Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: zamanla bu noktaya evrilecektir. motor kolay, sen hiper ilkel pillerden haber ver, ana sorun burası, zamanla düzelecek ama ne zaman, sen ben göremedikten sonra... pilde oması gereken: 5 dk. 220 voltla düşük amperle dolacak ve kışın herşey açık en düşük uzun yolda 700 km net menzil olacak, o zamana dek gerek yok neyseki çok kullanmıyorum, yoksa çoktan araba defterini kapatırdım, saçma sapan zamlar saçma sapan arabalarla doldu ortalık, en güzeli motor yada yayan gitmek, yerim arabasını, düştüğümüz hale bak, gerçi fazlasıyla hakediyoruzda neyse... 2 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: ..5 dk. 220 voltla düşük amperle dolacak ve kışın herşey açık en düşük uzun yolda 700 km net menzil olacak, .. düşük amperler 5 dakikada şarj olacak ve 700 km gidecekse ağırlıktan feragat edeceksin. TAMİYA bunu yapar. Şaka bir yana Tesladan memnunuz. Diğer elektriklilerden alıp da memnun olmayan pek görmedim. Bakalım eskisin biraz daha durum ne olur. Beni daha çok endişelendiren dediğim gibi elektronik aksam ve kaporta (eğer kaza yaparsam). Bunlar teslada çok nazik pimpirikli şeyler. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: eğer kaza yaparsam topkapı sanayi de bir gecede toplanıyor arabalar Ali Cihangiroğlu yazdı: 5 dk. 220 voltla düşük amperle dolacak ve kışın herşey açık en düşük uzun yolda 700 km net menzil olacak, poco yani 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts