Fatih Keskin 22 Haziran Paylaş 22 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: yok öyle olmuyor. rampa inişi düşün. sen içten yanmalı ile yakıt üretemiyorsun. Elektrikli ise enerji üretip depoluyor. Bu da ortalamayı çok aşağı çekiyor geçen ilk defa 10 km bi yola giderken - değer gösterdi 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Haziran Paylaş 22 Haziran Sani Gerşon yazdı: Ioniq 3 geliyor. Tam şehiriçi arabası olacak. ne zaman mış? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Haziran Paylaş 22 Haziran Doğan Arşiray yazdı: ne zaman mış? Kamuflajsız test araçları geziyor Bursa'da. Bence maksimum 2 ay. Yorum bağlantısı
Onur Demir 23 Haziran Paylaş 23 Haziran Doğan Arşiray yazdı: ne zaman mış? Sani Gerşon yazdı: Kamuflajsız test araçları geziyor Bursa'da. Bence maksimum 2 ay. Tanıtım videolarında falan Eyllül diyorlardı sanırım 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Sabah işe gelişim yoğun akıcı hız sınırı 90 ama yapamıyorum tabi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Fatih Keskin yazdı: Sabah işe gelişim yoğun akıcı hız sınırı 90 ama yapamıyorum tabi Biz bunan ne anlayacağız Fatih. 100 km'de kaç litre elektirik yakmış belli mi? 3 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Hüseyin Sönmez yazdı: Biz bunan ne anlayacağız Fatih. 100 km'de kaç litre elektirik yakmış belli mi? Son sürüş 6.3 kw/100km Son şarj sonrası 14.12 kw/100km 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Ü.Emre Kartal yazdı: Son sürüş 6.3 kw/100km Son şarj sonrası 14.12 kw/100km Süperşarjdan 55 kuruş/km evden düşük tarife 20 kuruş Yüksek tarife 35 kuruş 3 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Kart indirimim de var süperşajdan kw 8 tl ye filan alıyorum O zaman 100km de113tl harcıyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Wh/km bize uymaz. Kwh/100km lazım 6.3 3 Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki 24 Haziran Paylaş 24 Haziran Benim ev elektrik faturası 838 TL geldi, 21 mayıs 21 haziran arası kullanımım. normalde 400 TL falan geliyordu. 438 TL ek maliyet olmuş. Neyse fazla dillendirmeyelim 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) mevcut ve sıfır satılan avrupalı pillilerin tamamı artık yalan oldu, bizede en demodelerini satıyorlar üstelik az kaldı avrupalı markaların batışına... bu arada şarja sağlam zamlarda yolda, zaman daralıyor ve olacak bu kesin, yedirmezler o vergi kaybını ! ohooo neler diyor bunlar, hey yavrum heyy, demek togg kendi şarjıyla etmezsen garanti dışımı kalıyor yahu, ayfonu bile geçti bunlar, vah vah, ne günlere kaldık.... 2 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Şu an 3000 km yolu 13000 tl fiyata gidiyorum.Bu benim 3 aylık yolculuk maliyetim. Yılda 12000 km yapsam 53000 tl ediyor. Bankada çalışırken bireysel ihtiyaç kredisi rakamlarına baktım. 5.0 gibi saçma oranlardan bahsediyorlar. C3 üstüne 300 bin çeksem durum bu. Tam bir akıl tutulması 300.000 TL tutarındaki, %5 aylık faiz oranlı ve 36 ay vadeli kredinizin geri ödeme planına dair hesaplama detayları aşağıdadır: ## Kredi Hesaplama Özeti | Hesaplama Kalemi | Tutar | |---|---| | **Kredi Tutarı (Anapara)** | 300.000,00 TL | | **Aylık Faiz Oranı** | %5,00 | | **Vade Süresi** | 36 Ay | | **Aylık Taksit Tutarı** | **18.130,34 TL** | | **Toplam Geri Ödeme** | **652.692,24 TL** | | **Toplam Faiz Yükü** | 352.692,24 TL | Farklı tutarların, faiz oranlarının veya vade seçeneklerinin aylık ödemenizi nasıl etkileyeceğini anlık olarak görmek için aşağıdaki aracı kullanab ilirsiniz: Yorum bağlantısı
Recommended Posts