh artık, r5 e çok derken bu iyice hayal alemine girmiş... 13 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Bu durumdan etkilenmemek icin cok etkili bir silahimiz var, almamak. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Doğan Arşiray yazdı: Bu durumdan etkilenmemek icin cok etkili bir silahimiz var, almamak. kesinlikle, birlik olsak süper olucakta nerdeeeee... Yorum bağlantısı
Onur Demir 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Bugün hyundai inster gördüm. şaka gibi küçücüktü. e-c3ün yarısı kadar resmen. Yorum bağlantısı
Recommended Posts