İçeriğe Yönlendir

Günlük Kullanım Elektrikli Araba

Ali Darbaz

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

o adam için kendi karı olur ülkenin yine zararı olur. 

işte bakış açısı dediğim bu idi

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Mehmet Göktürk yazdı:

"ne olur" diye yorum yapmıyorum. Olanı analiz ediyorum. Analiz edince elektrik daha karlı..değil diye ortaya çıkıyorsan hodri meydan. Birilerinin cebi dolacak diye yanlış kararlar alınırsa bu neyin karlı olduğunu değiştirmez.   o adam için kendi karı olur ülkenin yine zararı olur. 

Bak ali ışığı gördü elektrikli araç vergisi getirecek.. netekim avusturalya getiriyor.  yolları yapıyorduk verginizle artık elektrik olduğundan vermiyorsunuz sizden ayrıca yol vergisi alacağız (ötv vs) demişler. 

Ee kaçış yok, Tigu dursun kenerda, demedi deme sonra , Land daha iyi dursun ama :D  daha ne ışıklar power ledler laser lar var bende, hepsi olacak dur sen...

bu arada Ruslar yarından itibaren Bitcoin i kendi borsalarında (MOEX) yayınlamaya başlayacakmış, hımmmm :seytan:

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Çağlar Bayur yazdı:

işte bakış açısı dediğim bu idi

ben onu anladım da ülke için daha karlı olduğu gerçeğini değiştirmez. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Mehmet Göktürk yazdı:

yolları yapıyorduk verginizle artık elektrik olduğundan vermiyorsunuz sizden ayrıca yol vergisi alacağız (ötv vs) demişler. 

Bizimkiler hem vergi alip hem de yol yapmadiklari ve hatta yama yapmayi bile beceremedikleri icin bizde calismaz o arguman. :)

Zaten Togg projesi olmasa bu kadar ilerlemezdi bu iş. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

stellantisede laf etmiş bu arada...  tek padalı ve direksiyonda shifterıda var, 5 neden koymadılarsa, antika reno...

seneyde bu geliyor, ille aldıracaklar bana arakadaş

sonununu özellikle izleyin, 45:27 den itibaren :hohoho: bozarım ben bu aleti :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Clio ne ya b sınıfı bagajsız araba

• Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Onur Demir

Bayramın 4cü günü Çorlu'dan Bakırköye gittim. Kuzey otoyoluna girip başakşehirden aşağı sallandım. yarı depo mazotum varken benzinliğe girme gafletinde bulundum. vaz geçip ana yola bağlanmam 15dk aldı. sağ tarafımda beklerken elektrikli araç şarj istasyonu boştaydı. kimi şarj sırasına denk geliyor kimi benzin mazot.

Elektrikli araç konusu bayramda istanbul-Güney Ege arası bir güzergah tercih etmiyorsanız çok sorun olmaz.

Komşum geçen hafta BYD Seul UEV ile Erzincancana gitmiş gelmiş. dün dönüş yaptı nasıldı diye sorduğumda çok memnun kalmış. En son Eskişehirden Çorluya mola vermeden gelmiş. şarj sorunu yaşadın mı diye sorduğumda "hayır" cevabını verdi (Togg kullandı 1 yıl, BYD yi yeni aldı)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Onur Demir yazdı:

şarj sorunu yaşadın mı diye sorduğumda "hayır" cevabını verdi

peynirsiz kapan olmaz der fransız

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Onur Demir yazdı:

Elektrikli araç konusu bayramda istanbul-Güney Ege arası bir güzergah tercih etmiyorsanız çok sorun olmaz.

Öyle bir sorun da yok. Şarj sırası sadece otobanda var. Otobana girmedigin surece hicbir sorun yok. 

Otobanda olmasinin iki sebebi var

1. Daha hizli kullanildigi icin şarj daha cabuk bitiyor.

2. Belli yerler dışında şarj edebileceğin alternatifin de yok. 

Bayram konusuna gelirsek, arefe günü Isranbok'tan Bodrum'a gittim. Üçüncü günü Bodrum'dan Akçay'a gidip son gün Akçay'dan Istanbok'a geldim. Hiçbir yerde ne şarj sorunu yaşadım ne de bekledim. Söke-izmir arası hariç otoban kullanmadım.

Şarj sorunu tatavası elektrikli aracı olmayanların bıdırdanma aparatından başka bir şey değil. Elektrikli araba zorla satilan bir şey değil arkadaşlar, kafaniza yatmiyorsa almazsiniz olur biter. Belli ki bizim kafamiza yatmis, almisiz kullaniyoruz, ki anketlere gore %95 memnun, tekrar alirim diyor. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mertol Kip yazdı:

Öyle bir sorun da yok. Şarj sırası sadece otobanda var. Otobana girmedigin surece hicbir sorun yok. 

Otobanda olmasinin iki sebebi var

1. Daha hizli kullanildigi icin şarj daha cabuk bitiyor.

2. Belli yerler dışında şarj edebileceğin alternatifin de yok. 

Bayram konusuna gelirsek, arefe günü Isranbok'tan Bodrum'a gittim. Üçüncü günü Bodrum'dan Akçay'a gidip son gün Akçay'dan Istanbok'a geldim. Hiçbir yerde ne şarj sorunu yaşadım ne de bekledim. Söke-izmir arası hariç otoban kullanmadım.

Şarj sorunu tatavası elektrikli aracı olmayanların bıdırdanma aparatından başka bir şey değil. Elektrikli araba zorla satilan bir şey değil arkadaşlar, kafaniza yatmiyorsa almazsiniz olur biter. Belli ki bizim kafamiza yatmis, almisiz kullaniyoruz, ki anketlere gore %95 memnun, tekrar alirim diyor. 

Abi keşke görüşseydik tüh..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
İlkay Başaran yazdı:

Benimki daha çok mezarlık ziyaretiydi. Bir dahakine inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:

ben de oralara gelsem haber vermezdim 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mertol Kip yazdı:

Benimki daha çok mezarlık ziyaretiydi. Bir dahakine inşallah.

Ali abiyle buluştun yani. Tamam :crazy:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   3 kullanıcı

• Ali Cihangiroğlu
    • Haşmet Güngör
    • Erdoğan Temur
  • Yeni Oluştur...