Mehmet Göktürk 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Onur Demir yazdı: Egea Cross Wagon kullandım 1 yıl, şuan düz cross aldım. şirkette farklı farklı 3-4 aracı kullandım hepsinde rahatsız edici kronik bir sorun var. şöyle anlatayım; 100le giderken gişeye yaklaşıyorsun ve yavaşlıyorsun ya deli gibi direksiyon titriyor. diskler yamuk gibi düşün. 3-4 kez diskleri değiştirdim ancak en kısa sürede tekrar aynı sorunu çıkarmakta. nasıl yokmuş ya, illaki vardır. Bir müşterim aldı yeni. Corolladan geçti, acayip memnun. menzili hiç fena değil. 2.5m altına denk geliyor sanırım. Yıkama ile ilgili su geçişi ile ilgili bir tutum bozukluğu olabilir mi Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Yıkama ile ilgili su geçişi ile ilgili bir tutum bozukluğu olabilir mi bence malzeme kalitesinden kaynaklı hocam, fomoco disk ile diğerlerinin farkı gibi her araç yolda su ile karşılaşıyor. 2 Yorum bağlantısı
Onur Demir 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Yıkama ile ilgili su geçişi ile ilgili bir tutum bozukluğu olabilir mi Focus ve Megane ile aynı güzergahlarda araç kullanıyorum ve alışkanlıklarım hep aynı. Ancak sadece egea cross ile bu sorun yaşanıyor. bu konuda bir sürü şikayet mevcut. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Megane’a burun kıvırmayın. Sıfıra bende o kadar para vermem ama 2 yaşında bi tane alın. Bu paraya böyle araba yok. Renault deyince herkesin bir geri durası geliyor haklı olarak ama Megane E-tech ve hatta elektrikli Renault’lar güzel araçlar. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce sık sık disk titreme sebebi oluyor ise onu yamulan başka bir parça vardır Yorum bağlantısı
Recommended Posts