İçeriğe Yönlendir

Günlük Kullanım Elektrikli Araba

Ali Darbaz

Recommended Posts

Çağlar Bayur

fizik kanunları heniz bazı yerlerde değişmediği için tasarımların aynı olması şaşırtmaz

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Mertol Kip yazdı:

Gelmiş geçmiş en gerizekalı reklam operasyonu. 

Aerodinamik olacak diye saçma sapan kullanışsız tasarımlar yapıyorlar. Şu arabaya binmem için üstüne para vermeleri lazım. Ama 3-5 falan değil ciddi para.

C-Max sürtünme değeri pilli araçlarla kapışır. Yapsalar ya mis gibi

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Servet Aydın yazdı:

C-Max sürtünme değeri pilli araçlarla kapışır. Yapsalar ya mis gibi

Yaw yemişim sürtünme değerini, varsın 1 kw fazla yaksın 100 km de. Zaten uyuzum o tatavaya. "iliktrikli ırıbı için izil iritilmiş şısi" Lan madem elektrikli için özel şase üretiyorsun ve senin için aerodinami olmazsa olmaz ve motor zaten ufacık bir şey ve önde olmasına da gerek yok, neden arabanın burnu var hala? 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Mertol Kip yazdı:

Yaw yemişim sürtünme değerini, varsın 1 kw fazla yaksın 100 km de. Zaten uyuzum o tatavaya. "iliktrikli ırıbı için izil iritilmiş şısi" Lan madem elektrikli için özel şase üretiyorsun ve senin için aerodinami olmazsa olmaz ve motor zaten ufacık bir şey ve önde olmasına da gerek yok, neden arabanın burnu var hala? 

100 kmde 7 kw yakıyor. 138 km hızla giderken ayağını gazdan çektiğinde rüzgar direnci okadar düşükmüş ki araba uzun süre akmaya devam ediyormuş. Kullanan test sürücüsü mikro rüzgar dirençi ile araba sürmenin " cenneten gelen bir melek seni arkadan itiyor" gibi demiş. Öyle eşsiz bir sürüş deneyimine sahip.  

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Mertol Kip yazdı:

Krampıl zuun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Mertol Kip yazdı:

Mirim oralara girecek olursak pilliye gerek yok. Hibriti geliştir bitti. Pil iyileşince geçersin

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Ali Darbaz yazdı:

100 kmde 7 kw yakıyor. 138 km hızla giderken ayağını gazdan çektiğinde rüzgar direnci okadar düşükmüş ki araba uzun süre akmaya devam ediyormuş. Kullanan test sürücüsü mikro rüzgar dirençi ile araba sürmenin " cenneten gelen bir melek seni arkadan itiyor" gibi demiş. Öyle eşsiz bir sürüş deneyimine sahip.  

Ya Ali yürü git Allah aşkına. Benim veletliğimde almancılar porsche ile falan gelirdi Akçay'a. Adamlar kenarda parkedince bisikletle onu geçer solladık diye kendi kendimize triplere girerdik. bu adamların yaptığının rüzgarından faydalanmak için kamyonun arkasına yapışık giden mobiletciden farkı yok.

Cennetten gelen bir meleğin arkasından onu itmesini istiyorsa yapması gereken şey araba kullanmak değil. :)

İki paralık keyfimiz var onu da hiç etmeye gerek yok.

Servet Aydın yazdı:

Mirim oralara girecek olursak pilliye gerek yok. Hibriti geliştir bitti. Pil iyileşince geçersin

Ne kadar karmaşık o kadar baş ağrısı.

Pilin "iyileşmesinin" beni etkileyeceği bir yer yok ki. Bana zaten bu fazla fazla yetiyor. Ne olacak iyileşirse? 300 yerine 500 km de mi duracam? yooo gene çişim gelecek gene max 200 km de duracam. Tabakhaneye mi yetişiyoz. 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Prostatlık yaşa geldiysen bana ne kardeşim. Ben tek marşla 600 gidicem çünkü zıpkın gibiyim gencim atik ve çevikim.  Ha çiş molası da ben gibi sağlıklı insanda 30sn.

Yaşlıları konudan alalım

Ha hibrit sistem karmaşası da yok. 80'lerden beri sorunsuz çalışan sistemler var

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...