İçeriğe Yönlendir

Günlük Kullanım Elektrikli Araba

Ali Darbaz

Recommended Posts

Mehmet Göktürk
Onur Demir yazdı:

Egea Cross Wagon kullandım 1 yıl, şuan düz cross aldım. şirkette farklı farklı 3-4 aracı kullandım hepsinde rahatsız edici kronik bir sorun var.

şöyle anlatayım; 100le giderken gişeye yaklaşıyorsun ve yavaşlıyorsun ya deli gibi direksiyon titriyor. diskler yamuk gibi düşün. 3-4 kez diskleri değiştirdim ancak en kısa sürede tekrar aynı sorunu çıkarmakta.

nasıl yokmuş ya, illaki vardır. 

Bir müşterim aldı yeni. Corolladan geçti, acayip memnun. menzili hiç fena değil. 2.5m altına denk geliyor sanırım.

Yıkama ile ilgili su geçişi ile ilgili bir tutum bozukluğu olabilir mi

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

bence malzeme kalitesinden kaynaklı hocam, fomoco disk ile diğerlerinin farkı gibi her araç yolda su ile karşılaşıyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Onur Demir
Mehmet Göktürk yazdı:

Focus ve Megane ile aynı güzergahlarda araç kullanıyorum ve alışkanlıklarım hep aynı. Ancak sadece egea cross ile bu sorun yaşanıyor. 

bu konuda bir sürü şikayet mevcut.

image.png.5103c0a24782ed5c568953cc5f65f341.png

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan

Megane’a burun kıvırmayın. :)  Sıfıra bende o kadar para vermem ama 2 yaşında bi tane alın. Bu paraya böyle araba yok. Renault deyince herkesin bir geri durası geliyor haklı olarak ama Megane E-tech ve hatta elektrikli Renault’lar güzel araçlar. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

sık sık disk titreme sebebi oluyor ise onu yamulan başka bir parça vardır 

Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Konu elektrikli ise 2M civarı ikinci el grandland alınıp binilir. Yok illa sıfır olacaksa 2350 civarına ec5 aircross alınıp binilir. O kadar büyüğe ihtiyaç yok ve cam tavan şart değilse Şkoda elroq ya da eC30 alınıp binilir. (gerçi eC30 da kalmamış galiba bayiilerde)

İkinci elde herkes boş boş atıp tutsa da ford explorer bence hiç fena bir araba değil. ID4 te fiyatta iddialı.

almaya gönlü ve yeterli bütcesi olana araba çok. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...