İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kamera açalım mı dedi Makro var mı de Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Makro var mı de bu hangi seviye? Ben bilmiyorum Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu hangi seviye? Ben bilmiyorum Cehennem eksi 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Anlık çıkılır ama ankara izmir yapılacaksa 110-130 arası kalıyorlar. 145'de bi hız değil yeni yollarda Şarjdan kaçmamak lazım illa şarj var Servet Aydın yazdı: Anlık çıkılır ama ankara izmir yapılacaksa 110-130 arası kalıyorlar. 145'de bi hız değil yeni yollarda Otoban yok ankara izmir arası Yorum bağlantısı
Mertol Kip 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Yok yani orantılı demek istedim 38kw batarya 320 km menzil demiş. O ayak kismi yaw. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 43 dakika önce Paylaş 43 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: Otoban yok ankara izmir arası hocam zaten king dağ yollarını kast etti 145 derken otoban olsa 1 de durmaz ilk rakam Yorum bağlantısı
Recommended Posts