Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 07:11 Paylaş Pazartesi 07:11 Mehmet Göktürk yazdı: Çakallık? Balık baştan kokarmış. en başa mı dönelim yani 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Polo fiyatına elektrikli Golf 🔋 Volkswagen elektrikli stratejisini değiştiriyor, geleneksel tasarıma geri dönüyor 🖊️ VW ID.2 7 Eylülde tanıtılıyor 📸 • 38 / 56 kWh batarya • 320 / 450 km WLTP menzil • 222 hp güç • Önden çekişli yeni MEB platformu • 25 bin € başlangıç fiyat ile gelmesi bekleniyor 💶 Polo boyutlarına yakın otomobilin iç hacmi ise Golf kadar geniş olacak Yeni MEB entry platformunu Škoda Epic ve Cupra Raval gibi VW gruba ait diğer markalar da kullanacak. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: 38 / 56 kWh batarya • 320 / 450 km WLTP menzil • 222 hp güç o nasıl rakamlar öyle aşure gibi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Rakamlar mantıklı. Acaba bizde kaça satılır. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 10 saat önce Paylaş 10 saat önce 38kw bataryanin neresi sana mantikli geldi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mertol Kip yazdı: 38kw bataryanin neresi sana mantikli geldi? Yok yani orantılı demek istedim 38kw batarya 320 km menzil demiş. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Yok yani orantılı demek istedim 38kw batarya 320 km menzil demiş. 222ps? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 222ps? Motor gücü ayrı, bunun hepsini kullanırsa 150 km gidemez bence. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 saat önce Paylaş 6 saat önce 4 gün 2300km yolculukta düzce kocaeli yeni otoyolda bi tane jaguar pilli hariç (200km'de kalıyor garip ) diğer pilli bebeler hep güvenli seyir hızında idi. Malum menzil. Arka planda güvenli sürüş hızı aktif oluyor. Menzili kısıtlı tutmak hıza bağlı kazaları aşağı çekecek 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Servet Aydın yazdı: 4 gün 2300km yolculukta düzce kocaeli yeni otoyolda bi tane jaguar pilli hariç (200km'de kalıyor garip ) diğer pilli bebeler hep güvenli seyir hızında idi. Malum menzil. Arka planda güvenli sürüş hızı aktif oluyor. Menzili kısıtlı tutmak hıza bağlı kazaları aşağı çekecek Evet çok doğru tespit Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 saat önce Paylaş 6 saat önce İlkay Başaran yazdı: Evet çok doğru tespit O zaman bişeyler içermiyiz? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Servet Aydın yazdı: 4 gün 2300km yolculukta düzce kocaeli yeni otoyolda bi tane jaguar pilli hariç (200km'de kalıyor garip ) diğer pilli bebeler hep güvenli seyir hızında idi. Malum menzil. Arka planda güvenli sürüş hızı aktif oluyor. Menzili kısıtlı tutmak hıza bağlı kazaları aşağı çekecek 180-190 ları bilmem ama ben 145 ile gidiyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce İlkay Başaran yazdı: Evet çok doğru tespit deri pantül olsa giyer myidik hem de güvenli Mehmet Ozyurek yazdı: Motor gücü ayrı, bunun hepsini kullanırsa 150 km gidemez bence. o zaman 200 500 ps lere ne gerek var Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: o zaman 200 500 ps lere ne gerek var Gitmesi gerekirse diye. . 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Gitmesi gerekirse diye. . gitmesi gereken yer uzaksa, durması gerekir ama Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: gitmesi gereken yer uzaksa, durması gerekir ama Mükemmel tespit. Bişeyler içer miyiz? Servet Aydın yazdı: O zaman bişeyler içermiyiz? İş ayakkabısı var mı? Çağlar Bayur yazdı: deri pantül olsa giyer myidik hem de güvenli giy gel abi 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: davetin kralı burda ben hiç böyle davetlere katılmadım. önden bir şey yapmam lazım mı? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben hiç böyle davetlere katılmadım. önden bir şey yapmam lazım mı? tercihen hayır, aksine arkana yaslan bişi yapmana bile gerek yok 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben hiç böyle davetlere katılmadım. önden bir şey yapmam lazım mı? gpt ye sor bakalım ne diyecek Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce İlkay Başaran yazdı: gpt ye sor bakalım ne diyecek menzilleri kısa, korkma dedi 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce İlkay Başaran yazdı: gpt ye sor bakalım ne diyecek asl diye cevap geldi ne diyem? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: asl diye cevap geldi ne diyem? İst. U? yaz Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: 180-190 ları bilmem ama ben 145 ile gidiyorum. Anlık çıkılır ama ankara izmir yapılacaksa 110-130 arası kalıyorlar. 145'de bi hız değil yeni yollarda Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: İst. U? yaz kamera açalım mı dedi Yorum bağlantısı
Recommended Posts