Mertol Kip 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: Yük benim sırtımda olmadığı sürece umurumda olmaz hacı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mertol Kip yazdı: Yük benim sırtımda olmadığı sürece umurumda olmaz hacı. iyiki burada yaşamıyorsun, seneye bel fıtığın başlardı Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: iyiki burada yaşamıyorsun, seneye bel fıtığın başlardı Ben senin gibi yaşlı mıyım olm. Ahshdjdj Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mertol Kip yazdı: Ben senin gibi yaşlı mıyım olm. Ahshdjdj daha beteri, uğraşacak halin yok kaçmışsın, gel burada yaşada bak nasıl gençleşiyorsun, her gün atraksiyon Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: daha beteri, uğraşacak halin yok kaçmışsın, gel burada yaşada bak nasıl gençleşiyorsun, her gün atraksiyon Kacmişsin derken? #anlik Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mertol Kip yazdı: Kacmişsin derken? #anlik vaaay arada yine kaçmışsın işte bakayım aynı manzara var buradada, denize gireyim bari.... Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mertol Kip yazdı: Şarj hızı km/h ile ölçülüyor hacı. Yani 1 saat şarj edersen o şarjla şu anki ortalamanla şu kadar km yol gidebilirsin gibi. Birim kafanı karıştırmış. Elektriklilerde verimlilik çok önemli konu. Çalışmaları güzel bir şey. Geçenlerde bir haberde Mercedes sadece aerodinamik bir kaç değişiklikle 30-35 km kazandık falan diyordu. Ağırlık ve tasarım çok daha öne çıkıyor. Üreticilerin tasarım birimlerinde zihniyet değişikliği lazım. Modül var yaw, Sadece ayrı değil kombine. Aynı cihazı hem şarjör hem de inverter olarak kullanmış. Ben -40 kg ile +%10 menzil nasıl olacak ona takıldım sadece. hız artınca aerodinami çok fark ediyor. hyundai ioniq 5 kütük gibiyken ioniq 6 balık gibi olunca wltp verisinin tamamen doğru şekilde tutturabiliyor hemde kışın ortasında. togg10f de öyleş olacaktır. 0.24 sürtünme katsayısı varmış Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: vaaay arada yine kaçmışsın işte bakayım aynı manzara var buradada, denize gireyim bari.... Ama senin salıncağın yok. Doğan Arşiray yazdı: hız artınca aerodinami çok fark ediyor. hyundai ioniq 5 kütük gibiyken ioniq 6 balık gibi olunca wltp verisinin tamamen doğru şekilde tutturabiliyor hemde kışın ortasında. togg10f de öyleş olacaktır. 0.24 sürtünme katsayısı varmış ID 7 de çok başarılı tüketim konusunda. Aerodinami demek illa tipsiz olmasını gerektirmiyor yaw. Yorum bağlantısı
Recommended Posts