Ali Cihangiroğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Ben evden doldururum gene doldururum. Petrol bitince ya da fiyat saçma sapan yere geldiğinde (gerçi şimdi de 50 lira ama sen döviz artınca seyreyle cümbüşü) sen clionu tavuk kümesi yaparsın artık. Anlamadığını çözdüm zaten ondan varmıyom üstüne Valla sen kendini nostradamus falan sanıyon ama kehanet kehanet nereye kadar evden doldurursun, önce devlete satarsın sonra geri alır doldurursun, herşeyin bir zamanı var petrol bitince dedinya orada bittin zaten, ne sen nede bizden sonraki nesil göremez o dediğini, nostradmusluğa gerek yok, az düşünmek yeterli, bu iş böyle olmaz yürümez, gelecektede petrol değil çok daha önce su bitecek esas, artık klimayı açar yoğuşma suyuna mineral katar içeriz, hadi yine iyisin bak yırttın, ben klimayı benzinle çalıştırıyorum, sen pille açar serinlersin, gerçi bende aynını yaparım, değişirim kompresörü takarım paneli aküyü falan devam neyse boşver, akşam oldu işimize bakalım 8 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: evden doldurursun, önce devlete satarsın sonra geri alır doldurursun, herşeyin bir zamanı var petrol bitince dedinya orada bittin zaten, ne sen nede bizden sonraki nesil göremez o dediğini, nostradmusluğa gerek yok, az düşünmek yeterli, bu iş böyle olmaz yürümez, gelecektede petrol değil çok daha önce su bitecek esas, artık klimayı açar yoğuşma suyuna mineral katar içeriz, hadi yine iyisin bak yırttın, ben klimayı benzinle çalıştırıyorum, sen pille açar serinlersin, gerçi bende aynını yaparım, değişirim kompresörü takarım paneli aküyü falan devam neyse boşver, akşam oldu işimize bakalım Ben devlete şu an satmıyorum, biz o filmi seyrettik ve kârlı olmadığı için iptal ettim o anlaşmayı. Öztüketimle zaten arabayi evden 4-5 saatte doldurabiliyorum. Kulliyatı bedava yani. Benim öteki tarafa gitmek için acelem yok ama enerji kaynakları tükenmez, ekonomik olmaktan çıkar, ya da daha ekonomik olanı gelince eskisi arka planda kalır. Ben suyu da yağmurdan hasat ediyorum. Geçen kış 11 ton birikti. Kaldı ki elektrik güneşten olduğu için istediğim takdirde deniz suyunu damıtma maliyetim de sıfir. Yıllardır otonom ev için kafa yorarken elektriğe yatırım yaptım, ısıtmadan soğutmaya, arabadan mutfaktaki ocağa kadar herşeyim elektrikli benim. Geçen ay gelen elektrik faturası 140 lira. Bak 1400 değil, 140. Buna arabanın şarjı da dahil. Bana oradan gelme, herşeyin fizibilitesini çıkarmadan yatırım yapmam ben, evet ilk maliyet ucuz değil ama başlayalı 7 sene oldu, çoktan amorti etti kendini. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce iklim anlaşmasından çıkan çıkana, toyota benzinli motor iyidir demiş yenisini yapmış..... tarihe not Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mertol Kip yazdı: Ben devlete şu an satmıyorum, biz o filmi seyrettik ve kârlı olmadığı için iptal ettim o anlaşmayı. Öztüketimle zaten arabayi evden 4-5 saatte doldurabiliyorum. Kulliyatı bedava yani. Benim öteki tarafa gitmek için acelem yok ama enerji kaynakları tükenmez, ekonomik olmaktan çıkar, ya da daha ekonomik olanı gelince eskisi arka planda kalır. Ben suyu da yağmurdan hasat ediyorum. Geçen kış 11 ton birikti. Kaldı ki elektrik güneşten olduğu için istediğim takdirde deniz suyunu damıtma maliyetim de sıfir. Yıllardır otonom ev için kafa yorarken elektriğe yatırım yaptım, ısıtmadan soğutmaya, arabadan mutfaktaki ocağa kadar herşeyim elektrikli benim. Geçen ay gelen elektrik faturası 140 lira. Bak 1400 değil, 140. Buna arabanın şarjı da dahil. Bana oradan gelme, herşeyin fizibilitesini çıkarmadan yatırım yapmam ben, evet ilk maliyet ucuz değil ama başlayalı 7 sene oldu, çoktan amorti etti kendini. süpermiş, ama benim dediğim sana bunu yedirmezler, bakalım göreceğiz, inşallah yanılırım, Anayasaya göre sana karışmamaları lazım diye biliyorum ama burası acaip bir ülke oldu artık, ne yazıkki Çağlar Bayur yazdı: iklim anlaşmasından çıkan çıkana, toyota benzinli motor iyidir demiş yenisini yapmış..... tarihe not benzli motorun bittiğini forumda kimse göremeyecek zaten 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts