Ali Darbaz Dün saat 10:26 Yazar Paylaş Dün saat 10:26 Osman Ünal yazdı: Türkiye’de yapmıyor. Şarj soketini soruyor. Ayrıca artık car playde maps üzerinde yapay zeka kullanımı aktif edilebiliyor Yorum bağlantısı
Osman Ünal Dün saat 10:27 Paylaş Dün saat 10:27 Arabayı tanımlıyorsun elektrikli diye şarj soketini de gösterebiliyorsun ama planlama yapmıyor. Arabayı elektrikli diye tanımladığında sadece elektrikliye uygun rota çiziyor 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Elektrikli araç sahiplerine dikkat ettim de tüketim ile nerede şarj ederiz ve o arada tuvaletimizi yaparız dan başka birşey konuşmuyorlar 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce İlkay Başaran yazdı: Elektrikli araç sahiplerine dikkat ettim de tüketim ile nerede şarj ederiz ve o arada tuvaletimizi yaparız dan başka birşey konuşmuyorlar Ne konuşalım. Araç tekniği hakkında polen filtresi kaç lira dışında konuşacak pek bir şeyimiz yok 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 saat önce Paylaş 6 saat önce İlkay Başaran yazdı: Elektrikli araç sahiplerine dikkat ettim de tüketim ile nerede şarj ederiz ve o arada tuvaletimizi yaparız dan başka birşey konuşmuyorlar benzinliler de arkadaşının arabası ile gideyim derdindeler. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: benzinliler de arkadaşının arabası ile gideyim derdindeler. Tamam işte bu çok efektif olmayınca elektrikli alıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: benzinliler de arkadaşının arabası ile gideyim derdindeler. Açık söylemek gerekirse ben 8.10da gelen ara treni bekliyorum boş oluyor diye 😂 keşke arkadaşim olsa. 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Google Maps’te yeni bir özellik geldi artık profil sayfanızda aracinizi elektrikli olduğunu seçip modelinin de belirttikten sonra aracınız için elektrikli şarj rotası planlamaları yapabiliyor bilginiz olsun O yeni değil. Ben Opel de kullanıyordum zaten. Osman Ünal yazdı: Türkiye’de yapmıyor. Ben kullanıyorum abi. Android ama. İlkay Başaran yazdı: Elektrikli araç sahiplerine dikkat ettim de tüketim ile nerede şarj ederiz ve o arada tuvaletimizi yaparız dan başka birşey konuşmuyorlar Napalım? Debriyajımız yok trigerimiz yok, ağır bakım adı altında itelelen abuk subuk bakım maliyeti yok. 100 liraya merdiven dayayan yakıt gideri yok. gerçi kahve fiyatlarını konuşabiliriz. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 45 dakika önce Paylaş 45 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Elektrikli araç sahiplerine dikkat ettim de tüketim ile nerede şarj ederiz ve o arada tuvaletimizi yaparız dan başka birşey konuşmuyorlar Ha birde seninkinin kablosu uzun mu kısa mı ne kadar alıyor filan diyoruz şarZı Yorum bağlantısı
Mertol Kip 27 dakika önce Paylaş 27 dakika önce Servet Aydın yazdı: Ha birde seninkinin kablosu uzun mu kısa mı ne kadar alıyor filan diyoruz şarZı Kablolusuda mı varmış? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 dakika önce Paylaş 24 dakika önce Mertol Kip yazdı: Kablolusuda mı varmış? Bagajda özel çantasında taşıyoz Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 8 dakika önce Paylaş 8 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Elektrikli araç sahiplerine dikkat ettim de tüketim ile nerede şarj ederiz ve o arada tuvaletimizi yaparız dan başka birşey konuşmuyorlar Büyük şehirlerde şarj noktası çok. Bizim burdada, o yaylaya gidip gelebilir miyiz, bizim köye gidip gelmeye şarj yetermi vs sohbeti dönüyor 😃 Geçen denk geldim, adamda nasıl cesaret varsa %0 şarjla 2000 civarı rakımı olan yaylaya çıktı, inerken nasılsa şarj edecek diye Merkeze indiğinde %10 15 şarjı olmuştu 😃 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts