Ali Darbaz Dün saat 10:26 Yazar Paylaş Dün saat 10:26 Osman Ünal yazdı: Türkiye’de yapmıyor. Şarj soketini soruyor. Ayrıca artık car playde maps üzerinde yapay zeka kullanımı aktif edilebiliyor Yorum bağlantısı
Osman Ünal Dün saat 10:27 Paylaş Dün saat 10:27 Arabayı tanımlıyorsun elektrikli diye şarj soketini de gösterebiliyorsun ama planlama yapmıyor. Arabayı elektrikli diye tanımladığında sadece elektrikliye uygun rota çiziyor 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Elektrikli araç sahiplerine dikkat ettim de tüketim ile nerede şarj ederiz ve o arada tuvaletimizi yaparız dan başka birşey konuşmuyorlar 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Elektrikli araç sahiplerine dikkat ettim de tüketim ile nerede şarj ederiz ve o arada tuvaletimizi yaparız dan başka birşey konuşmuyorlar Ne konuşalım. Araç tekniği hakkında polen filtresi kaç lira dışında konuşacak pek bir şeyimiz yok 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Elektrikli araç sahiplerine dikkat ettim de tüketim ile nerede şarj ederiz ve o arada tuvaletimizi yaparız dan başka birşey konuşmuyorlar benzinliler de arkadaşının arabası ile gideyim derdindeler. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 50 dakika önce Paylaş 50 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: benzinliler de arkadaşının arabası ile gideyim derdindeler. Tamam işte bu çok efektif olmayınca elektrikli alıyorlar. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 38 dakika önce Paylaş 38 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: benzinliler de arkadaşının arabası ile gideyim derdindeler. Açık söylemek gerekirse ben 8.10da gelen ara treni bekliyorum boş oluyor diye 😂 keşke arkadaşim olsa. Yorum bağlantısı
Recommended Posts