İçeriğe Yönlendir

Günlük Kullanım Elektrikli Araba

Ali Darbaz

Recommended Posts

Servet Aydın
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

İşten çıkıp 20.00’da Kuzu yemeye karar verip 400km gidip, uyumadan geri dönüp işe giden adamlar elektrikli araca kendini inandırmak için “2 saatte bir mola vermeden yol gidilmez abi” demeye başlamış :) 

tamam. En güzel seyahat elektrikliyle olur :) 

O adamlar yolda kaç defa çay krizi ile mola veriyor şaşarsın

• Beğen 1
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Bizim sitede bir kaç tane BYD var, SUV gibi olandan. Şarjı mı yavaş, tüketimi mi çok bilmiyorum ama çok sık şarj olurken görüyorum.

Ben aldığımda bile bu kadar yoktu, sürekli artıyor elektrikliler. Bir kaç tane de PHEV var. XC90, 230e filan. Şarjların başı kalabalıklaşmaya başladı. Port artışı talebinde bulundum. 

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

İşten çıkıp 20.00’da Kuzu yemeye karar verip 400km gidip, uyumadan geri dönüp işe giden adamlar elektrikli araca kendini inandırmak için “2 saatte bir mola vermeden yol gidilmez abi” demeye başlamış :) 

tamam. En güzel seyahat elektrikliyle olur :) 

İnsan yaşlanıyor.

Ben çocuktum bahsettiğin kişilerin bıyığı vardı, benim kafamda saç kalmadı şimdi oradan hesap et. 😄

• Beğen 1
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ

Elektrikli araca inancım iyice pekişti diyebilirim. Bundan sonraki aracımın elektrikli olacağına eminim çok ciddiyim. İki tarafın argümanlarını okudum. Bir taraf tamamen kulaktan dolma magazin bilgilerle yazarken diğer taraf tamamen altı dolu şekilde teknik olarak açıklamış.
Elektrikli araçtan nefret eden bir kişiye şu konunun tamamını okutsam yarın ya yetkili satıcıya gidip elektrikli aracını alır ya da 18:30’da Tesla sitesine girip envanterden araç kovalar. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Maalesef yaşlandıkca artan sağlık sorunları nedeniyle böyle 3 saat araba süremez olduk. Bunun başlıca sebebi Prediyabet olmam. Eskiden yani bundan 10 sene kadar evvel İ10 gibi ufacık arabada 5-6 saat aralıksız sürüş yapabiliyordum. Şimdi şekerin etkisi ile uyku hali göstermeye başlıyor. Buna çözüm ilk saatlerde  kahve içmek , ama malesef şekersiz kahvede ilk bardaktan sonra etkisini kaybediyor.  Bir sonraki molada kahfe içsende fayda etmiyor. Son tatil yolculuğumda 6 saatlik yolculuk sonunda bir shell istasyonunda direksiyon koltuğunda uyumak zorunda kaldım. Uyumak içinde internetten arabada koltukda nasıl uyunur yönetmlerini denedim. 100 den geriye sayma metodu ile iki defa uyudum, ama ikisindede uykumdan sıçrayarak uyandım. Ama yeterli oldu ve yoluma devam ettim. Anlaşılan o ki benimde kamp modu olan içinde uzana bileceğim yatak serebileceğim bir elektrikli arabaya profilim uyuyor. 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Selim Bilgin yazdı:

İnsan yaşlanıyor.

Ben çocuktum bahsettiğin kişilerin bıyığı vardı, benim kafamda saç kalmadı şimdi oradan hesap et. 😄

Allah prostat etmesin diye dua edelim :D Onda bile 40 dk tuvalet ihtiyacı olmaz 2 saatte bir 5 dk.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...