Mehmet Ozyurek Pazartesi 20:30 Paylaş Pazartesi 20:30 Selim Bilgin yazdı: Bu Tesla’ya yazılım işi gelir mi acaba bana yavaş gelmeye başladı bu araba. Şu vergi için kısılan gücü açsak yeter. Tesla’dan adam ayarla Versin sana şifreyi. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 22:05 Paylaş Pazartesi 22:05 1 aydır rav4 hibrit kullanıyorum yakıt 42mpg gerçek kullanım şehir içi dışı karışık. motorun çalışma durması sanki böyle şanzıman atması gibi hafif sarsıntı hissedilebiliyor ama herkes hissetmez. güzel araç ama alır mıydım almazdım. honda daha güzel gibi duruyor. 5.6 L/100km ye karşılık geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 05:22 Paylaş Dün saat 05:22 Mehmet Göktürk yazdı: 1 aydır rav4 hibrit kullanıyorum yakıt 42mpg gerçek kullanım şehir içi dışı karışık. motorun çalışma durması sanki böyle şanzıman atması gibi hafif sarsıntı hissedilebiliyor ama herkes hissetmez. güzel araç ama alır mıydım almazdım. honda daha güzel gibi duruyor. 5.6 L/100km ye karşılık geliyor. şanzıman atması gibi değil. Hissedilmez. Sadece motor çalışınca titreşimi hissedersiniz. ufacık pil, 15 sene pil ömrü, 2500cc cip ve 5,6 tüketim. Honda da yok ama bu Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 05:49 Paylaş Dün saat 05:49 Len adam hissedilebilir demiş sen hisedilmez demişsin. Kimin neyi ne kadar hissedeceğini nereden biliyon? 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 06:11 Paylaş Dün saat 06:11 Mertol Kip yazdı: Len adam hissedilebilir demiş sen hisedilmez demişsin. Kimin neyi ne kadar hissedeceğini nereden biliyon? ben hissederim hocanın neyi hissettiğini 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 06:19 Paylaş Dün saat 06:19 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben hissederim hocanın neyi hissettiğini Yorum yok 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 saat önce Paylaş 16 saat önce araç başına düşen şarj kapasitesinde 3. olmuşuz. ilk sırada kore, ikinci hindistan ama onlarda AC büyük orandaymış. bizde dengeliymiş. bizim kapasite 8,5kw ike AB 2,6kw, küresel ortalama 2,8kw imiş Yorum bağlantısı
Onur Demir 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: araç başına düşen şarj kapasitesinde 3. olmuşuz. ilk sırada kore, ikinci hindistan ama onlarda AC büyük orandaymış. bizde dengeliymiş. bizim kapasite 8,5kw ike AB 2,6kw, küresel ortalama 2,8kw imiş Bizde müstakil ev , otopark ve şarj yeri çok büyük sorun. AC oranı az olacağı için DC+yüksekKW TR 'de hep yukarlarda olacaktır. Ne zaman ön yargılar yıkılır ve kırsalda elektrikli araç sayısı artar o zaman biraz daha dengelenebilir. kırsalda AC yani evden şarj daha kolay olacaktır. Örneğin akşam köydeydim, park yeri var, priz var. Güneş enerjisi paneli kurma yeri de müsait. Geneli bu şekilde ama elektrikli araç sayısı "0" 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Onur Demir yazdı: Bizde müstakil ev , otopark ve şarj yeri çok büyük sorun. AC oranı az olacağı için DC+yüksekKW TR 'de hep yukarlarda olacaktır. Ne zaman ön yargılar yıkılır ve kırsalda elektrikli araç sayısı artar o zaman biraz daha dengelenebilir. kırsalda AC yani evden şarj daha kolay olacaktır. Örneğin akşam köydeydim, park yeri var, priz var. Güneş enerjisi paneli kurma yeri de müsait. Geneli bu şekilde ama elektrikli araç sayısı "0" elektrikli traktör ve pickup olursa dediğin de olur. Tansu Kalafatoğlu yazdı: araç başına düşen şarj kapasitesinde 3. olmuşuz. ilk sırada kore, ikinci hindistan ama onlarda AC büyük orandaymış. bizde dengeliymiş. bizim kapasite 8,5kw ike AB 2,6kw, küresel ortalama 2,8kw imiş çin? şehirlerde sadece elektrikli ve hibrid araç var. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Doğan Arşiray yazdı: elektrikli traktör ve pickup olursa dediğin de olur. çin? şehirlerde sadece elektrikli ve hibrid araç var. EV sayısı çoksa araç başına düşen soket azalmış olabilir. ama emin değilim avrupa'da da bizden fazla E.V. var ama demekki yeterli soket yok Yorum bağlantısı
Mertol Kip 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Avrupada insanlar ya otoparkta (gecen yilbasina kadar belediye otoparkinda şarj bedavaydi) ya da ofisinin otoparkindaki AC soketten sarj ediyor Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mertol Kip yazdı: Avrupada insanlar ya otoparkta (gecen yilbasina kadar belediye otoparkinda şarj bedavaydi) ya da ofisinin otoparkindaki AC soketten sarj ediyor Kiskanc bunlar. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts