İçeriğe Yönlendir

Günlük Kullanım Elektrikli Araba

Ali Darbaz

Recommended Posts

Erkan Işık
(düzenlendi)
Sani Gerşon yazdı:

Aslında bi bakıma mantıklı. Sürekli kullanmayan biri 228bin vereceğine mesela, gideceği gün 2binTL verip 1 ay kullansa?

Alısdınmı bagımlılık yapar sani abi  tesla güzelligi sabah  bindin, sıcacık olması ayagının altının dolu olması (hızlanma anlamında ) fren kullanmıyorsun % 80-90 oranında fren ihtiyacın yok, rampada  vs  ışıkda sadece gazı kullanman  eksisi arabanın geniş olması, senin crosun döndügü yerden dönememesi, direksiyon sert olması   tesladan inip tranportere bingimde pamuk gıbı olması transporter  direksiyonun şürüş halinde otonom sürüşden diger adaptif hız sabitlemeye geçirmemesi durup menüden tekrar tuşa basman gerekiyor yakıt ortalaması şehirçi kısa mesafe genelde 3 km git gel tarzı  100 km 20-22 kw arası tüketim var bu 14 kw ya düşttügü oluyor ama kısa mesafe genelde 20 kw ortalama 

tarihinde Erkan Işık tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

Ne dertler var yarabbim....

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Sani Gerşon yazdı:

Aslında bi bakıma mantıklı. Sürekli kullanmayan biri 228bin vereceğine mesela, gideceği gün 2binTL verip 1 ay kullansa?

Salla kazan falan da olsa. 

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Mahmut Yıldız yazdı:

Otomobilin geleceği pil zaten

abonelik gelecek, pilin daha çoook yolu var... 

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

tramp, içten yanmalı motorlara desteğini açıkladı.... 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Elektrik iyidir..

Benzinliye geri dönen yok.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Onur Demir
Ali Cihangiroğlu yazdı:

abonelik gelecek, pilin daha çoook yolu var... 

Abi sıralamayı karıştırıyorsun. sen ilerleyebilmek için henüz egzozundan duman çıkarman lazım. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Onur Demir yazdı:

Abi sıralamayı karıştırıyorsun. sen ilerleyebilmek için henüz egzozundan duman çıkarman lazım. 

dumansız olmaz zaten, duman bitene kadarda seni beni bırak daha çook kuşak değişir ama bu pillerle olmaz, o yüzden Clio ya devam :)

Mehmet Göktürk yazdı:

Elektrik iyidir..

Benzinliye geri dönen yok.

o kadar emin olma :)   elektrik iyidir evet ama çinlilerin yapmaya çalıştığı gibi çok büyük miktarda ve temiz üretibilirsen, tabi bunlada bitmez, depolaman lazım,  bu hiper ilkel pillerle olmaz, yada Nikola Tesla vari havadan elektrik iletimi olmalı, ki bu olsa bile kullandırmazlar işlerine gelmez, kısaca pil konusunda bişeyler keşfedin yoksa bu petrolün biteceği yok, içten yanmalılara dönüş başlar yakında, zaten avrupada hazırlıklar başladı duyduğuma göre....

Sen yinede Tiguyu tut, demedi deme, ben genelde haklı çıkarım  :tongue: haa geleceğin aracı ne olur dersen o kolay, elektrikli tren derim, kablolu iletim, yoksa sizin pilliler heyecan olarak kalır...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Ali Cihangiroğlu yazdı:

:tongue: haa geleceğin aracı ne olur dersen o kolay, elektrikli tren derim, kablolu iletim, yoksa sizin pilliler heyecan olarak kalır...

Elektrikli tramvaydan başlar. :crazy: 

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...