Sinan Akgöl 17 saat önce Paylaş 17 saat önce 10 yasinda 1500kg 0.100 12sn fabrika verisi 9.8lt. 2001 honda iesimden 10hp 10nm fazla. Ve 1.4m tl hayatta başarilar 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Sinan Akgöl yazdı: 10 yasinda 1500kg 0.100 12sn fabrika verisi 9.8lt. 2001 honda iesimden 10hp 10nm fazla. Ve 1.4m tl hayatta başarilar Artık hayatlar bu paralara 2.eli pek kabul etmiyor. Faizsiz krediler, düşük faizli kredi ile araç satışı yapan yerler varken kimse bireyseli tercih etmiyor. Nakiti olan bile kredi imkanı varsa kullanıyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Sinan Akgöl yazdı: 10 yasinda 1500kg 0.100 12sn fabrika verisi 9.8lt. 2001 honda iesimden 10hp 10nm fazla. Ve 1.4m tl hayatta başarilar Otokoç ikinci elde vardı, içine oturup inceledim, motorunu çalıştırılıp garajıdan çıkışını izledim. Tam bir kurşun geçirmez, al bu arabayı 30 yıl bin. Mustafa Arıkan yazdı: Ben sana elektrikli al demiyorum ki zaten. Sen her olayı kendi etrafında dönüyor diye düşünüyorsun hep Şanzıman ve tüketimden bahsettin, ben de tezine karşılık verdim. Ü.Emre Kartal yazdı: Cross modelden bahsediyor ama c3 diyor o sebeple karışık. Elma ile armuttan ikisi de güzeldir ama hepsi kendi meyve kasasında güzel. Yanyana koyup karıştırınca anlamı kalmıyor Hemşerimin videosunu izliyordum. bakım için 8000 tl istemişler. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Ali Darbaz yazdı: Hiç kullanmadımki abi ne yaktığını anca geminiye sorarım. 4 litre yakar Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ali Darbaz yazdı: Otokoç ikinci elde vardı, içine oturup inceledim, motorunu çalıştırılıp garajıdan çıkışını izledim. Tam bir kurşun geçirmez, al bu arabayı 30 yıl bin. Hemşerimin videosunu izliyordum. bakım için 8000 tl istemişler. Çok kötü Aşırı kötü. Başlangıç %100. 245km gitmiş. Sonradan %15'ten %80'e kadar yarım saatte doldurmuş. Bununla 180km daha yapıp tekrar yarım saat mola vermesi gerekecek. Ve yüksek rakımdan düşük rakıma gidiyor. Artı, hızı 95 civarı ve rampalarda 50'ye kadsar düşüyor. İnanılmaz kötü yani. Bu şekilde uzun yol olmaz 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Çok kötü Aşırı kötü. Başlangıç %100. 245km gitmiş. Sonradan %15'ten %80'e kadar yarım saatte doldurmuş. Bununla 180km daha yapıp tekrar yarım saat mola vermesi gerekecek. Ve yüksek rakımdan düşük rakıma gidiyor. Artı, hızı 95 civarı ve rampalarda 50'ye kadsar düşüyor. İnanılmaz kötü yani. Bu şekilde uzun yol olmaz Kuşadası videosunu seyret, sivas'tan kuşadası'na giderken ani bir kararla Konya'da bir gün mola verdi. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Bu arabalar şehiriçi arabası. Çok çok yılda dura dura bir kaç kez şehirlerarası yaparsın. Ötesini beklemek hata olur. 44 kw bataryası var zaten fazla beklentiye girmemek lazım, Eski Zoe ile karşılaştırmalısın, onlarda da 41kw tı şimdi 50 küsur oldu. Konu başlığı ile uyuyor aslında "Günlük Kullanım Elektrikli Araba" 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mertol Kip yazdı: Bu arabalar şehiriçi arabası. Çok çok yılda dura dura bir kaç kez şehirlerarası yaparsın. Ötesini beklemek hata olur. 44 kw bataryası var zaten fazla beklentiye girmemek lazım, Eski Zoe ile karşılaştırmalısın, onlarda da 41kw tı şimdi 50 küsur oldu. Konu başlığı ile uyuyor aslında "Günlük Kullanım Elektrikli Araba" O arabanın bataryası kaç kwh? İki versiyonu var. 55 olan da vardı. @Ali Darbaz Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: O arabanın bataryası kaç kwh? İki versiyonu var. 55 olan da vardı. @Ali Darbaz C3 te 44 harici seçenek yok. %100 den 15 e 245 km gelmiş. 0 yapsa 260-270 yapardı, katalog verisi zaten 300 civarı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: O arabanın bataryası kaç kwh? İki versiyonu var. 55 olan da vardı. @Ali Darbaz Başlığında 44kw yazıyor. ayrıca şarj ekranı var orda epi topu 30 kw civarı bir şarj alabilmiş 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: C3 te 44 harici seçenek yok. %100 den 15 e 245 km gelmiş. 0 yapsa 260-270 yapardı, katalog verisi zaten 300 civarı. Ben aircros sandım. Yapamazdı. Tokat rakım ile samsun belli. 1000m fark var. Ayrıca adam aşırı yavaş. Rampalarda 50'ye düşürmüş hızı. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: O arabanın bataryası kaç kwh? İki versiyonu var. 55 olan da vardı. @Ali Darbaz e-c3 te büyük batarya yok. