Ali Cihangiroğlu Pazar 10:05 Paylaş Pazar 10:05 Onur Demir yazdı: Donanım yazılım kalite hyundai önde olabilir ama çok küçük araç. Maruti gibi 🤣 küçük evet, bu sınıf istersen bence güzel, ec3 ün yarısı kadar değil ama valla şuan aracım olmasa alacak olsam alabilirdim... Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazar 11:15 Paylaş Pazar 11:15 Hyundai ionic 5 ten başlar ajsjdjdjd Onur Demir yazdı: Donanım yazılım kalite hyundai önde olabilir ama çok küçük araç. Maruti gibi 🤣 Bazısı küçük sever 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Pazar 12:55 Paylaş Pazar 12:55 Mertol Kip yazdı: Hyundai ionic 5 ten başlar ajsjdjdjd Bazısı küçük sever ionic 5 makyajla bitti, liste dışı işime geleni severim, büyük bazen küçüğede biner, yeterki sığsın Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazar 14:26 Paylaş Pazar 14:26 Ben seni düşünerek yazmamıştım ama ben de küçük arabaları severim. Eski C yeni B segmenti gayet ideal aslında, çok büyüttüler. Araba bakarken xc30 olsaydı kesin onu alırdım mesela. Grandland şehiriçi için hiç pratik değil, hem her yere sığmıyor hemde dar yerden geçmek sıkıntı. Bodrum Akçay falan OK ama Istanbulda buyuk araba dert çoğu zaman. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Pazar 15:07 Paylaş Pazar 15:07 (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Ben seni düşünerek yazmamıştım ama ben de küçük arabaları severim. Eski C yeni B segmenti gayet ideal aslında, çok büyüttüler. Araba bakarken xc30 olsaydı kesin onu alırdım mesela. Grandland şehiriçi için hiç pratik değil, hem her yere sığmıyor hemde dar yerden geçmek sıkıntı. Bodrum Akçay falan OK ama Istanbulda buyuk araba dert çoğu zaman. hee tamam o zaman, öte yandan buralarda yazın berbat, çekilir gibi değil, park edecek yer yok, her yer araba, resmen işkence, o yüzden akrobasi yaparak 360 derece her yönden atak yeme ihtimaline rağmen skutır kullanıyorum çoğunlukla, kış gelsede rahat etsek arkadaş... Pazar 15:08 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Pazar 18:08 Paylaş Pazar 18:08 Mehmet Göktürk yazdı: Bu relive ne iş? olmayacak iş 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 09:59 Paylaş Pazartesi 09:59 Elektriklide sıkıntılar olabilir. Batarya ve motor üretiminde kullanılan malzemelerin tedariğinde kriz var deniyor. Çin abd savaşı etkili Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 11:46 Paylaş Pazartesi 11:46 Tansu Kalafatoğlu yazdı: savaşı etkili savaş kelimesinin kriteri nedir? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 15:01 Paylaş Pazartesi 15:01 Çağlar Bayur yazdı: savaş kelimesinin kriteri nedir? Yaptırım. Tehdit falan işte Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 15:49 Paylaş Pazartesi 15:49 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yaptırım. Tehdit falan işte malazgirtte bunlar pazarda tavukla balta takaslarken bile olurdu insanlık amma da narinleşti 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Çarşamba 10:16 Paylaş Çarşamba 10:16 Ali Cihangiroğlu yazdı: Hadi hadi direnme al bi tane de eğlenelim Tansu Kalafatoğlu yazdı: Elektriklide sıkıntılar olabilir. Batarya ve motor üretiminde kullanılan malzemelerin tedariğinde kriz var deniyor. Çin abd savaşı etkili Ne sıkıntısı olacak? Malzeme tedariğini ve lojistiğini üretici düşünsün bana ne. Evde batarya mı üretecez, motor mu saracaz Motor derken elektrik motoru. 1 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 10:47 Paylaş Çarşamba 10:47 Mertol Kip yazdı: Evde batarya mı üretecez, motor mu saracaz deme öyle yapanı gördü bu gözler 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Çarşamba 11:28 Paylaş Çarşamba 11:28 Çağlar Bayur yazdı: deme öyle yapanı gördü bu gözler Normal insanlardan bahsediyoruz, vampirlerden degil 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 11:35 Paylaş Çarşamba 11:35 Vampir denmiş, sarımsak lazım mı? 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 12:07 Paylaş Çarşamba 12:07 İlkay Başaran yazdı: Vampir denmiş, sarımsak lazım mı? çakmak var mı 1 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen Çarşamba 20:24 Paylaş Çarşamba 20:24 Ali Cihangiroğlu yazdı: sadece 10 cm daha geniş Sınıf farkı burada çıkıyor işte. Arka kısıma 3 kişi oturmaz. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 21:38 Paylaş Çarşamba 21:38 Mertol Kip yazdı: Normal insanlardan bahsediyoruz, vampirlerden degil İlkay Başaran yazdı: Vampir denmiş, sarımsak lazım mı? Sarımsaklısakdamı saklasak naapsak? Çağlar Bayur yazdı: çakmak var mı Cuara varmı? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Mertol Kip yazdı: Hadi hadi direnme al bi tane de eğlenelim Ne sıkıntısı olacak? Malzeme tedariğini ve lojistiğini üretici düşünsün bana ne. Evde batarya mı üretecez, motor mu saracaz Motor derken elektrik motoru. Ukala tamirciler olabilir o yönden haklı. Ama arçelik tamircisi de eskisi gibi değil. Bence en büyük sıkıntı alüminyum parçalar. onun dışında daha kolay tamiri. Bir de çok uzun dönemde su ve rutubet nedeniyle kartlarda vs korozyon ne yapar bilemedim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Arabayı daha ucuza satmak için bataryasız paket olabilir. Bataryayı git dışarıdan kirala mantığı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: su ve rutubet nedeniyle kartlarda vs korozyon ne yapar bilemedim. focusta göstergede bir sıra lehim var o da dert açıyor, pillilerde sadece stop lambasında 50 bin lehim var diolar 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Çağlar Bayur yazdı: focusta göstergede bir sıra lehim var o da dert açıyor, pillilerde sadece stop lambasında 50 bin lehim var diolar Söküp yenilemişliğimiz vardır. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Motorola 9S12 bu işlemcinin assembly dilini bilirim gençliğim bununla geçti. Patent bile bunla aldım.. https://www.nxp.com/docs/en/data-sheet/MC9S12C128V1.pdf https://patents.google.com/patent/US6184863B1 Burda Okulda 15 sene kadar bunun dersini de verdim. Makine dili dersi. 4 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Motorola 9S12 bu işlemcinin assembly dilini bilirim gençliğim bununla geçti. Patent bile bunla aldım.. https://www.nxp.com/docs/en/data-sheet/MC9S12C128V1.pdf https://patents.google.com/patent/US6184863B1 Burda Okulda 15 sene kadar bunun dersini de verdim. Makine dili dersi. 9s12 ile calismayana muhendis denmez. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts