İçeriğe Yönlendir

Günlük Kullanım Elektrikli Araba

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz
Osman Ünal yazdı:

Türkiye’de yapmıyor. 

Şarj soketini soruyor. Ayrıca artık car playde maps üzerinde yapay zeka kullanımı aktif edilebiliyor

Yorum bağlantısı
Osman Ünal

Arabayı tanımlıyorsun elektrikli diye şarj soketini de gösterebiliyorsun ama planlama yapmıyor. 

Arabayı elektrikli diye tanımladığında sadece elektrikliye uygun rota çiziyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Elektrikli araç sahiplerine dikkat ettim de tüketim ile nerede şarj ederiz ve o arada tuvaletimizi yaparız dan başka birşey konuşmuyorlar :D

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
İlkay Başaran yazdı:

Elektrikli araç sahiplerine dikkat ettim de tüketim ile nerede şarj ederiz ve o arada tuvaletimizi yaparız dan başka birşey konuşmuyorlar :D

Ne konuşalım. 

Araç tekniği hakkında polen filtresi kaç lira dışında konuşacak pek bir şeyimiz yok :)

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
İlkay Başaran yazdı:

benzinliler de arkadaşının arabası ile gideyim derdindeler. 

• Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mehmet Göktürk yazdı:

Tamam işte bu çok efektif olmayınca elektrikli alıyorlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Mehmet Göktürk yazdı:

Açık söylemek gerekirse ben 8.10da gelen ara treni bekliyorum boş oluyor diye 😂 keşke arkadaşim olsa. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Ali Darbaz yazdı:

Google Maps’te yeni bir özellik geldi artık profil sayfanızda aracinizi elektrikli olduğunu seçip modelinin de belirttikten sonra aracınız için elektrikli şarj rotası planlamaları yapabiliyor bilginiz olsun

O yeni değil. Ben Opel de kullanıyordum zaten. 

Osman Ünal yazdı:

Türkiye’de yapmıyor. 

Ben kullanıyorum abi. Android ama. 

İlkay Başaran yazdı:

Napalım? Debriyajımız yok trigerimiz yok, ağır bakım adı altında itelelen abuk subuk bakım maliyeti yok. 100 liraya merdiven dayayan yakıt gideri yok. gerçi kahve fiyatlarını konuşabiliriz. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
İlkay Başaran yazdı:

Ha birde seninkinin kablosu uzun mu kısa mı ne kadar alıyor filan diyoruz şarZı

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Servet Aydın yazdı:

Ha birde seninkinin kablosu uzun mu kısa mı ne kadar alıyor filan diyoruz şarZı

Kablolusuda mı varmış?

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Mertol Kip yazdı:

Kablolusuda mı varmış?

Bagajda özel çantasında taşıyoz

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
İlkay Başaran yazdı:

Büyük şehirlerde şarj noktası çok.

Bizim burdada, o yaylaya gidip gelebilir miyiz, bizim köye gidip gelmeye şarj yetermi vs sohbeti dönüyor 😃

Geçen denk geldim, adamda nasıl cesaret varsa %0 şarjla 2000 civarı rakımı olan yaylaya çıktı, inerken nasılsa şarj edecek diye 

Merkeze indiğinde %10 15 şarjı olmuştu 😃

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...