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tucsonla Ec-3’ü kıyaslamıyoruz demi? mesela aynı sayılmaz ama Çanakkale yolculuğumuzda komşu bize Volvo Ex-30 ile eşlik etti. Onun fena değildi menzili. Bize göre biraz azdı ama zırt pırt durdurmadı, hemen hemen aynı yerlerde doldurduk. Ben %30’la girdim istasyona o %5-10’la 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Otokoç ikinci elde vardı, içine oturup inceledim, motorunu çalıştırılıp garajıdan çıkışını izledim. Tam bir kurşun geçirmez, al bu arabayı 30 yıl bin. Hic isim olmaz beni uyuyana kadar izlese motorundan balkan havasi calsa bile 3 hafta dayanamam ben. Alan hayrini gorsun. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Hic isim olmaz beni uyuyana kadar izlese motorundan balkan havasi calsa bile 3 hafta dayanamam ben. Alan hayrini gorsun. torku yönetemiyor olmakta kötü bişiy. https://x.com/bahtiyarfilm/status/2091453012883407077 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Emre Şimşek yazdı: Tucsonla Ec-3’ü kıyaslamıyoruz demi? mesela aynı sayılmaz ama Çanakkale yolculuğumuzda komşu bize Volvo Ex-30 ile eşlik etti. Onun fena değildi menzili. Bize göre biraz azdı ama zırt pırt durdurmadı, hemen hemen aynı yerlerde doldurduk. Ben %30’la girdim istasyona o %5-10’la Çok verimli bir araç değil. Geçen bir takas durumu oldu. Ama içime sinmedi bir türlü. Verdiğim farka değecek bir şey bulamadım. Bataryası daha büyük ama aynı menzili yapıyor. Biraz özellik olarak avantajlı idi. Bi de marka algısı var işte. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: torku yönetemiyor olmakta kötü bişiy. https://x.com/bahtiyarfilm/status/2091453012883407077 Devsirme ev sorunu bu bence. Agirlik dagilimindan gibi gerci teyze sifir tecrube oda ayri. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun .. https://x.com/OtoMesutAbi/status/2091418696539419122 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Hayırlı olsun .. https://x.com/OtoMesutAbi/status/2091418696539419122 Marka kotulemek hic sevmem ama psa bu modelde resmen sevmis sivamis. Test arabasinin sag led stop yanmiyordu. Kapi kollari filan resmen zarar yazar fikrimce. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sizce neden çıkamıyor https://x.com/bahtiyarfilm/status/2091453012883407077?s=61 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sizce neden çıkamıyor https://x.com/bahtiyarfilm/status/2091453012883407077?s=61 Servis doğru söylemiş. Arkadan itişli olmadığı sürece o ağırlıktaki bir araçta torku düşürmeden çıkamazsın. Eco za zu modu illa vardır, onlardan birine alsa çıkardı. Ya da gaza çok dikkatli basacak. 300-350 nm araç kullanmamış biri önden çekişli arabada zorlanabilir. Bu arada michelin e-primacy de hakikaten kayıyor. Ben 1.2 Corsa ile sitenin yokuşunu çıkamadığımda geri geri tırmanıyordum. 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 dakika önce Yazar Paylaş 30 dakika önce Bi haberde benden olsun, arabam c3 nasıl olduysa ard arda uzun yollar sınunda 8000 km de sadece 1,5 litre yağ ekmemişim. Sondolumda 100 ml de fazla koymuşum. Yakıta kattığım karbon temizleyici sayesinde olduğunu düşünüyorum. Başka fikri olan. Geçmişte olsa 8000 km yolda 4 litre yağ yakardı. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 30 dakika önce Paylaş 30 dakika önce Mustafa Arıkan yazdı: Çok verimli bir araç değil. Geçen bir takas durumu oldu. Ama içime sinmedi bir türlü. Verdiğim farka değecek bir şey bulamadım. Bataryası daha büyük ama aynı menzili yapıyor. Biraz özellik olarak avantajlı idi. Bi de marka algısı var işte. O da tam şehir içi için yakın illere gezmek için ideal. Klimasında hava kalitesini falan göstermesi hoşuma gitti. Otp mi deniyor nedir kendi güncellemesini alıyor. Bir de acayip derecede pratik bir araç. Ben düğmeye bas, çalıştır, kemer tak(takmazsan el frenini manuel indirmen lazım) falan filan derken o binip koldan vites D’ye alıp anında yürüyor. Google tabanlı bir ekranı var çok kurcalamadım ama fena değildir eminim. Ama Megane gibi koklamıyor elektriği fark ettim. Belki Togg kadar yakıyordur. Ali Darbaz yazdı: Bi haberde benden olsun, arabam c3 nasıl olduysa ard arda uzun yollar sınunda 8000 km de sadece 1,5 litre yağ ekmemişim. Sondolumda 100 ml de fazla koymuşum. Yakıta kattığım karbon temizleyici sayesinde olduğunu düşünüyorum. Başka fikri olan. Geçmişte olsa 8000 km yolda 4 litre yağ yakardı. Benzin kokutmayalım konumuzu lütfen Yorum bağlantısı
Recommended Posts