Çağlar Bayur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Mertol Kip yazdı: Parayı bana vermeyeceksen bana aratmanı tavsiye etmem. kiminin duası demiş atalar, bizim ata bu yerli ve milli olan. paradan kıymatli şeyler var, fon var altın var, gümüş bu ara ilginç , kkm bitti bist keşfedildi YTD 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kiminin duası demiş atalar, bizim ata bu yerli ve milli olan. paradan kıymatli şeyler var, fon var altın var, gümüş bu ara ilginç , kkm bitti bist keşfedildi YTD Zarar edersin diyom haciiiii Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mertol Kip yazdı: Zarar edersin diyom haciiiii olsun , bela savar, kafi Yorum bağlantısı
Koray Demir 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kiminin duası demiş atalar, bizim ata bu yerli ve milli olan. paradan kıymatli şeyler var, fon var altın var, gümüş bu ara ilginç , kkm bitti bist keşfedildi YTD Gugıldan gelenler olur yazalım: KKM'den çıkan paranın borsaya gireceğini söylemek mümkün olmayabilir.. Türkiye'deki mevduat yatırımcısı mümkün değil risk almaz. Faiz-GYO-Altın etrafında parasını gezdirir.. Pazartesi görelim durum ne olacak. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Koray Demir yazdı: Gugıldan gelenler olur yazalım: KKM'den çıkan paranın borsaya gireceğini söylemek mümkün olmayabilir.. Türkiye'deki mevduat yatırımcısı mümkün değil risk almaz. Faiz-GYO-Altın etrafında parasını gezdirir.. Pazartesi görelim durum ne olacak. faizler düştüğü an konuta. Hepsi gitmez tabi de evi satıp faize yatıranlar konuta döner. Aynı evi alabilir mi bilemem 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Koray Demir yazdı: gireceğini söylemek girdiğini söyleyen parametreler incelenebiirl 20/08/20025 YTD. Koray Demir yazdı: Pazartesi görelim yarın zaten dünden planlanır Tansu Kalafatoğlu yazdı: Aynı evi alabilir mi bilemem komşu istatistiği: 1 yılda %85 artış var 4 saat önce tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: olsun , bela savar, kafi Tamam o zaman sen parayi bana gonder ben sana dua ederim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: paradan kıymatli şeyler var Mertol Kip yazdı: sen parayi bana gonder nakit hiç sevmem bulundurmam da Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: nakit hiç sevmem bulundurmam da Elini korkak alistirma ne varsa kabulumdur. Dua baki... Yorum bağlantısı
Koray Demir 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: girdiğini söyleyen parametreler incelenebiirl 20/08/20025 YTD. Birlikte kazanacağız o halde 😊 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: nakit hiç sevmem bulundurmam da para parayı çekerken nakitte çekiyor derler. Nakit olmasa da 2 saatte nakite dönecek nitelikte olması iyiymiş derler. bir de konutta reel fiyatlar sürekli düşüşte deniyor. Enflasyondan arındırılmış hali. Ya da zamlanmıyor. istanbul’un normal ilçelerinde bence de öyle. 2 senedir reel fiyatlar aşağı yukarı aynı Yorum bağlantısı
Koray Demir 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce Eskiden %100 yerli Deli Yusuf vardı. https://www.instagram.com/reel/DNnQb63MKFk/?igsh=cjlvYXp2N3UzbGNo Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 43 dakika önce Paylaş 43 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: konutta reel fiyatlar sürekli düşüşte deniyor. Enflasyondan arındırılmış hali. Ya da zamlanmıyor. doğrudur düşüyordur , almasınlar kiraya devam çok iyi böyle..... demişti bi akanomist prof , üyelik satıyor şimdilerde. YTD. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts