İçeriğe Yönlendir

Günlük Kullanım Elektrikli Araba

Ali Darbaz

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Koray Demir yazdı:

Basitlik, teknoloji ve sorunsuzluk. Hepsi bir arada.

o zaman fiyatı ern az iki misli şişirilmiş düyebiliriz yani 100 simit mi 1 kalkan balığı mı 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Sani Gerşon yazdı:

Senelerce Renault'a sövdünüz, Renault aldınız. Elektrikliyi alacağınız günü iple çekiyorum :D 

renoya sövmedim, eski modelleri tırt dedim halada diyorum, daha direksiyonu bile Ford gibi değil üstelik, dua etsin 1.3 tce motora ve getrag şanzımana, yoksa clioyu çoktaaan satmıştım :D  pilli araba almam şuan için, ihtiyacım olmaması bir yana benim için yetersizler ve gelecekleri henüz kesin değil, hadi oldular diyelim, adam gibi kullanmak bu ülkede zor.

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Ali Cihangiroğlu yazdı:

renoya sövmedim, eski modelleri tırt dedim halada diyorum, daha direksiyonu bile Ford gibi değil üstelik, dua etsin 1.3 tce motora ve getrag şanzımana, yoksa clioyu çoktaaan satmıştım :D  pilli araba almam şuan için, ihtiyacım olmaması bir yana benim için yetersizler ve gelecekleri henüz kesin değil, hadi oldular diyelim, adam gibi kullanmak bu ülkede zor.

Heh işte, Renault'a da hep böyle dediniz, almam kullanmam dandik naylon vs, şimdi gayet güzel biniyorsunuz :D 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Sani Gerşon yazdı:

Heh işte, Renault'a da hep böyle dediniz, almam kullanmam dandik naylon vs, şimdi gayet güzel biniyorsunuz :D 

e değiştirdi kendinide ondan, öncesi dediğim gibiydi, şuan bir duraksama yaşıyor gibi, pillilere yönelik var bir hareketi ama gördüğüm tam yüklenmedikleri, sanırım onlarda benim gibi düşünüyor, bu ilkel pillerle bu araçların daha ilerisi ve genele yayılması zor, her iki tarafada devam edecekler sanırım, yani içten yanmalılara devam...

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Sani Gerşon yazdı:

Boomer işte ya. gençken kafası daha iyi çalışıyormuş demek. Bu yakında alzaymır falan da olur. :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Mertol Kip yazdı:

Boomer işte ya. gençken kafası daha iyi çalışıyormuş demek. Bu yakında alzaymır falan da olur. :) 

göreceğiz bakalım :D bu pillerle geleceği yok bunların, ha birşeyler icat ederlerse ne ala ama o zamanda sizinkilere ne olur tahmin et ...

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar
Ali Cihangiroğlu yazdı:

göreceğiz bakalım :D bu pillerle geleceği yok bunların, ha birşeyler icat ederlerse ne ala ama o zamanda sizinkilere ne olur tahmin et ...

O zamana kadar bizimkilerin ekmeğini çoktan yemiş oluruz...  :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Abdussamed Acar yazdı:

O zamana kadar bizimkilerin ekmeğini çoktan yemiş oluruz...  :D

o zaman dediğin çok uzakta değil yalnız, sen bu arada keyfini sür ve 3-4 seneyi geçirmeden sat, 5 i zorlama bile ki o bile çok geç olur, çağın gerisinde teknolojiye sahip pillerle olmaz bu iş, geleceği göremeyenlere bakma sonra vah deme, gelecek elektriklide olabilir ama bu pillerle değil, bu arada ben genelde haklı çıkarım :D

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Çağlar Bayur yazdı:

o zaman fiyatı ern az iki misli şişirilmiş düyebiliriz yani 100 simit mi 1 kalkan balığı mı 

ÖTV hariçtir o yoksa bedava simit yedirmezler adama bir araba yerine iki araba hesabı. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Koray Demir yazdı:

ÖTV hariçtir o yoksa bedava simit yedirmezler adama bir araba yerine iki araba hesabı. 

yok ötv hariç rakamı o zaman yarısı olmalı idi bir sürü parça yok

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Ali Cihangiroğlu yazdı:

o zaman dediğin çok uzakta değil yalnız, sen bu arada keyfini sür ve 3-4 seneyi geçirmeden sat, 5 i zorlama bile ki o bile çok geç olur, çağın gerisinde teknolojiye sahip pillerle olmaz bu iş, geleceği göremeyenlere bakma sonra vah deme, gelecek elektriklide olabilir ama bu pillerle değil, bu arada ben genelde haklı çıkarım :D

Oha, sen bu kadar mavrayi 5 sene sonrasi icin mi yapiyon? Max 2 sene yeter bana yaw. 

• Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Mertol Kip yazdı:

Oha, sen bu kadar mavrayi 5 sene sonrasi icin mi yapiyon? Max 2 sene yeter bana yaw. 

o zaman sorun yok, zaten kullan değiştir tip araç bunlar :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Ali Cihangiroğlu yazdı:

o zaman sorun yok, zaten kullan değiştir tip araç bunlar :D

5 yil 100 bin km sonra hepsi masraf kapisi bence. Herseyden once teknolojisi geri kaliyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar
Ali Cihangiroğlu yazdı:

5 seneye kim öle kim kala, o kadar uzun hesap mutlu etmez, anı yaşa... ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Abdussamed Acar yazdı:

yaşıyorum zaten, kim uğaraşacak pille, fulle devam :tongue:

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Çağlar Bayur yazdı:

Parça yoksa dert edecek sorun da yok yukarıda öyle yazıyor ya.

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Ali Cihangiroğlu yazdı:

yaşıyorum zaten, kim uğaraşacak pille, fulle devam :tongue:

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Abdussamed Acar yazdı:

göz açıp kapama zamanı 5 sene, mesela 2019 da büyükbaş kurbanlık 7-8 bin tl idi, komplesi hisse değil

Koray Demir yazdı:

Parça yoksa dert edecek sorun da yok yukarıda öyle yazıyor ya.

sorun izafgidir , ekranda tek ünlem yakıp yerinde çakılı kalan bir teslayı hangi servise çektireceğiz? muazzam ithalat rejimimiz yüzünden 0,80 avro aştı diye parça getirtemiyorum, para var harcayamıyoruz yahu, reno alacam 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

bu arada Toğğun fiyatta güzel olmuş, hemen alalım...

2,553 kaat, olması gerekenleri ekledim, hayal alemi oldu...

https://www.togg.com.tr/price-list

neyseki yıllık 10-15 bin km anca yapıyorum, yoksa duman, valla ortam berbat, şaka falan yapıyoruz ama bitti araba işi artık, dahada alınmaz, yakında dağdan ot toplamaya başlarız, habire zam geliyor herşeye ....  işin kötüsü kaz dağındaki yenilecek ot çeşidi deli gibi ama bilenler hep mekan değiştirdi, gitsekte ne yenir bilmiyoruz, bu işe bir el atayım hele, darda kalırsak lazım olur...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Çağlar Bayur yazdı:

O zaman düz mantıkla az parçası olan bu arabalara neden bu kadar fazla para veriyoruz? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Mehmet Yeter yazdı:

O zaman düz mantıkla az parçası olan bu arabalara neden bu kadar fazla para veriyoruz? 

Bataryasi pahali halâ. Bir de az dedikleri şeyler hep motorla alakali. Fren sisteminde suspansiyona karoserden aksesuara hersey ayni aslinda. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Çağlar Bayur yazdı:

🍆

içten ysnmalı araç maliyeti daha düşük olmasına rağmen aşırı pahalı

Bi doyota alırmıyız? Pejoda kenardan bahıyor ne bu diye

IMG_5207.jpeg

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

🍆

içten ysnmalı araç maliyeti daha düşük olmasına rağmen aşırı pahalı

Bi doyota alırmıyız? Pejoda kenardan bahıyor ne bu diye

IMG_5207.jpeg

eski tabakhane fabrikasında vardı bunlardan docar da

diğer eski deri fabrikası kalıntısında redbull şenlikleri olurdu giderdik hey gidi 

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Çağlar Bayur yazdı:

sorun izafgidir , ekranda tek ünlem yakıp yerinde çakılı kalan bir teslayı hangi servise çektireceğiz? muazzam ithalat rejimimiz yüzünden 0,80 avro aştı diye parça getirtemiyorum, para var harcayamıyoruz yahu, reno alacam 

Bundan daha eğlenceli bir aksiyon henüz keşfedilmedi. 😄

https://www.instagram.com/reel/DKwjRTqI7ge/?igsh=MXdvN2x5bzA4MDlnZw==

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

e değiştirdi kendinide ondan, öncesi dediğim gibiydi, şuan bir duraksama yaşıyor gibi, pillilere yönelik var bir hareketi ama gördüğüm tam yüklenmedikleri, sanırım onlarda benim gibi düşünüyor, bu ilkel pillerle bu araçların daha ilerisi ve genele yayılması zor, her iki tarafada devam edecekler sanırım, yani içten yanmalılara devam...

Yahu neyi değişti clio işte. 90 yılından beri ürettiği araba.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• İlkay Başaran
  • Yeni Oluştur...