Onur Demir Pazartesi 13:44 Paylaş Pazartesi 13:44 Sanırım araba alıyorum çarşamba günü tatil dönüşü. Kapora verdim. Rakı masasında sarı sitedeki ilan sahiplerini ararsan sabah kapora atmış buluyo insan kendini 🤣 Takip ettiğim bir araçtı. Sorun çıkmazsa alacağım. Son zamanlarda da insanların son fiyat soruma 3bin 2.5tl inmeleri rahatsız etti. Hele bir tanesi daha merhaba araç için aramıştım dememle ; 1.210 veren var, şuan ilandaki 1.240ı da versen satamam tesla siparişi veremedim henüz diyerek lafa girmesi rahatsız etti. 10 ayrı araçla görüştüm ilk konuştuğum normal insandı sanırım. Gerçekten garip bir ortam. Araçta şöyle bir şey var pedalbox diye. Fikri olan var mı? Sökeyim mi kalsın mı? Serviste ilk alırken takmışlar ppf ile birlikte. e-C4 2022 model 56bin km Kış paketi ve sunrooflu Turuncu 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık Pazartesi 14:04 Paylaş Pazartesi 14:04 Pedal box kalabilir, biraz daha canlandırıyor tepkileri. Beğenmezsen kapatırsın olur biter. Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 14:11 Paylaş Pazartesi 14:11 Elektrikli arabada pedalbox nasıl oluyor anlamadım 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazartesi 15:19 Paylaş Pazartesi 15:19 Süren kişi de elektrik verebiliyormus. Böylelikle trafikte oluşabilecek negatif enerji en aza indirgeniyormus. 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazartesi 15:28 Paylaş Pazartesi 15:28 Onur Demir yazdı: Sanırım araba alıyorum çarşamba günü tatil dönüşü. Kapora verdim. Rakı masasında sarı sitedeki ilan sahiplerini ararsan sabah kapora atmış buluyo insan kendini 🤣 Takip ettiğim bir araçtı. Sorun çıkmazsa alacağım. Son zamanlarda da insanların son fiyat soruma 3bin 2.5tl inmeleri rahatsız etti. Hele bir tanesi daha merhaba araç için aramıştım dememle ; 1.210 veren var, şuan ilandaki 1.240ı da versen satamam tesla siparişi veremedim henüz diyerek lafa girmesi rahatsız etti. 10 ayrı araçla görüştüm ilk konuştuğum normal insandı sanırım. Gerçekten garip bir ortam. Araçta şöyle bir şey var pedalbox diye. Fikri olan var mı? Sökeyim mi kalsın mı? Serviste ilk alırken takmışlar ppf ile birlikte. e-C4 2022 model 56bin km Kış paketi ve sunrooflu Turuncu Islatalım. Yorum bağlantısı
Onur Demir Pazartesi 15:51 Paylaş Pazartesi 15:51 Mertol Kip yazdı: Islatalım. Tabiki ne zaman nerede dersen. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Elektrikli arabada pedalbox nasıl oluyor anlamadım Bana da çok mantıksız geldi. Pedala ani basmalarda tepkileri yavaşlatıp yakıt tasarrufu sağlamak için sanırım kullandılar bilemedim. Bana çok alakasız geldi. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Pazartesi 15:54 Paylaş Pazartesi 15:54 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Elektrikli arabada pedalbox nasıl oluyor anlamadım Ben de? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 16:21 Paylaş Pazartesi 16:21 Sorum saçma değilse söylerseniz sevinirim arkadaşlar. Yoksa kahkaha patlatıp x’de paylaşırım bunu yani noluyor? Elektrik mi hızlanıyor. Powerband gibi bir şey mi açıyor. Ne olabilir ki. Zaten hazır bekleyen ani tork var Yorum bağlantısı
Onur Demir Pazartesi 19:19 Paylaş Pazartesi 19:19 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sorum saçma değilse söylerseniz sevinirim arkadaşlar. Yoksa kahkaha patlatıp x’de paylaşırım bunu yani noluyor? Elektrik mi hızlanıyor. Powerband gibi bir şey mi açıyor. Ne olabilir ki. Zaten hazır bekleyen ani tork var Aracın sahibi ekonomik oluyor dedi. Amaç ekonomiymiş. Gaza basma dibine kadar abanma vs hareketleri mi kısıtlıyor ben de anlamadım. Hızı limitlemek gibi özellikleri de varmış. Belki eşini sınırlamak için kullandı bilemedim. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazartesi 19:49 Paylaş Pazartesi 19:49 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sorum saçma değilse söylerseniz sevinirim arkadaşlar. Yoksa kahkaha patlatıp x’de paylaşırım bunu yani noluyor? Elektrik mi hızlanıyor. Powerband gibi bir şey mi açıyor. Ne olabilir ki. Zaten hazır bekleyen ani tork var Neyini anlamadigini da ben anlamadim. Pedalin altinda potans var. Onun degerini manuple ediyordur ya da atiyorum logaritmik potans vardir onu lineere yaklastiriyordur. Benzinli arabada da ayni yapi. Switch degil o bastigin. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 19:57 Paylaş Pazartesi 19:57 Onur Demir yazdı: e-C4 tork kaç? hayılsı olsun tipini sevdiğim bir şey Yorum bağlantısı
Koray Demir Pazartesi 20:14 Paylaş Pazartesi 20:14 İhtiyaç yok gibi. Organik pedal box mevcut. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 22:12 Paylaş Pazartesi 22:12 Mertol Kip yazdı: Neyini anlamadigini da ben anlamadim. Pedalin altinda potans var. Onun degerini manuple ediyordur ya da atiyorum logaritmik potans vardir onu lineere yaklastiriyordur. Benzinli arabada da ayni yapi. Switch degil o bastigin. Sürüş modları zaten bunun için. Yorum bağlantısı
Mertol Kip Salı 01:58 Paylaş Salı 01:58 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sürüş modları zaten bunun için. Yok demek ki o arabada ya da arabanın sahibi yeterli görmemş. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Salı 05:31 Paylaş Salı 05:31 Belki pedalin tepkisi benzinlin gibi degildi, ondan taktilar. Basit aletler bunlar. Bence sokme. Koray Demir yazdı: İhtiyaç yok gibi. Organik pedal box mevcut. E-c4 bunun 8 de 1 biri gucte. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir Salı 11:13 Paylaş Salı 11:13 Doğan Arşiray yazdı: E-c4 bunun 8 de 1 biri gucte. 200 hp altı EV araç mı olur 😀 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 11:52 Paylaş Salı 11:52 e-c3 baktık. 44kwh batarya. yüzde 80'i 35kwh ve ancak şehir içinde 200-250km gider. yazın klima kışın kalorifer ile 200 olur bu tork 125nm, beygir 116 alacak olan burun kıvırıyor ama fiyatı çok ucuz 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Salı 20:39 Paylaş Salı 20:39 Tansu Kalafatoğlu yazdı: tork 125nm, beygir 116 alacak olan burun kıvırıyor ama fiyatı çok ucuz Ya ben bunu cidden anlamiyorum. Findik kadar araba zaten, ortalama 1.3 atmosferik benzinli kadar tork veren motoru da var, ne bekliyoruz? B sinifi standart bir sehirici arabasinda baska ne olur ki? Sayin alma maliyeti gorece dusuk, yolda tutma maliyeti ve km basina odenen ucret de rakipsiz, guncel teknolojik donanimlar var, eh sinifina gore konforlu da sayilir. Eee? Bu aletleri karsilastiraboleceginiz araclar egea 1.4 atmosferik ya da 1.0 motorlu clio falan. Onlarda da uc asagi bes yukari ayni tork var ve lineer dagilimli da degil. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Salı 21:23 Paylaş Salı 21:23 bu kadar zayıf motorlu bir arabanın dacia spring gibi bir fiyata satılması lazımdı. Tansu Kalafatoğlu yazdı: e-c3 baktık. 44kwh batarya. yüzde 80'i 35kwh ve ancak şehir içinde 200-250km gider. yazın klima kışın kalorifer ile 200 olur bu tork 125nm, beygir 116 alacak olan burun kıvırıyor ama fiyatı çok ucuz ne kadar ucuz çok ucuz derken? 600 bin filan mı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 22:34 Paylaş Salı 22:34 Mertol Kip yazdı: Ya ben bunu cidden anlamiyorum. Findik kadar araba zaten, ortalama 1.3 atmosferik benzinli kadar tork veren motoru da var, ne bekliyoruz? B sinifi standart bir sehirici arabasinda baska ne olur ki? Sayin alma maliyeti gorece dusuk, yolda tutma maliyeti ve km basina odenen ucret de rakipsiz, guncel teknolojik donanimlar var, eh sinifina gore konforlu da sayilir. Eee? Bu aletleri karsilastiraboleceginiz araclar egea 1.4 atmosferik ya da 1.0 motorlu clio falan. Onlarda da uc asagi bes yukari ayni tork var ve lineer dagilimli da degil. Güç değil, şarj olayı dert. Çok kısa menziller. İstasyonda şarj edilecek. Kapasitenin %70’i kullanılacak. Yani 30kwh sürekli batarta bitti bitecek stresi yapar bu apartmanda oturan için @Doğan Arşiray 1,2-1,3 falan Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 01:55 Paylaş Dün saat 01:55 Doğan Arşiray yazdı: Bence olur, olmalida E opel frontera konusunda bu ne diyor herkes ama Yorum bağlantısı
Mertol Kip 22 saat önce Paylaş 22 saat önce (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Güç değil, şarj olayı dert. Çok kısa menziller. İstasyonda şarj edilecek. Kapasitenin %70’i kullanılacak. Yani 30kwh sürekli batarta bitti bitecek stresi yapar bu apartmanda oturan için Ha hiç LPGli araba kullanmamış yani. Herkes kamyon şoförü olduğu için menzil önemli tabi Ben 4 ayda 14bin km yaptim, en az 10 bin km si uzun yol, hiç rahatsız olmadığıma göre sorun bende. 21 saat önce tarihinde Mertol Kip tarafından düzenlendi Typo yapmisim 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 saat önce Paylaş 22 saat önce İlkay Başaran yazdı: E opel frontera konusunda bu ne diyor herkes ama Genel gecer guclere gore dusuk, ama i menzil de kisa. Bence asil problem o. Fantastik ucuz ds degil bu nedenle. Mertol Kip yazdı: Neyini anlamadigini da ben anlamadim. Pedalin altinda potans var. Onun degerini manuple ediyordur ya da atiyorum logaritmik potans vardir onu lineere yaklastiriyordur. Benzinli arabada da ayni yapi. Switch degil o bastigin. Tam olarak bunu yapiyor Ben c180 de kullaniyorum. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 21 saat önce Paylaş 21 saat önce 4 ay da 14 bin 20 si uzun yol iyi yol 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts