İlkay Başaran 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kamera açalım mı dedi Makro var mı de Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 saat önce Paylaş 12 saat önce İlkay Başaran yazdı: Makro var mı de bu hangi seviye? Ben bilmiyorum Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu hangi seviye? Ben bilmiyorum Cehennem eksi 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Servet Aydın yazdı: Anlık çıkılır ama ankara izmir yapılacaksa 110-130 arası kalıyorlar. 145'de bi hız değil yeni yollarda Şarjdan kaçmamak lazım illa şarj var Servet Aydın yazdı: Anlık çıkılır ama ankara izmir yapılacaksa 110-130 arası kalıyorlar. 145'de bi hız değil yeni yollarda Otoban yok ankara izmir arası Yorum bağlantısı
Mertol Kip 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Yok yani orantılı demek istedim 38kw batarya 320 km menzil demiş. O ayak kismi yaw. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Otoban yok ankara izmir arası hocam zaten king dağ yollarını kast etti 145 derken otoban olsa 1 de durmaz ilk rakam 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce almanya'da günce 70 şarj istasyonunun bakır kablosu çalınıyormuş. tanesi 45 euro civarındaymış. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: almanya'da günce 70 şarj istasyonunun bakır kablosu çalınıyormuş. tanesi 45 euro civarındaymış. Çalanlar türk değilse bende birşey bilmiyorum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 saat önce Paylaş 9 saat önce İlkay Başaran yazdı: Çalanlar türk değilse bende birşey bilmiyorum Türkiyeli bence 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Türkiyeli bence Ottoman? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce bulgarlar var deniyor ama detay yok tabi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce avrupada silahlı silahsız ve hırsızlık eylemlerinde kendi vatandaşları da çok fazla diye biliyorum ama net bilgim yok. bizim şantiyelerden kablo çalmak meşhurdur tabi o da var ama oradaki durumu bilmiyoruz. kendi suç karterleri de var Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 saat önce Paylaş 9 saat önce İlkay Başaran yazdı: Çalanlar türk değilse bende birşey bilmiyorum Yapmazlar. Orada köle olup burada hava atacak başka ülke yok Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Servet Aydın yazdı: Yapmazlar. Orada köle olup burada hava atacak başka ülke yok Evet kanun işliyor orada. Gece ormanda kırmızı ışık bekleyen adam burada makas atıyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bulgarlar var deniyor ama detay yok tabi Romenler çalar ama onlarda etik olarak yanlış değil. Zor bir konu. AB nin fonları felan var rehabilitasyon için. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Paylaş 5 saat önce İlkay Başaran yazdı: Çalanlar türk değilse bende birşey bilmiyorum Emin olma arnavutlar da hic fena degiller 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts