İçeriğe Yönlendir

Günlük Kullanım Elektrikli Araba

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
Onur Demir yazdı:

Donanım yazılım kalite hyundai önde olabilir ama çok küçük araç. Maruti gibi 🤣

küçük evet, bu sınıf istersen bence güzel, ec3 ün yarısı kadar değil ama :) valla şuan aracım olmasa alacak olsam alabilirdim...

Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Hyundai ionic 5 ten başlar ajsjdjdjd

Onur Demir yazdı:

Donanım yazılım kalite hyundai önde olabilir ama çok küçük araç. Maruti gibi 🤣

Bazısı küçük sever :selo:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Mertol Kip yazdı:

Hyundai ionic 5 ten başlar ajsjdjdjd

Bazısı küçük sever :selo:

ionic 5 makyajla bitti, liste dışı :tongue:  işime geleni severim, büyük bazen küçüğede biner, yeterki sığsın :selo:

Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Ben seni düşünerek yazmamıştım ama ben de küçük arabaları severim. Eski C yeni B segmenti gayet ideal aslında, çok büyüttüler. Araba bakarken xc30 olsaydı kesin onu alırdım mesela. Grandland şehiriçi için hiç pratik değil, hem her yere sığmıyor hemde dar yerden geçmek sıkıntı. Bodrum Akçay falan OK ama Istanbulda buyuk araba dert çoğu zaman. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Mertol Kip yazdı:

Ben seni düşünerek yazmamıştım ama ben de küçük arabaları severim. Eski C yeni B segmenti gayet ideal aslında, çok büyüttüler. Araba bakarken xc30 olsaydı kesin onu alırdım mesela. Grandland şehiriçi için hiç pratik değil, hem her yere sığmıyor hemde dar yerden geçmek sıkıntı. Bodrum Akçay falan OK ama Istanbulda buyuk araba dert çoğu zaman. 

hee tamam o zaman, öte yandan buralarda yazın berbat, çekilir gibi değil, park edecek yer yok, her yer araba, resmen işkence, o yüzden akrobasi yaparak 360 derece her yönden atak yeme ihtimaline rağmen skutır kullanıyorum çoğunlukla, kış gelsede rahat etsek arkadaş...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Elektriklide sıkıntılar olabilir. Batarya ve motor üretiminde kullanılan malzemelerin tedariğinde kriz var deniyor. Çin abd savaşı etkili

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

savaşı etkili

savaş kelimesinin kriteri nedir?

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

savaş kelimesinin kriteri nedir?

Yaptırım. Tehdit falan işte :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Yaptırım. Tehdit falan işte :)

malazgirtte bunlar pazarda tavukla balta takaslarken bile olurdu insanlık amma da narinleşti 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...