Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Rusların reaktör teknolojisini ifşa ettin plastik dönüştürmekle çözülse keşke, zaten bir numara olurduk, bütün çöpler bizde, avurpadan bile geliyor, akılsızlar bie kaynak sağlıyorlar haberleri yok 2 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Rusların reaktör teknolojisini ifşa ettin Yaptılar demeyin valla ben yapacaktım 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: güzel tabii, yenilenebilir enerji çok önemli ve mutlaka üzerine düşülmesi lazım ama henüz petrolün bitmesine karşı hazırlıksız, bunuda petrol bitse benzini nereden bulacaksın lafının üzerine diyorum, şuan petrol bitse sende bende yayan kalırız, hiç kaçışımıs yok, yanlışmıyım? petrol bir ana bitti dersek geçerli. Soru şu. Petrol şuan pat diye bitti diyelim, ne olur? bir kere kaos olur, dünya nufusunun çoğunluğu duman olur, ulaşım sağlık enerji sorunları uçar, üretim neredeyse durur kıtlık göç çatışmalar hatta yaşam tarzımız bile değişir, o yüzden şimdiden yenilenebilri enerjiye yoğunlaşmak çok önemli.... Petrolün bitmesi önemli değil benzincide benzin olmaması önemli..bu gittikçe yaklaşıyor.. bakalım kayyum işi nolcak.. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Petrolün bitmesi önemli değil benzincide benzin olmaması önemli..bu gittikçe yaklaşıyor.. bakalım kayyum işi nolcak.. şimdi yakaladın bak, şak diye kalır benim kilyo, bisiklete binerim direk 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: şimdi yakaladın bak, şak diye kalır benim kilyo, bisiklete binerim direk lpg takarsın Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bence Ali abi zirveye oynuyor. Hepimizi ters köşe yapacak. Hazırlık yapıyor. Kilyodan sonra gelebilecek araç. https://shbd.io/s/leKJPI5F Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce rr silverspurdan başlar der bak şimdi izleyelim 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: lpg takarsın 1.3 tce ya takılırmı, delimiyim, senin gibi sandık motormu alayım istiyorsun arkidiş Servete giderim pilliye çevirir, 130 kw Über Kliyo yaparız... 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: 1.3 tce ya takılırmı, delimiyim, senin gibi sandık motormu alayım istiyorsun arkidiş Servete giderim pilliye çevirir, 130 kw Über Kliyo yaparız... Bak, su aktı yolunu buldu. Elektrik. Her faninin tadacağı yegane enerji. 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Mehmet Yeter yazdı: Bence Ali abi zirveye oynuyor. Hepimizi ters köşe yapacak. Hazırlık yapıyor. Kilyodan sonra gelebilecek araç. https://shbd.io/s/leKJPI5F Böğğk dingiliz çirkinliği aks kesince sessizce duyurmadan işi bedavaya çözen firma değilmi bu, beleş aslında güzel ama işim olmaz... B sınıfı yeterde artar hatta A ya bile razıyım, mesela İnster alırım valla 2 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İnsterin 3.6 kw jeneratörü de var elektrik kesilirse eve kullanmaya…1.2 kw ile şarj oluyor yani 4 panel ve bir tane buffer akü kurtarır köyde. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Bak, su aktı yolunu buldu. Elektrik. Her faninin tadacağı yegane enerji. yok anca mecbur kalırsam, benzinli şimdilik her açıdan daha rahat geliyor bana, durum değişrse o anda ne varsa işime geleni alırım yada hiç almam, belkide o günler daha yakındır! Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: sende anlamadın, elektrikli araba üretimin yok araba üretimin yok ve bağlı tüm üretimlerde durdu Neden olsun bu Hadi oldu diyelim. .elle gelen düğün bayram be Ali . 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: İnsterin 3.6 kw jeneratörü de var elektrik kesilirse eve kullanmaya…1.2 kw ile şarj oluyor yani 4 panel ve bir tane buffer akü kurtarır köyde. İnster güzel alet, az dar o kadar, ama fonksiyonel araç, severiz zaten böyle ufak takılmak lazım, her açıdan avantajlı, şuan mecburen araba değişmek lazım olsa büyük ihtimal bunu alırdım, en full olanı gelse dahada güzel olurdu... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: konu elektrik üretmek değilki, petrole bağlı endüstiriyi düşün, bağlı şeyler durursa ne olur, bunun yerini tutacak birşeyler lazım, geri dönüşümde yetmez, plastiği geri dönüştürmek içinde lazım... Her şeyin muadili var Ali. Gerekince hemen bulurlar merak etme. Bak elektrikli otoyu nasıl ürettiler hemen. Volvo koca tır üretmiş. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Neden olsun bu Hadi oldu diyelim. .elle gelen düğün bayram be Ali . he valla, takma kafaya su akar yolunu bulur, ortam neye necbuır bırakıyorsa değişiriz olur biter yada almayız kafada rahat olur, zaten gidişat o yöne doğru, böyle yüklenirlerse en güzeli satmak almamak, zaten amaçlarıda bu sanki, araba lazım olanlara Allah kolaylık versin... Yorum bağlantısı
Recommended Posts