İlkay Başaran 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kamera açalım mı dedi Makro var mı de Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 saat önce Paylaş 21 saat önce İlkay Başaran yazdı: Makro var mı de bu hangi seviye? Ben bilmiyorum Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu hangi seviye? Ben bilmiyorum Cehennem eksi 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Servet Aydın yazdı: Anlık çıkılır ama ankara izmir yapılacaksa 110-130 arası kalıyorlar. 145'de bi hız değil yeni yollarda Şarjdan kaçmamak lazım illa şarj var Servet Aydın yazdı: Anlık çıkılır ama ankara izmir yapılacaksa 110-130 arası kalıyorlar. 145'de bi hız değil yeni yollarda Otoban yok ankara izmir arası Yorum bağlantısı
Mertol Kip 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Yok yani orantılı demek istedim 38kw batarya 320 km menzil demiş. O ayak kismi yaw. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Otoban yok ankara izmir arası hocam zaten king dağ yollarını kast etti 145 derken otoban olsa 1 de durmaz ilk rakam 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 saat önce Paylaş 18 saat önce almanya'da günce 70 şarj istasyonunun bakır kablosu çalınıyormuş. tanesi 45 euro civarındaymış. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: almanya'da günce 70 şarj istasyonunun bakır kablosu çalınıyormuş. tanesi 45 euro civarındaymış. Çalanlar türk değilse bende birşey bilmiyorum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 saat önce Paylaş 18 saat önce İlkay Başaran yazdı: Çalanlar türk değilse bende birşey bilmiyorum Türkiyeli bence 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Türkiyeli bence Ottoman? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 saat önce Paylaş 17 saat önce bulgarlar var deniyor ama detay yok tabi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 saat önce Paylaş 17 saat önce avrupada silahlı silahsız ve hırsızlık eylemlerinde kendi vatandaşları da çok fazla diye biliyorum ama net bilgim yok. bizim şantiyelerden kablo çalmak meşhurdur tabi o da var ama oradaki durumu bilmiyoruz. kendi suç karterleri de var Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 saat önce Paylaş 17 saat önce İlkay Başaran yazdı: Çalanlar türk değilse bende birşey bilmiyorum Yapmazlar. Orada köle olup burada hava atacak başka ülke yok Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Servet Aydın yazdı: Yapmazlar. Orada köle olup burada hava atacak başka ülke yok Evet kanun işliyor orada. Gece ormanda kırmızı ışık bekleyen adam burada makas atıyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bulgarlar var deniyor ama detay yok tabi Romenler çalar ama onlarda etik olarak yanlış değil. Zor bir konu. AB nin fonları felan var rehabilitasyon için. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 14 saat önce Paylaş 14 saat önce İlkay Başaran yazdı: Çalanlar türk değilse bende birşey bilmiyorum Emin olma arnavutlar da hic fena degiller 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce teknoloji uçuyor. elektrikliler neden kablo ile şarj oluyor. kablosuz şarjı yok mu bunların. kaç yılındayız ya hu Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: teknoloji uçuyor. elektrikliler neden kablo ile şarj oluyor. kablosuz şarjı yok mu bunların. kaç yılındayız ya hu Volvo yaptı konsept. Manyetik alan sikinti 🍆 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Servet Aydın yazdı: Volvo yaptı konsept. Manyetik alan sikinti 🍆 iyi ya, kendimize geliriz Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: teknoloji uçuyor. elektrikliler neden kablo ile şarj oluyor. kablosuz şarjı yok mu bunların. kaç yılındayız ya hu Geçen videosunu gördüm Porche Cayyane yapmışlar kablosuz şarjlı Bulursam paylaşırım 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: teknoloji uçuyor. elektrikliler neden kablo ile şarj oluyor. kablosuz şarjı yok mu bunların. kaç yılındayız ya hu Sana ne pis benzinci Biz kablo seviyoz belki? Ben mouse u bile kablolu kullaniyom. 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mertol Kip yazdı: Sana ne pis benzinci Biz kablo seviyoz belki? Ben mouse u bile kablolu kullaniyom. illa sok çıkar olacak yani Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mertol Kip yazdı: Ben mouse u bile kablolu kullaniyom. Ben denedim. oyunda rahat değil Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: illa sok çıkar olacak yani Valla Tansu ergen olsan sana yol yordam anlatalim da öğrenmişsindir artik bence Mehmet Ozyurek yazdı: Ben denedim. oyunda rahat değil Kazik kadar adam oldun hala aklin oyunda 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts