Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Hep uzun yol hikayeleri…. Egt yükselir dedin ya işte senede 5-6 bin km uzun yolum var. Napim Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mertol Kip yazdı: Evde tüp bitti bagaja koyup değiştirdim, benim araba da LPGli sayilir.mi? Tüp tedavülden kalkmadı mı ya biz taa çok küçükken tüp arabaları vardı 😀 Şundan mıydı yoksa? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce Konu günlük kullanım elektrikli araba, uzun yol şöförleri basmış konuyu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 33 dakika önce Paylaş 33 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: senede 5-6 bin km uzun yolum var. Napim uzun yolda mı daha çok tüketiyor şehir içinde mi? 1,8 hybrid 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 dakika önce Paylaş 8 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: uzun yolda mı daha çok tüketiyor şehir içinde mi? 1,8 hybrid Yoluna göre değişir ama aynı veya yakın tüketim oluyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 dakika önce Paylaş 1 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yoluna göre değişir ama aynı veya yakın tüketim oluyor 110lm /h sabit. uzun yol. şwhir içi de otogar kavşağınadan geçen diyelim Yorum bağlantısı
Recommended Posts