Yurdaer Elay Perşembe 09:33 Paylaş Perşembe 09:33 Doğan Arşiray yazdı: EV3 var. nereden biliyorsun diye sormayın. Cool LR ile Elegance LR arasında sadece 35K TL fark var.. hangisini aldın? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 10:37 Paylaş Perşembe 10:37 Doğan Arşiray yazdı: EV3 var. nereden biliyorsun diye sormayın. virajda güzel yatıyor dedi bir arkadaş Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Perşembe 11:51 Paylaş Perşembe 11:51 Yurdaer Elay yazdı: Cool LR ile Elegance LR arasında sadece 35K TL fark var.. hangisini aldın? tek araba var şu anda. elegance comfort. ne varsa onu alıyorsunuz. kumaş ısıtmalı koltuk, ısıtmalı direksiyon ve elektrikli bagaj var. 4 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Perşembe 12:19 Paylaş Perşembe 12:19 Ali Darbaz yazdı: Sen de hep büyük seviyon. Sen de hep kaşınıyon Doğan Arşiray yazdı: EV3 var. nereden biliyorsun diye sormayın. Var daha bir sürü araba. Skoda Elroq var, Citroen C5 Aircross var, Opel Grandland var var da var. Şüphesiz almak isteyene araba var. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 16:58 Paylaş Perşembe 16:58 Doğan Arşiray yazdı: ne varsa onu alıyorsunuz natrah lar düzenlenene kadar tek ithalat O , volvo da bile yok 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Perşembe 17:23 Paylaş Perşembe 17:23 bakacağız artık bununla vaziyetlere. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Perşembe 17:42 Paylaş Perşembe 17:42 Doğan Arşiray yazdı: tek araba var şu anda. elegance comfort. ne varsa onu alıyorsunuz. kumaş ısıtmalı koltuk, ısıtmalı direksiyon ve elektrikli bagaj var. Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 17:58 Paylaş Perşembe 17:58 cw0,26 arka ferah ekranı biraz kasvetli Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Perşembe 20:35 Paylaş Perşembe 20:35 Sinan Akgöl yazdı: Kim dedi ki? Msimsek dedi en son Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Dün saat 04:57 Paylaş Dün saat 04:57 Alptuğ Özcan yazdı: Msimsek dedi en son O kim ki? 🙂 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Sinan Akgöl yazdı: O kim ki? 🙂 Maliye Bakanı Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Ali Darbaz yazdı: Maliye Bakanı Gozlerindeki isiltiyi gordum Ali. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Gozlerindeki isiltiyi gordum Ali. Ben billurcuyum ben de ışıltı yok Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ali Darbaz yazdı: Ben billurcuyum ben de ışıltı yok O daha kotu be 😂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts