Çağlar Bayur Perşembe 18:33 Paylaş Perşembe 18:33 İlkay Başaran yazdı: Heh o işte en sevdiğim ben hep yeni motorlu araba alırım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Perşembe 21:07 Paylaş Perşembe 21:07 Çağlar Bayur yazdı: en sevdiğim ben hep yeni motorlu araba alırım Biz yatırımı boşa yapıyoruz abi. Diğer motorları rektefiye ettirip satacağım. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Perşembe 22:18 Paylaş Perşembe 22:18 Abdussamed Acar yazdı: Opel neyden başlıyo abi Tabii ki tigra ahsjdjdjdj. Megane coupe yokken tigra.vardi @Çağlar Bayurbilir. @Servet Aydınde bilir ama onunki biraz daha kulaktan dolma sanki shsjdjdj 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 05:39 Paylaş Dün saat 05:39 Mertol Kip yazdı: Tabii ki tigra ahsjdjdjdj. Megane coupe yokken tigra.vardi @Çağlar Bayurbilir. @Servet Aydınde bilir ama onunki biraz daha kulaktan dolma sanki shsjdjdj güneş panellerine metror düşer inşallah paçağina siçtuğum 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 06:07 Paylaş Dün saat 06:07 Servet Aydın yazdı: güneş panellerine metror düşer inşallah paçağina siçtuğum Meteor olmasın? Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 06:16 Paylaş Dün saat 06:16 Mertol'da düşebilir tikkat olmak lazım 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 08:10 Paylaş Dün saat 08:10 Mertol Kip yazdı: Tabii ki tigra ahsjdjdjdj. Megane coupe yokken tigra.vardi @Çağlar Bayurbilir. @Servet Aydınde bilir ama onunki biraz daha kulaktan dolma sanki shsjdjdj kasımpaşa arka sokakların dili olsa da ... 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 08:23 Paylaş Dün saat 08:23 Servet Aydın yazdı: güneş panellerine metror düşer inşallah paçağina siçtuğum Ayu çıkabilü daş düşebilüğ Çağlar Bayur yazdı: kasımpaşa arka sokakların dili olsa da ... Bak delikanlı adam inkar ediyormu hiç. @Servet Aydın feyz al feyz 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 13:46 Paylaş Dün saat 13:46 Mertol Kip yazdı: feyz al feyz onun çıkarabilceği dumanın yanında bizimki kiprit dumanı olur anca , en son duvar içinde kavrulan elektrik tesisatının ultraviole fotosunu çekiyordu , biz itfaiyenin nosunu ararken 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 14:17 Paylaş Dün saat 14:17 Anlatma korkmasın. Bi daha gelemez 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Çağlar Bayur yazdı: onun çıkarabilceği dumanın yanında bizimki kiprit dumanı olur anca , en son duvar içinde kavrulan elektrik tesisatının ultraviole fotosunu çekiyordu , biz itfaiyenin nosunu ararken Bir ara cezaevinde duvar delen eleman vardi, bu anca kablo falan yaksin sjdjdjdkdk 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 saat önce Paylaş 20 saat önce (düzenlendi) Onur Demir yazdı: Abi sen canlı gördün mü? İlk görüşte çinli şehir içi elektrikli arabalrından biri sandım. Ec3 ün gerçekten yarısı kadar bugün iceledim İnsteri, ec3 le aynı hacimde olsa direk İnster derdim, gerçi şuanda inster diyorum, şöyleki; bizde getz de var, ondan net daha ferah, özellikle arka koltukları geri çekince kaykılıp bacak bacak üstüne atmak süpermiş, tavan yüksek, araba dar, koltuk direksiyon ısıtma-koltuk soğutma dışında herşey var (üst paket lazım), direk getzle aynı ebatta sadece daha yüksek ve arka koltukların kayar olması baya fark yaratmış, getz de bile rahat ediyorum açıkacası, sonuç olarak ben sevdim, şirin olmuş, özellik dolu zaten yinede üst pakedi olmalıydı, mesela ilginç bir özellik, cama su sıktığında koku önleme uyarısı veriyor, cam suyunun kokusu içeri girmesinmiş, ilginç, şehir içi için çok güzel bence, ha uzun yolda yapar elbet... birisi demiş, tiny house gibi araba diye, iyi oturmuş bu arada bizim Cliolarda eskidi, Clio 6 yoldaymış, tabii motorlar yine malum, 1.0 tce dizel ve 140 hp hibrit olacak diyorlar, 2026 ise tam elektrikli Clio işi başlayacakmış... 20 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: gerçi şuanda inster diyorum, Onur u gördün mü sen hiç canlı ön koltuğu söker arkaya oturursa anca sığar ona Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: bugün iceledim İnsteri, ec3 le aynı hacimde olsa direk İnster derdim, gerçi şuanda inster diyorum, şöyleki; bizde getz de var, ondan net daha ferah, özellikle arka koltukları geri çekince kaykılıp bacak bacak üstüne atmak süpermiş, tavan yüksek, araba dar, koltuk direksiyon ısıtma-koltuk soğutma dışında herşey var (üst paket lazım), direk getzle aynı ebatta sadece daha yüksek ve arka koltukların kayar olması baya fark yaratmış, getz de bile rahat ediyorum açıkacası, sonuç olarak ben sevdim, şirin olmuş, özellik dolu zaten yinede üst pakedi olmalıydı, mesela ilginç bir özellik, cama su sıktığında koku önleme uyarısı veriyor, cam suyunun kokusu içeri girmesinmiş, ilginç, şehir içi için çok güzel bence, ha uzun yolda yapar elbet... birisi demiş, tiny house gibi araba diye, iyi oturmuş bu arada bizim Cliolarda eskidi, Clio 6 yoldaymış, tabii motorlar yine malum, 1.0 tce dizel ve 140 hp hibrit olacak diyorlar, 2026 ise tam elektrikli Clio işi başlayacakmış... Koku girmemesi önemli abi 😀 Kona da tünele girerken cam açıksa kapatıyor çıkınca tekrar açıyor. Hyundai yapıyor değişik icatlar. İnstere de koymuştur kesin. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bakanlık elektrikli araba reklamlarına 15,8 milyon lira ceza kesmiş. Gerçek menzil değerleri yerine yanıltıcı değerler veriliyormuş Adamlar 512km şehiriçi demiş geçtik ayıp olmuşmudur. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Toyotanın bz4x ini gördüm yakından fena araç değil gibi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 saat önce Paylaş 18 saat önce (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Toyotanın bz4x ini gördüm yakından fena araç değil gibi ilginç duruyor, yalnız pahalı olacaktır kesin, bu arada ilk seferde tutturamamışlardı bu aracı, ilk çıktığında tekerlekleri fırladığından toplatılmıştı diye hatırlıyorum, şimdiye halletmişlerdir herhal fakat isim, ne o öyle yav... 18 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: bugün iceledim İnsteri, ec3 le aynı hacimde olsa direk İnster derdim, gerçi şuanda inster diyorum, şöyleki; bizde getz de var, ondan net daha ferah, özellikle arka koltukları geri çekince kaykılıp bacak bacak üstüne atmak süpermiş, tavan yüksek, araba dar, koltuk direksiyon ısıtma-koltuk soğutma dışında herşey var (üst paket lazım), direk getzle aynı ebatta sadece daha yüksek ve arka koltukların kayar olması baya fark yaratmış, getz de bile rahat ediyorum açıkacası, sonuç olarak ben sevdim, şirin olmuş, özellik dolu zaten yinede üst pakedi olmalıydı, mesela ilginç bir özellik, cama su sıktığında koku önleme uyarısı veriyor, cam suyunun kokusu içeri girmesinmiş, ilginç, şehir içi için çok güzel bence, ha uzun yolda yapar elbet... birisi demiş, tiny house gibi araba diye, iyi oturmuş bu arada bizim Cliolarda eskidi, Clio 6 yoldaymış, tabii motorlar yine malum, 1.0 tce dizel ve 140 hp hibrit olacak diyorlar, 2026 ise tam elektrikli Clio işi başlayacakmış... tip rezalet ama. juke yanında benz 1928 SLK gibi kalır. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 saat önce Paylaş 18 saat önce (düzenlendi) Doğan Arşiray yazdı: tip rezalet ama. juke yanında benz 1928 SLK gibi kalır. tip göreceli tabii ama önden fena gelmedi bana, arka stoplar falan biraz rahatsız etti, daha koreli birazda japon stil olmuş bu alet... reno konfigrasyonu açmış sonunda, reno5 sedef beyaz komple tek renk, harman kardon ses sistemi ve gelişmiş sürüş pakedi olmazsa olmaz= 1.600.000 tl. şaka gibi... ki bu eksik, ısıtmalı koltuk direksiyon yok, bize gelmiyor yani alamıyorsun, tek pedal yok f1 kulakçık yok, soğudum vallahi, fiyatlar zaten uçmuş gitmiş, en güzeli almamak.... 17 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 17 saat önce Paylaş 17 saat önce ahh ahh yokki bi elektirikli aracımız 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts