Ali Cihangiroğlu Dün saat 10:05 Paylaş Dün saat 10:05 Onur Demir yazdı: Donanım yazılım kalite hyundai önde olabilir ama çok küçük araç. Maruti gibi 🤣 küçük evet, bu sınıf istersen bence güzel, ec3 ün yarısı kadar değil ama valla şuan aracım olmasa alacak olsam alabilirdim... Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 11:15 Paylaş Dün saat 11:15 Hyundai ionic 5 ten başlar ajsjdjdjd Onur Demir yazdı: Donanım yazılım kalite hyundai önde olabilir ama çok küçük araç. Maruti gibi 🤣 Bazısı küçük sever 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 12:55 Paylaş Dün saat 12:55 Mertol Kip yazdı: Hyundai ionic 5 ten başlar ajsjdjdjd Bazısı küçük sever ionic 5 makyajla bitti, liste dışı işime geleni severim, büyük bazen küçüğede biner, yeterki sığsın Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 14:26 Paylaş Dün saat 14:26 Ben seni düşünerek yazmamıştım ama ben de küçük arabaları severim. Eski C yeni B segmenti gayet ideal aslında, çok büyüttüler. Araba bakarken xc30 olsaydı kesin onu alırdım mesela. Grandland şehiriçi için hiç pratik değil, hem her yere sığmıyor hemde dar yerden geçmek sıkıntı. Bodrum Akçay falan OK ama Istanbulda buyuk araba dert çoğu zaman. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 15:07 Paylaş Dün saat 15:07 (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Ben seni düşünerek yazmamıştım ama ben de küçük arabaları severim. Eski C yeni B segmenti gayet ideal aslında, çok büyüttüler. Araba bakarken xc30 olsaydı kesin onu alırdım mesela. Grandland şehiriçi için hiç pratik değil, hem her yere sığmıyor hemde dar yerden geçmek sıkıntı. Bodrum Akçay falan OK ama Istanbulda buyuk araba dert çoğu zaman. hee tamam o zaman, öte yandan buralarda yazın berbat, çekilir gibi değil, park edecek yer yok, her yer araba, resmen işkence, o yüzden akrobasi yaparak 360 derece her yönden atak yeme ihtimaline rağmen skutır kullanıyorum çoğunlukla, kış gelsede rahat etsek arkadaş... Dün saat 15:08 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Bu relive ne iş? olmayacak iş 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Elektriklide sıkıntılar olabilir. Batarya ve motor üretiminde kullanılan malzemelerin tedariğinde kriz var deniyor. Çin abd savaşı etkili Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: savaşı etkili savaş kelimesinin kriteri nedir? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: savaş kelimesinin kriteri nedir? Yaptırım. Tehdit falan işte Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yaptırım. Tehdit falan işte malazgirtte bunlar pazarda tavukla balta takaslarken bile olurdu insanlık amma da narinleşti Yorum bağlantısı
Recommended Posts