Mehmet Ozyurek 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: biliyorum onu canım, silme diyince komple silme arıyorum ben, edit gibi süreli tam silmede olmalı bence... Yok yok.. öyle değil.. Hani yazıp yazıp siliyoruz ya.. öyle yapmıştır 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mertol Kip yazdı: Bennnn beyle.degildimmmmm yaşarken olduuuuuum. Çağlar uyarmadı mı seni? Benim tükkana gelenin ayarı kaçar Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Yok yok.. öyle değil.. Hani yazıp yazıp siliyoruz ya.. öyle yapmıştır e bazen bakıyorum çok uzatmışım, siliyim bari diyorum o sebeble yani 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 12 saat önce Paylaş 12 saat önce şimdi elektirikli alalım mı yoksa almayalım mı Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 saat önce Paylaş 12 saat önce (düzenlendi) Erdem Dertsiz yazdı: şimdi elektirikli alalım mı yoksa almayalım mı araban varsa ve hergün işe gidiyorsan değiştir pilli al araban varsa az kullanıyorsan alma, paranı işlet zaten herşey bedavaya gelir, otur oturduğun yerde uzun yol sıklıkla yapıyorsan araban varsa sat phev al, dayanabilirsen pillide olur, sabrına ve keyfine uyması lazım para çoksa zaten düşünmeye gerek yok, kafana göre takıl kaşıntı varsa zaten ne alırsan al o kaşıntı bir süre sonra yine başlar, iflağ olmazsın 12 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: araban varsa ve hergün işe gidiyorsan değiştir pilli al araban varsa az kullanıyorsan alma otur oturduğun yerde uzun yol sıklıkla yapıyorsan araban varsa sat phev al, dayanabilirsen pillide olur, sabrına ve keyfine uyması lazım bunları tamamı yakıt fiyatına göre değişir, eşit olsa her türlü benzili al keyfina bak derdim Ali abi valla elektrikliden sonra dizelin koltuğuna hiç oturmuyorum desem yeridir. Kaza yapmasaydık tüm yaz kenarda yatardı. 1280 liraya anca sıfır clio alabilecektim. Bu yeni 3 silindir motorlarıda çok sevemedim. Ayrıca güçsüz araba hiç eğlenceli değil. Dolphin 204 beygir, Golf 248 beygir. 170 e kadar kafa kafaya yürüyorlar. Golfün 248 beygirinin keyfi gelecekte yürüyecek İstesekte istemesekte gelecek akülü 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce (düzenlendi) Erdem Dertsiz yazdı: Ali abi valla elektrikliden sonra dizelin koltuğuna hiç oturmuyorum desem yeridir. Kaza yapmasaydık tüm yaz kenarda yatardı. 1280 liraya anca sıfır clio alabilecektim. Bu yeni 3 silindir motorlarıda çok sevemedim. Ayrıca güçsüz araba hiç eğlenceli değil. Dolphin 204 beygir, Golf 248 beygir. 170 e kadar kafa kafaya yürüyorlar. Golfün 248 beygirinin keyfi gelecekte yürüyecek İstesekte istemesekte gelecek akülü dizel bitti zaten, şuanki benzinliler tork avanatajınıda kapattığı gibi dizel kadar azda yakıyorlar artık, senin yaptığın mantıklı, bende şuan alacak olsam yoğun kullanımda pilli alırdım zaten, dolfin güçlü alet, donanımda güzel, makyajlısı dahada güzel duruyor hatta, gelecek konusunda o kadar emin olma, bu pillerle olmaz o gelecek, 5 dk da dolmadıkça olmaz, bu nüfusla genel kullanımda olmazı bırak imkansız hatta, azınlıktayken bu ilkel pil barındıran araçların keyfini sürmek lazım, zira bu devran böyle gitmeyecek, piller değişmedikçe tabii, şuan gelecek belirsiz artık bana göre... 11 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Koray Demir 11 saat önce Paylaş 11 saat önce @Mertol Kip Bu işe ne diyorsun üstad? Şarj süresini bayağı uzatır. https://www.instagram.com/reel/DMFlNoEtPUL/?igsh=MWpxbnYwc2g1dXRmNg== Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce (düzenlendi) Koray Demir yazdı: @Mertol Kip Bu işe ne diyorsun üstad? Şarj süresini bayağı uzatır. https://www.instagram.com/reel/DMFlNoEtPUL/?igsh=MWpxbnYwc2g1dXRmNg== dediğim gibi, genel kullanımda bu pillerle olmaz, şarj süresi uzun, aşırı güç lazım, şebeke strese girer, bu hızla gitsin ilk önce önünüze devre dışı kalmış yada yavaş şarj noktaları çıkacak, plansız yapılan iş yürümez, bunlar daha hiçbirşey.... 11 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: gerek yok, ne dengesi optimumu bırak Allah aşkına, gerçek elektriklimi, sahtesidemi var bunun araba işte, ne nedir biliyorum zaten, bugattimi bu deneyimlemek zor olsun, sokaklar bunlarla dolu, işime gelirse bakarım, ama şunu demeyin artık ayıp oluyor, daha konforlu sessiz vs. hangi çağdayız, böyle demesen zaten ses etmeyeceğim, gerçi neden kendimi sinir ediyorum buda ayrı mesele, neyse benim için yakıt maliyeti dışında saha sıkıntı veren araçlar, uğraşamam ben şarjla falan, yolda mola zaten veriyormuşuzda ohooo hep bir bahane, bastımmı giderim ben, hiç durmam 700 km falan, hergün değil ama rahatıma düşkünümdür, bana gelmez, kısaca tatmin ettiğinde bakarım üst sınıflarına, şuan ilkel pilleriyle kesmiyor anlayacağın, anca şehir içinde git gele uyar, oda ufak araçla E konforluuu ve sessiiiiz. Demeyek de ne diyek? Mahmut mu diyek? Ulen her elektrikli bir mi? Ami de elektrikli ajsdgjkhagskj Ben 700 km durmadan gidemem hacı çişim geliyo Erdem Dertsiz yazdı: şimdi elektirikli alalım mı yoksa almayalım mı Sen al, Ali almasın. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mertol Kip yazdı: E konforluuu ve sessiiiiz. Demeyek de ne diyek? Mahmut mu diyek? Ulen her elektrikli bir mi? Ami de elektrikli ajsdgjkhagskj Ben 700 km durmadan gidemem hacı çişim geliyo deee de de bizimkilerde aynııı, değilmi diyek? bende sınıfına göre dediydimya, amide şirin haa, gideri var, bizim burada gider aslında bak bundan al, banane dayanamıyorsan Yorum bağlantısı
Mertol Kip 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Koray Demir yazdı: @Mertol Kip Bu işe ne diyorsun üstad? Şarj süresini bayağı uzatır. https://www.instagram.com/reel/DMFlNoEtPUL/?igsh=MWpxbnYwc2g1dXRmNg== Yaw zaten ben bu Teslacıları anlamadım. Aynısı yeni kurulan Zes'lerde de var. 400KW basarım diyor. Ulen naptın termik santral mi kurdun şarj aletinin arkasına? Hangi trafoyla besliyon onu? Benim araba 160 kW max demiş zaten ama o da yalan dolan. %70 ten sonra o hızlar düşüyor. %85 ten sonra 30 kW a falan düşüyor. %80 den sonrasında dışarıdan şarj etmek çok gereksiz benim arabada. %80 e 20 dakikada geliyorsun oradan %100 olmasını beklersen +30 dakika daha ekle. Ne uğraşacam onunla, basar gider bitince gene bi 20 dk daha şarj ederim. Boşuna %20-80 arası takılın demiyorlar. Evdeyken bırakıyorum dolsun ama dışarıda gereksiz. Ali Cihangiroğlu yazdı: deee de de bizimkilerde aynııı, değilmi diyek? Sen hem alırken hem de binerken %70 daha fazla para ödüyon. Aradaki fark bu. Bu arada sessizlik gerçekten aynı değil. Almadan önce yarım gün elektriklisini yarım gün MHEV ini test ettim. Aynı sessizlikte falan değil. Ali Cihangiroğlu yazdı: bende sınıfına göre dediydimya, amide şirin haa, gideri var, bizim burada gider aslında bak Nasıl bi yokluk yaşıyon anlamadımki... 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mertol Kip yazdı: Nasıl bi yokluk yaşıyon anlamadımki... Clio almadan önce renoyu yerden yere vururdu. Şimdi renoöver oldu. Elektrikli alacak yakında onu da anlat anlat bitiremeyecek. Bunlar onun sancıları Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Sen hem alırken hem de binerken %70 daha fazla para ödüyon. Aradaki fark bu. Bu arada sessizlik gerçekten aynı değil. Almadan önce yarım gün elektriklisini yarım gün MHEV ini test ettim. Aynı sessizlikte falan değil. Nasıl bi yokluk yaşıyon anlamadımki... alırken kullanırken geç bunları, tamamı yakında eşitlenecek, yok öyle bedavaya köfte, yedirmezler, yaz bunu kenara, ayrıca bu pillerle zaten yürümez bu iş, olmaz. 100-140 arasında motor sesi alıyorsa o araç vardır onda bir numara, hadi ses aldı diyelim uçuk fark olamaz, olan seside lastik yuvarlanma sesi bastırır zaten, ben sessiz araç diye umutla bindiğim s500 de göremiyorum, bizim basit orta sınıf araçlarda ne olacaktı, adamlar sesi kesmek için karşı ses dalgası yayan akustik zımbırtılar bile kullanıyorken ki motor sesini değil yol sesini falan kesmek için, sen bu araçlarda nasıl bir sessizlikten bashediyorsun anlamadım. konuya dön, senin arabanı 20 dk da doldurman değil konu, sistem izin vermeyince sende 1-2 saat çalışan ünitelerde bekleyeceksin, önce sıra bekleyeceksin sonrada şarj sırası, o zaman görüşeceğiz süper sessiz konforlu araç için ne diyeceğini bense basıp parayı doldurup geçeceğim, hiç sevmem beklemeyi, yada phev alırım yine beklemem İlkay Başaran yazdı: Clio almadan önce renoyu yerden yere vururdu. Şimdi renoöver oldu. Elektrikli alacak yakında onu da anlat anlat bitiremeyecek. Bunlar onun sancıları cliodan öncekiler için megan fena değil, talismanda öyle, ama gerisini eskileri için yine aynı düşüncedeyim,yerden yere vururum yok pilli almam şimdilik, gerek yok, geleceği belirsiz, arabam var ve az kullanıyorum, ne yapayım yeni arabayı.. şuan reno alırmıyım diye sorsana sen, clioda dahil, pilli r5 eh işte ama onuda artık eksikleri için listeden çıkardım, hiçbirini almam şuan, kayda değer aracı yok şimdilik, olanda saçma pahalı, rafale için oda... 9 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Beni karıştırmayın, Ali Abi ne aldıysa iyidir. 1 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Beni karıştırmayın, Ali Abi ne aldıysa iyidir. şimdilik alamıyorum, alayı tırt arkadaş, kaldık kilyoda bu araba işi bozdu iyice... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: Clio alınca fark ettin işte renonun o kadar da çöp olmadığını. Demekki neymiş sahibi olup kullanınca farklı oluyormuş. Neyse simson ne oldu ruhsatı abi? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Clio alınca fark ettin işte renonun o kadar da çöp olmadığını. Demekki neymiş sahibi olup kullanınca farklı oluyormuş. Neyse simson ne oldu ruhsatı abi? yok öncekilerin tırtlığını daha iyi anladım yeniler güzel ama, level atladılar resmen. ses yok valla, sinirlenmeye başladım artık, yarında ses çıkmazsa Pazartesi sorucam notere, olmadı trafiğe, çözüm yoksa çıktığım an Cimere yazarım, bu nasıl iş arkadaş 10 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: yok öncekilerin tırtlığını daha iyi anladım yeniler güzel ama, level atladılar resmen. ses yok valla, sinirlenmeye başladım artık, yarında ses çıkmazsa Pazartesi sorucam notere, olmadı trafiğe, çözüm yoksa çıktığım an Cimere yazarım, bu nasıl iş arkadaş #tamam Çıkart şu ruhsatı da gazlayalım Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce İlkay Başaran yazdı: #tamam Çıkart şu ruhsatı da gazlayalım ben 4 e atana sonrada yanına gele dek, çayları söylersin artık Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: ben 4 e atana sonrada yanına gele dek, çayları söylersin artık Yok ya olur mu. Soğuk kahveleri alacağız sonra en yavaş motora göre gidilir mis. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce İlkay Başaran yazdı: Yok ya olur mu. Soğuk kahveleri alacağız sonra en yavaş motora göre gidilir mis. dur bakalım, zaten bahane arıyorum, eğer sorun çıkarsa gidip motor alırım, sağlam gezeriz valla 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce YASA (mercedes) 13 kg ağırlığında 738 beygir güç üreten elektrik motoru yapmış Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: YASA (mercedes) 13 kg ağırlığında 738 beygir güç üreten elektrik motoru yapmış İyi tost yaparlardı eskiden. 1 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: alırken kullanırken geç bunları, tamamı yakında eşitlenecek, yok öyle bedavaya köfte, yedirmezler, yaz bunu kenara, ayrıca bu pillerle zaten yürümez bu iş, olmaz. 100-140 arasında motor sesi alıyorsa o araç vardır onda bir numara, hadi ses aldı diyelim uçuk fark olamaz, olan seside lastik yuvarlanma sesi bastırır zaten, ben sessiz araç diye umutla bindiğim s500 de göremiyorum, bizim basit orta sınıf araçlarda ne olacaktı, adamlar sesi kesmek için karşı ses dalgası yayan akustik zımbırtılar bile kullanıyorken ki motor sesini değil yol sesini falan kesmek için, sen bu araçlarda nasıl bir sessizlikten bashediyorsun anlamadım. konuya dön, senin arabanı 20 dk da doldurman değil konu, sistem izin vermeyince sende 1-2 saat çalışan ünitelerde bekleyeceksin, önce sıra bekleyeceksin sonrada şarj sırası, o zaman görüşeceğiz süper sessiz konforlu araç için ne diyeceğini bense basıp parayı doldurup geçeceğim, hiç sevmem beklemeyi, yada phev alırım yine beklemem Ben evden doldururum gene doldururum. Petrol bitince ya da fiyat saçma sapan yere geldiğinde (gerçi şimdi de 50 lira ama sen döviz artınca seyreyle cümbüşü) sen clionu tavuk kümesi yaparsın artık. Anlamadığını çözdüm zaten ondan varmıyom üstüne Valla sen kendini nostradamus falan sanıyon ama kehanet kehanet nereye kadar Yorum bağlantısı
Recommended Posts