Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: ceyranlıların iddalı özelliklerini 0-100ü kaç ? Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ben ogrenciyken fabrika verisinin 5lt ustu yakiyodum. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yeni nesil mucizevi şanzımanlar sayesinde, elektrikli araçların yeterince yaygınlaşacağını düşünmüyorum. Bugün yaptığım similasyonda 4 litre benzin tüketimi, yüzde 7 lik rampayı 2000 devirle tırmanması gibi şeyler ceyranlıların iddalı özelliklerini söndürüyor. bu gün caddebostan 25 km bisiklet sürdüm. 3 şişe su ve 1 protein bar 1 sıkma portakal suyu sosisli sandivich için 800 tl verdim, bu meblağ kuşadası yolculuğumda harcadığım yakıt bedelinin %25 denk gelir. petrol ucuz gercekten ucuz elektrikli arabaya gerek yok. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 35 dakika önce Paylaş 35 dakika önce bakış açısına bağlı pariste daha uzuca portakal suyu vardır belki kruvasan gibi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 22 dakika önce Paylaş 22 dakika önce Ali Darbaz yazdı: bu gün caddebostan 25 km bisiklet sürdüm. 3 şişe su ve 1 protein bar 1 sıkma portakal suyu sosisli sandivich için 800 tl verdim, bu meblağ kuşadası yolculuğumda harcadığım yakıt bedelinin %25 denk gelir. petrol ucuz gercekten ucuz elektrikli arabaya gerek yok. Sen cok bazen baglantisi olmayan seylerle petrol elektrik hatta arabalari kiyasliyosun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts