Tansu Kalafatoğlu 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Kobalt, nikel ve lityum. Bataryalar için üretimi yoğunlaşan madenciliğin çevreye verdiği zarar müthiş düzeyde. O yüzden bugünkü sıvı hal pilleri hala sürdürülebilir değil. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce (düzenlendi) Yapay zeka diyor ki "yılda 20 bin km yapmıyorsan elektrikli araba almaktan çekinin." Çünkü sen kullanmasan bile bataryası parka durduğu yerde eskiyor. Benim gibi hafta sonundan hafta sonuna binen biri kesinlikle alması tavsiye dahi etmiyor. Çok büyük finansal kayıba neden olur diye uyardı. Hatta aynı şeyi Hibrid araç içinde söyledi. Yılda 5000 km yapan adama tamamen finansal zarar. 12 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Elektrikli çok az yaktığı için 5binde kalmazsın, tuvalete bile arabayla gidersin ama . 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce (düzenlendi) Evren Erakçora yazdı: Elektrikli çok az yaktığı için 5binde kalmazsın, tuvalete bile arabayla gidersin ama . Hocam benim yakıt tüketimi ilegili bir derdim yok . Biz ailecek bir yere gittiğimizde , gittiğimiz yerde yaptığımız harcamalar sıkıntı yaratıyor. Evden tek bir çıkışın maliyeti 2500 tl. Şimdi çengelköye gitsek Otopark 120 tl alır. Midyeci yusuf 800 tl verir, Patsocu sosisciye 1000 tl vermeden çıkılmıyor. Bir yerden bir yere intikal etmek maliyetli değil, maliyetli olan 3 boğazı doyurmak. kolum alçıda iken Meydan avm gittim, yemesi içmesi, vitrindeki ürüne heves etmesi vs vs 3000 lik oldum. Son çıkışımda eve Scuterle geldim. 5000 tl gitti. Haftasonu Caddebostan sonrası katlanır bisiklet bakıyorum 7500 tl. 12 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yapay zeka diyor ki "yılda 20 bin km yapmıyorsan elektrikli araba almaktan çekinin." Çünkü sen kullanmasan bile bataryası parka durduğu yerde eskiyor. Benim gibi hafta sonundan hafta sonuna binen biri kesinlikle alması tavsiye dahi etmiyor. Çok büyük finansal kayıba neden olur diye uyardı. Hatta aynı şeyi Hibrid araç içinde söyledi. Yılda 5000 km yapan adama tamamen finansal zarar. Durdugu yerde eskiyor derken? %2 lik dusmeden bahsediyor. Stellantis pilin omrune 15 yil demis. 8 sene de garanti vermis, kusura bakmayinda cok da fifi yapay zekasizin soyledigi. Ayrica yakit konusunda da zirvalamis, bir zamanlar dizel icinde ayni sacmaliklar konusuluyordu. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Mertol Kip yazdı: Durdugu yerde eskiyor derken? %2 lik dusmeden bahsediyor. Stellantis pilin omrune 15 yil demis. 8 sene de garanti vermis, kusura bakmayinda cok da fifi yapay zekasizin soyledigi. Ayrica yakit konusunda da zirvalamis, bir zamanlar dizel icinde ayni sacmaliklar konusuluyordu. Benim şirket aracım var, belki onunda etkiside vardır. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Evren Erakçora yazdı: Elektrikli çok az yaktığı için 5binde kalmazsın, tuvalete bile arabayla gidersin ama . Öğlen kiralık şirket aracı sürücüleri klimayı çalıştırıp içerisinde uyuyor. Garenta ve Zeplin Car’ın envanterinde bir sürü kiralık Tesla var. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Koray Demir yazdı: Öğlen kiralık şirket aracı sürücüleri klimayı çalıştırıp içerisinde uyuyor. Garenta ve Zeplin Car’ın envanterinde bir sürü kiralık Tesla var. Bir günlük kiralayıp hevesimizi alıp bırakmak lazım. İnsan merakını giderdikten sonra alma heveside gidiyor. Açıkcası 2200 tl günlük kiralayıp heves alınabilir. 7 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Koray Demir 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bir günlük kiralayıp hevesimizi alıp bırakmak lazım. İnsan merakını giderdikten sonra alma heveside gidiyor. Açıkcası 2200 tl günlük kiralayıp heves alınabilir. Kullanırsan bir daha içten yanmalıya binmek istemezsin tarifi değişik bir haz. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Koray Demir yazdı: Kullanırsan bir daha içten yanmalıya binmek istemezsin tarifi değişik bir haz. Orası tartışılır, sonucta CVT şanzımandan hoşlanan ve robotize şanzımanları seven biri olarak klasik petrolheadlere benzemiyorum. 7 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts