Fatih Keskin Dün saat 05:55 Paylaş Dün saat 05:55 56.000 oldu benim zoe hep ac 22kw ile şarj ettim ve takınca hemen hemen hep tam şarj ettim bu araba da dijital klima bence doğru çalışmıyor 24 e ayarlıyorum üşüyorum ısıtmak için hi da kalması gerekiyor Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Dün saat 06:35 Paylaş Dün saat 06:35 Çağlar Bayur yazdı: ac/dc.. hızlı yavaş şarj arası fiyat farkı olmaz diye ucuzlara yasak geldi, eşitlendi rakamları. yutbrlar destekldi bu düzenlemeyi ac/dc arası değil de dc'lerin hızları arası fark olamaz diyorlar bence orada. ac/dc arası fark normal çünkü altyapı ciddi farklı. ac cihaz 20 bin TL, dc cihaz sanırım milyondan başlıyordur, trafosu şusu busu da ayrı. ama bence de ac'nin çok çok yaygınlaşması lazım. evropa'daki gibi sokak parklarında filan ufak soket olacak, takıp temassız kredi kartını okutup geçeceksin. belediyeler bi noktada ayıkır bu işe ama yine kepirtmeye çalışırlar kesin. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 saat önce Paylaş 18 saat önce kurunun yanına yaş yaşın yanına kuru .... sonuçta ucuzu kalmadı şarjda fırsattır denmiş olabilir. bence yavaş şarj yaygınlanlaşmalı, şehir alt yapıları buna hazır değil olmaz da. (yazarken de aklıma pilav üstü kuru düştü yanına da acı biber turşusu offff.. tofaskçıyız) 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Servet Aydın yazdı: Saat koyacak az kaldı İyi olur, şarj edenler zamanın nasıl geçtiğini anlamıyormuş, artık saate bakarlar. 1 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) ülkede galiba 33 milyon araç varmış, bunun 389 bini pilli, şimdi bir düşünün 389 bin oldu 3 milyon, bu halleriyle gerçi olmazda hadi oldu, nelere yaşardınız samimi yazın hele.... birde bakımda birşey yapılmadan boşa ödenen paralar var, ohooooo..... Olması için gerekenler (tarihe not olarak kalsın): 220V 3-5 amp ile 5 dk da full dolum ve net kışın herşey açık 110 la giderken 700 km civarı net menzil, bu olmadan azınlıkta kalacak pilliler ve ilerleme olmazsa kullanıcıya olan maliyet artışlarıyla ve yüksek sinir etme katsayısı sebebiylede satılmayacak araçlara dönüşecek ne yazıkki, keşke tersi olsada hepimiz pilli kullansak. Bu arada güneş panellerinide es geçmeyelim, %98 verimli elektrik üreten solar paneller lazım, ne o öyle %8 ler falan, casio saatmı şarj ediyorsunuz, bunlarda çok ilkel arkadaş ulen imkan olsada basıp gidebilsek şu gezegenden, acaip ilkeliz yav, zuzaylı bulmak şart, kesmiyor bu gezegen artık.... 6 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 saat önce Paylaş 6 saat önce panel verimi dünya üzerinde kullanılan panellerde önemsiz. watt başına parası önemli. verim %20 lere geldi. Sistem adapte oluyor. Akaryakıtı taşı taşı nereye kadar çok kirli ve zor. Üstelik ithal. Ali Cihangiroğlu yazdı: ülkede galiba 33 milyon araç varmış, bunun 389 bini pilli, şimdi bir düşünün 389 bin oldu 3 milyon, bu halleriyle gerçi olmazda hadi oldu, nelere yaşardınız samimi yazın hele.... birde bakımda birşey yapılmadan boşa ödenen paralar var, ohooooo..... Olması için gerekenler (tarihe not olarak kalsın): 220V 3-5 amp ile 5 dk da full dolum ve net kışın herşey açık 110 la giderken 700 km civarı net menzil, bu olmadan azınlıkta kalacak pilliler ve ilerleme olmazsa kullanıcıya olan maliyet artışlarıyla ve yüksek sinir etme katsayısı sebebiylede satılmayacak araçlara dönüşecek ne yazıkki, keşke tersi olsada hepimiz pilli kullansak. Bu arada güneş panellerinide es geçmeyelim, %98 verimli elektrik üreten solar paneller lazım, ne o öyle %8 ler falan, casio saatmı şarj ediyorsunuz, bunlarda çok ilkel arkadaş ulen imkan olsada basıp gidebilsek şu gezegenden, acaip ilkeliz yav, zuzaylı bulmak şart, kesmiyor bu gezegen artık.... Tamam mesle inşaat harita ama lisede bu ders anlatılır 220V 3-5 amp ile 5 dk 220x5=1100watt 5dk/60k= 0.083 aldığın enerji = 0.083 x1100= 91w/h = 0.091 kw/h bununla mı dolacak? Uzaktan kumandalı oyuncağı bile bu anca doldurur hareket açısından. Ben senden bir parfüm şişesi benzin ile 1000km git desem nasıl? Gitsene? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: kolay, piller gelişecek motor daha verimli yapılacak, yada yakıtla oynanacak, al sana İlkokul ders 1, çalışmazsan yürürsün Ya o pilleri verdiğinden fazla olacak şekilde dolduracaksın, yada aşırı güçle 5 dk. da dolduracaksın, ikiside çok zor, 1. si bilim yetersiz, 2. sine zaten imkan olmaz, yapılır ama genele yayılamaz, sonuç: bu iş böyle gider, olacağı şu, pil maliyetleri düşer ama piller hala yetersiz kalır, pilli araç sayısı asla belli bir seviyeyi aşamaz= kısır döngü: ilgi azalır, talep düşer maliyetler artar ve bye bye pilliler. şuanki pil tekonosuyla asla genele yayılamaz bu pilliler, bu kalabalıkta olmaz o iş, asıl sebeb bu zaten, Nüfus. yoksa piller ilkelde olsa iş yürürdü, mesela Tr de deselerki pilli araç sayısı 500.000 i geçemez, fıstık gibi yürür işler... Hep aynı yerdeyim aslında, genele yayılması için çok yetersiz, başka birşeyler bulmalı yada içten yanmalıya dönülmeli, gidişat bence bu yöne kayacak, petrolün daha çok zamanı var, zaten çevreyi falan takanda yok masal ol iş, gittiği yere kadar, unutmayın İnsanız biz, Evrene hiçbir faydası olmayan tamamen yokedici istila edici bir türüz.... 6 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 saat önce Paylaş 6 saat önce normal boyda bir otomobili düz yolda yürütmek için kabaca yaklaşık 15-20kw güç gerekiyor (tekerlerin dönme direnci ve rüzgar direnci). 100% verimli bataryan olsa 100km/ ile gidilen bir yolda bir saat gitmek için 20kw/h batarya koyman gerekir. Menzil 100 km. 91watt/saat powerbank şarjı ile gitmeyi mi bekliyordun. Bu bir pil meselesi değil enerji meselesi. yani "sen de haklısın" ama yani haklı değilsin. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: normal boyda bir otomobili düz yolda yürütmek için kabaca yaklaşık 15-20kw güç gerekiyor (tekerlerin dönme direnci ve rüzgar direnci). 100% verimli bataryan olsa 100km/ ile gidilen bir yolda bir saat gitmek için 20kw/h batarya koyman gerekir. Menzil 100 km. 91watt/saat powerbank şarjı ile gitmeyi mi bekliyordun. Bu bir pil meselesi değil enerji meselesi. yani "sen de haklısın" ama yani haklı değilsin. dediğin şeyde sen haklısın ama sonuçta geleceğimiz noktada ben haklıyım yani yine ben haklıyım şaka bir yana hocam asıl sorun bunlar değil, tamam haklısında, asıl sorun bu araçları herkes kullanmaya başladığında çıkacak ortaya, şuan bile sıkıntı var ki daha ortada pilliler yok bile diyebiliriz, 300 bin hiçbirşey, milyon oldumu yürümez bu iş, karmaşayı düşün, sokak başında 10 tane şarj koysan ne olur, farzet 36 milyon pilli var sokakta... bu yüzden futuristik çözümler öneriyorumya.... Not: Tigu dursun, kullanacaksın, senden sonrada kullanılacak, bakımı aksatma Şunuda ekliyim, Pilli araç alma niyeti olanlar bence hemen alsın, bu uzun sürmeyecek bir dönem, ne kadar gider bilemem ama imkan varsa alın keyfini sürün, sonrası can sıkıcı olacak çünki, şuan bana lazım olsa çoktaaan Reno 4 ü çekmiştim, bellide olmaz çekebilirimde, tamamen keyfi ve gerekis lüks olur tabii... 5 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Petrolün ve doların eli kulağında. aradaki maliyet farkı gittikçe artacak. petrol sürdürülebilir bir olay değil. Enerji derken evet enerji altyapısı değişecek. Her gece tankerle benzinciye nakliye oluyorsa elektriği de biraz yatırım yaparlar naklederler. Üretirler. Bu geçiş bir gecede olmayacağı için zaman içinde hızla değiştiğini göreceksin. Çinde yeni satılan kamyonların %25 i elektrikli. buyur. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Son 3 şarjda hep DC'den şarj ettim. Evde şarj etmek komşularımdan dolayı mümkün değil bu aralar, balkonun altına yanaşamıyorum, akşamüstü yer kalmıyor. Rica edip yanaşmaya kalksam 4-5 arabayı kıpırtatmak lazım. AC'ye vakit bulamadım. Ama bir akşam babamlara gidip kardeşimin 11kW'lık cihazında (onda da ID 4 var, bireysel şarj istasyonu kurdurdu) şarj edebilirim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bugün 12 liradan DC şarj ettim. Benim 10 liralık saltanat bitti. Artık 12 lira. Peki bilenlere soru; DC de hızlı veya yavaş şarj etmek, batarya sağlığı açısından fark eder mi. Ben 50 kuruş ucuz diye yavaş DC de şarj ediyorum. ortalama 30-40 kw hızla şarj ediyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce yavaş daha sağlıklı hocam. ama marjinal. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce Ali Cihangiroğlu yazdı: ülkede galiba 33 milyon araç varmış, bunun 389 bini pilli, şimdi bir düşünün 389 bin oldu 3 milyon, bu halleriyle gerçi olmazda hadi oldu, nelere yaşardınız samimi yazın hele.... birde bakımda birşey yapılmadan boşa ödenen paralar var, ohooooo..... Olması için gerekenler (tarihe not olarak kalsın): 220V 3-5 amp ile 5 dk da full dolum ve net kışın herşey açık 110 la giderken 700 km civarı net menzil, bu olmadan azınlıkta kalacak pilliler ve ilerleme olmazsa kullanıcıya olan maliyet artışlarıyla ve yüksek sinir etme katsayısı sebebiylede satılmayacak araçlara dönüşecek ne yazıkki, keşke tersi olsada hepimiz pilli kullansak. Bu arada güneş panellerinide es geçmeyelim, %98 verimli elektrik üreten solar paneller lazım, ne o öyle %8 ler falan, casio saatmı şarj ediyorsunuz, bunlarda çok ilkel arkadaş ulen imkan olsada basıp gidebilsek şu gezegenden, acaip ilkeliz yav, zuzaylı bulmak şart, kesmiyor bu gezegen artık.... Ali abi bende kullanıyorum sıkıntı yok şehiriçi d100 karısık ort tüketim 20.5 kw ort lamada araç şua anda 7 liraya ac 9 liraya dc den dolum yapıyom 7 liralık ac doldurmak zor gece yatıya kalmak lazım :)) ömrümüzde spor araba görmedik ayagımızın altı dolu yeterki sollamak iste vitesimiz otomotik 1 vitese geriye dahi kendi takıyor ama bazı benim kafamı karısıtıryo ilerleyen zamanda elon amca pile ne derse verecez Yorum bağlantısı
Erkan Işık 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bugün 12 liradan DC şarj ettim. Benim 10 liralık saltanat bitti. Artık 12 lira. Peki bilenlere soru; DC de hızlı veya yavaş şarj etmek, batarya sağlığı açısından fark eder mi. Ben 50 kuruş ucuz diye yavaş DC de şarj ediyorum. ortalama 30-40 kw hızla şarj ediyor. mehmet abi piller soguk olursa pilleri ısıtmak için 5 kw yakıyor dc şarjda ac de ısıtma vs yapmıyor ac şarj daha iyidir bence pil kavrulmaz ama tesla süpercharger şarj öneriyor Selim Bilgin yazdı: ac/dc arası değil de dc'lerin hızları arası fark olamaz diyorlar bence orada. ac/dc arası fark normal çünkü altyapı ciddi farklı. ac cihaz 20 bin TL, dc cihaz sanırım milyondan başlıyordur, trafosu şusu busu da ayrı. ama bence de ac'nin çok çok yaygınlaşması lazım. evropa'daki gibi sokak parklarında filan ufak soket olacak, takıp temassız kredi kartını okutup geçeceksin. belediyeler bi noktada ayıkır bu işe ama yine kepirtmeye çalışırlar kesin. Ac şarjları kötü niyetle kullananlar var yogun yerlerde avm vs de ac şarjı kaldıracaksın adam şarja takıp amperide indiriyor kaç saat işi varsa park niyetine kullanıyor ya 100 tane yanyana dizecekler ac de yada kaldırcaklar yogun yerlerde 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 33 dakika önce Paylaş 33 dakika önce (düzenlendi) Erkan Işık yazdı: Ali abi bende kullanıyorum sıkıntı yok şehiriçi d100 karısık ort tüketim 20.5 kw ort lamada araç şua anda 7 liraya ac 9 liraya dc den dolum yapıyom 7 liralık ac doldurmak zor gece yatıya kalmak lazım :)) ömrümüzde spor araba görmedik ayagımızın altı dolu yeterki sollamak iste vitesimiz otomotik 1 vitese geriye dahi kendi takıyor ama bazı benim kafamı karısıtıryo ilerleyen zamanda elon amca pile ne derse verecez arabaya birşey demiyorum zaten, sıkıntı sayınız çoğaldığında yaşanacak diyorum, bir sürü araba şarjda bekliyorsun düşünsene, zorunlu şekilde planlı ve ksısıtlı olacak kullanım, zira 5 dk benzin gibi dolamıyor sizind depo, toplumun halide ortada, ahlak saygı hak yememe durumu hak getire, altyapıda hikaye, nerede çokluk diye bir laf vardır hani, pilli araçlar tam buna uyuyor, bizim benzinlilerde ise yok böyle bir durum, 40 milyonda olsa sayımız 5 dk dolup devam ediyoruz, menzil derdi yok, yakıt derdi yok, bitmez bu petrol, kısaca sıkıntı pilli araçlar çoğaldığında yaşanacak, 2. etmense maliyet açısından aynı ve daha fazlaya gelcek ama zamanı var daha, o yüzden henüz sayınız azken keyfini sürün, inşallahta az kalır yoksa duman olursunuz, şuan ihtiyacım olsa bende almıştım bile 30 dakika önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erkan Işık 21 dakika önce Paylaş 21 dakika önce Ali Cihangiroğlu yazdı: arabaya birşey demiyorum zaten, sıkıntı sayınız çoğaldığında yaşanacak diyorum, bir sürü araba şarjda bekliyorsun düşünsene, zorunlu şekilde planlı ve ksısıtlı olacak kullanım, zira 5 dk benzin gibi dolamıyor sizind depo, toplumun halide ortada, ahlak saygı hak yememe durumu hak getire, altyapıda hikaye, nerede çokluk diye bir laf vardır hani, pilli araçlar tam buna uyuyor, bizim benzinlilerde ise yok böyle bir durum, 40 milyonda olsa sayımız 5 dk dolup devam ediyoruz, menzil derdi yok, yakıt derdi yok, bitmez bu petrol, kısaca sıkıntı pilli araçlar çoğaldığında yaşanacak, 2. etmense maliyet açısından aynı ve daha fazlaya gelcek ama zamanı var daha, o yüzden henüz sayınız azken keyfini sürün, inşallahta az kalır yoksa duman olursunuz, şuan ihtiyacım olsa bende almıştım bile Ali abi sonunu düşünen kahraman olamaz yaşayıp görecegiz babamın orda iki boş sayac var bir ac cihaz 3,5 liradan devam ama ugraşmak ıstemıyorum evde 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 dakika önce Paylaş 16 dakika önce Erkan Işık yazdı: Ali abi sonunu düşünen kahraman olamaz yaşayıp görecegiz babamın orda iki boş sayac var bir ac cihaz 3,5 liradan devam ama ugraşmak ıstemıyorum evde boşveer, bak keyfine, zaten kimsenin umrunda değil, tak fişi bitir işi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 dakika önce Paylaş 5 dakika önce Erkan Işık yazdı: mehmet abi piller soguk olursa pilleri ısıtmak için 5 kw yakıyor dc şarjda Araç kullanırken pil sıcak mı oluyor. Ben mutlaka yoldan gelince şarj ediyorum, bunun olumlu bir etkisi var mı? Eve gelirken ben yada oğlum, istasyona bakıyoruz, boş ise dalıyoruz.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts