Fatih Uzun 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Prostatı olanlar için uzun yol da elektrikli araba daha iyi olarak algılıyorum,ne bu böyle her yakıtda wc,ben de dizelden benzinliye geçince bir depo ile gittiğim yeri gidemiyorum artık, wc yi 2.depo da hallediyoruz sonra bir de çay molası tamamdır. 2 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce bu arada sınırlı izin günlerini de unutmayın. yolculuğa ayıracak vakit ile gidecek olduğunuz yerdeki vakitler önemli. 15 günlük izinde 4 günümü yola mı ayıracağım 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 saat önce Paylaş 3 saat önce 3,4 saatte bir durmuyor musunuz? Dikkat azalmaz mı? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Evren Erakçora yazdı: 3,4 saatte bir durmuyor musunuz? Dikkat azalmaz mı? Trabzon’dan merzifon’a gidiyorum. Bu arada durmuyorum. Durursam sahil yolu trafiğine kalırım. merzifonda yakıt alıyorum. Yanımızda getirdiklerimizle kahvaltı yapıyoruz. yoldan sarımsak alıyorum. Taşköprü. Çıktı gerede’den otobana girince ilk tesiste tekrar durup wc molası sonra istanbul. Arada ekstra wc olursa duruyoruz ama hızlı davranıyoruz. 3-4dk’da hareket ediyoruz Yorum bağlantısı
Recommended Posts