Servet Aydın Perşembe 21:39 Paylaş Perşembe 21:39 Tansu Kalafatoğlu yazdı: İşten çıkıp 20.00’da Kuzu yemeye karar verip 400km gidip, uyumadan geri dönüp işe giden adamlar elektrikli araca kendini inandırmak için “2 saatte bir mola vermeden yol gidilmez abi” demeye başlamış tamam. En güzel seyahat elektrikliyle olur O adamlar yolda kaç defa çay krizi ile mola veriyor şaşarsın 1 4 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Dün saat 11:36 Paylaş Dün saat 11:36 Servet Aydın yazdı: O adamlar yolda kaç defa çay krizi ile mola veriyor şaşarsın Çay sevmeyen bilmez https://x.com/ankarakamp/status/1956071287543280067?t=SpoF2P28rDiULYx9h7jdQg&s=08 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Bizim sitede bir kaç tane BYD var, SUV gibi olandan. Şarjı mı yavaş, tüketimi mi çok bilmiyorum ama çok sık şarj olurken görüyorum. Ben aldığımda bile bu kadar yoktu, sürekli artıyor elektrikliler. Bir kaç tane de PHEV var. XC90, 230e filan. Şarjların başı kalabalıklaşmaya başladı. Port artışı talebinde bulundum. Tansu Kalafatoğlu yazdı: İşten çıkıp 20.00’da Kuzu yemeye karar verip 400km gidip, uyumadan geri dönüp işe giden adamlar elektrikli araca kendini inandırmak için “2 saatte bir mola vermeden yol gidilmez abi” demeye başlamış tamam. En güzel seyahat elektrikliyle olur İnsan yaşlanıyor. Ben çocuktum bahsettiğin kişilerin bıyığı vardı, benim kafamda saç kalmadı şimdi oradan hesap et. 😄 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts