Mertol Kip 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: bende buna kızıyorum, en herşeye kızıyon ihtiyar. Ali Cihangiroğlu yazdı: petrol olmadan yürümez, resmen bağımlıyız, Kendi adına konuş. İlkay Başaran yazdı: aldığın gün en baba elektrikçi olursun o da ayrı Sen Ali'ye liboş mu demek istiyon, ayıp değil mi? Ali Cihangiroğlu yazdı: petrol yoksa üretimde yok sanayide yok direk taş devri, panel kursan ne yazar, petrolün yerini tutacak birşey gösterin mesela, sadece enerji olarak bakmayınız... Vakti zamanında dinazorlar petrol öncesi dönemde aynı cümleleri kömür için de kullanıyordu. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: konu elektrik üretmek değilki, petrole bağlı endüstiriyi düşün, bağlı şeyler durursa ne olur, bunun yerini tutacak birşeyler lazım, geri dönüşümde yetmez, plastiği geri dönüştürmek içinde lazım... Sen bunların hepsinin bir günde olacağını düşünüyorsun galiba. ahgsfdjhgafshaj Ali Cihangiroğlu yazdı: , şuan petrol bitse sende bende yayan kalırız, hiç kaçışımız yok, yanlışmıyım? Yanlışsın Ali Cihangiroğlu yazdı: Soru şu. Petrol şuan pat diye bitti diyelim, ne olur? bir kere kaos olur, dünya nufusunun çoğunluğu duman olur, ulaşım sağlık enerji sorunları uçar, üretim neredeyse durur kıtlık göç çatışmalar hatta yaşam tarzımız bile değişir, o yüzden şimdiden yenilenebilri enerjiye yoğunlaşmak çok önemli.... Hiçbir enerji kaynağı bitmez. Ekonomik olmaktan çıkar ve kullanılmaz. Nasıl ki kömür tükeniyor buhar makineleri elimizde kalacak taş devrine dönecek denirken petrole bulunup kullanılmaya başlandı, kömür bitti mi? Ali Cihangiroğlu yazdı: 1.3 tce ya takılırmı, delimiyim, senin gibi sandık motormu alayım istiyorsun arkidiş Servete giderim pilliye çevirir, 130 kw Über Kliyo yaparız... Yow dostum yooow. Seçtiğin ve savunduğun kaderinle yüzleşeceksin. Ali Cihangiroğlu yazdı: eşitlensin bakarız ne olacağına, neden pilli alıyor millet ? Senin kadar öngörülü değiliz gerizekalıyız biz anca buna yetiyor zekamız. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: 82 kes çıktım Kez kes değil. Ali Cihangiroğlu yazdı: O TırtlarıÖver di, gelirse size yandaş olur bana karşı güç arttırmış olursunuz ama nafile tabiii kahrolsun pilliler, yaşasın tam benzinliler (edit: dizeller) Ali ye laf yok, onunla en çok bıdırdanan benimdir ama genede olmadığı yerde savunurum. Tamam nayloncuydu falan ama akıllı adamdı. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mertol Kip yazdı: Kez kes değil. De kuran Yorum bağlantısı
Mertol Kip 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: De kuran Der die das Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Kez kes değil. Ali ye laf yok, onunla en çok bıdırdanan benimdir ama genede olmadığı yerde savunurum. Tamam nayloncuydu falan ama akıllı adamdı. senden sonrada ben bıdırdanırdım, Ali ler akıllı olur zaten... bu arada ben gelede hep haklı çıkarım, sıkıntı yok benim için 4 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: bu arada ben gelede hep haklı çıkarım, sıkıntı yok benim için Geçer geçer Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mertol Kip yazdı: Geçer geçer boşa demiyorum haklı çıkarım diye Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Teknik adamsın bu lafı beğenmedim Ali bey mi teknik adam? Forumda gördüğüm en iyi espri 😄 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ahmet Hasan Şendağ yazdı: Ali bey mi teknik adam? Forumda gördüğüm en iyi espri 😄 Ya burada kendini Nostradamus sansa da mühendislik eğitimi almış diye hatırlıyorum 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mertol Kip yazdı: Ya burada kendini Nostradamus sansa da mühendislik eğitimi almış diye hatırlıyorum Şimdi gitti simsonu tekmeliyor sinirden 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) antika o tekmelenirmi, gittim örtüsünü örttüm, hava kapalı üşümesin Not: görünen köy klavuz istemez, nostradamus olmaya gerek yok, bakmak yeter. 2 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: antika o tekmelenirmi, gittim örtüsünü örttüm, hava kapalı üşümesin Konu açsana ona ya görelim Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Konu açsana ona ya görelim çekerim resmini, dün gelecektim, Ayvalıkta festivalmi ne varmış, oradan antika garaja uğrarım dedimde iş çıktı çıkamadım.... 50 ilede gidilmiyorki arkadaş, buralar tamamda otoyolda sakata geliyoruz, şeytan diyor git al şu CBX 1000 i https://www.instagram.com/reel/DM-sX0koPhR/?utm_source=ig_web_copy_link 2 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: şeytan diyor git al şu CBX 1000 i https://www.instagram.com/reel/DM-sX0koPhR/?utm_source=ig_web_copy_link Ben 750 topladım bi tane. Hala garajda yedek olarak aldığım bir set sıfır debriyaj balataları duruyor. Güzel makine ama çok ağır ya. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Ben 750 topladım bi tane. Hala garajda yedek olarak aldığım bir set sıfır debriyaj balataları duruyor. Güzel makine ama çok ağır ya. evet kütük gibi, 1000 lik daha beter, gerçi 1000 lik aslında şov motoru sayılır bence, öyle aldım gezeyim falan pekte uygun değil gibi, zaten fırının üstünde oturuyormuş gibi oluyor, 750 de yandım dediydin, bu daha beteri CB 500-550-750 gibi bakınıyorum aslındada karar veremedim, gidince karasız kalıyorum, diğerleride fena, senin balata uyarmı 500-550 ye falan acaba, yoksa ille 750 mi lazım 750 de kronik bir debriyaj tıngırtı sesi varmış, sorun değil diyorlar ama, bilgin varmı bu konuda? 1 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: 750 de kronik bir debriyaj tıngırtı sesi varmış, sorun değil diyorlar ama, bilgin varmı bu konuda? Yok öyle bir ses, cakma balata ve ayna kullanmazsan ses yapmiyor. Genelde uydurma balata falan kullaninca tingirti degilde boşta donen metal carpmasina benzeyen bir ses geliyor. Orjinal ayna ve balatayla ses gelmiyor. Bizdeki 750 lerin %99u polis cikmasi, son vidasina kadar sokup toplarsan tertemiz binersin. 1000 ile ayni şase zaten ama şaftlisi. 750 4 1000 6 silindir. O makinelerin derdi ksrburatorde. Throttle bodies alirsan ms2 haritasi var bende. Bizzat binlerce km log tutup 8 ayda duzelte duzelte yazmistim. Hava sogutmali olmasa guzel makine aslinda. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Yok öyle bir ses, cakma balata ve ayna kullanmazsan ses yapmiyor. Genelde uydurma balata falan kullaninca tingirti degilde boşta donen metal carpmasina benzeyen bir ses geliyor. Orjinal ayna ve balatayla ses gelmiyor. Bizdeki 750 lerin %99u polis cikmasi, son vidasina kadar sokup toplarsan tertemiz binersin. 1000 ile ayni şase zaten ama şaftlisi. 750 4 1000 6 silindir. O makinelerin derdi ksrburatorde. Throttle bodies alirsan ms2 haritasi var bende. Bizzat binlerce km log tutup 8 ayda duzelte duzelte yazmistim. Hava sogutmali olmasa guzel makine aslinda. tamamdır sağol, bakayım hele adam akıllı... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts