Erkan Işık 14 Ocak Paylaş 14 Ocak (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Aslında bi bakıma mantıklı. Sürekli kullanmayan biri 228bin vereceğine mesela, gideceği gün 2binTL verip 1 ay kullansa? Alısdınmı bagımlılık yapar sani abi tesla güzelligi sabah bindin, sıcacık olması ayagının altının dolu olması (hızlanma anlamında ) fren kullanmıyorsun % 80-90 oranında fren ihtiyacın yok, rampada vs ışıkda sadece gazı kullanman eksisi arabanın geniş olması, senin crosun döndügü yerden dönememesi, direksiyon sert olması tesladan inip tranportere bingimde pamuk gıbı olması transporter direksiyonun şürüş halinde otonom sürüşden diger adaptif hız sabitlemeye geçirmemesi durup menüden tekrar tuşa basman gerekiyor yakıt ortalaması şehirçi kısa mesafe genelde 3 km git gel tarzı 100 km 20-22 kw arası tüketim var bu 14 kw ya düşttügü oluyor ama kısa mesafe genelde 20 kw ortalama 14 Ocak tarihinde Erkan Işık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Sani Gerşon yazdı: Aslında bi bakıma mantıklı. Sürekli kullanmayan biri 228bin vereceğine mesela, gideceği gün 2binTL verip 1 ay kullansa? Salla kazan falan da olsa. 3 Yorum bağlantısı
Muhammet Ölmez 14 Ocak Paylaş 14 Ocak (düzenlendi) BMW ısıtmalı koltukları aylık üyeliğe bağlamaya çalışmıştı 4-5 yıl önce. https://digitalage.com.tr/bmwden-koltuk-isitma-ozelligi-icin-aylik-ucretli-abonelik-paketi/ 14 Ocak tarihinde Muhammet Ölmez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Ocak Paylaş 14 Ocak (düzenlendi) Mahmut Yıldız yazdı: Otomobilin geleceği pil zaten abonelik gelecek, pilin daha çoook yolu var... 14 Ocak tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ocak Paylaş 14 Ocak tramp, içten yanmalı motorlara desteğini açıkladı.... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Ocak Paylaş 14 Ocak Elektrik iyidir.. Benzinliye geri dönen yok. 2 Yorum bağlantısı
Onur Demir 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: abonelik gelecek, pilin daha çoook yolu var... Abi sıralamayı karıştırıyorsun. sen ilerleyebilmek için henüz egzozundan duman çıkarman lazım. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Ocak Paylaş 15 Ocak (düzenlendi) Onur Demir yazdı: Abi sıralamayı karıştırıyorsun. sen ilerleyebilmek için henüz egzozundan duman çıkarman lazım. dumansız olmaz zaten, duman bitene kadarda seni beni bırak daha çook kuşak değişir ama bu pillerle olmaz, o yüzden Clio ya devam Mehmet Göktürk yazdı: Elektrik iyidir.. Benzinliye geri dönen yok. o kadar emin olma elektrik iyidir evet ama çinlilerin yapmaya çalıştığı gibi çok büyük miktarda ve temiz üretibilirsen, tabi bunlada bitmez, depolaman lazım, bu hiper ilkel pillerle olmaz, yada Nikola Tesla vari havadan elektrik iletimi olmalı, ki bu olsa bile kullandırmazlar işlerine gelmez, kısaca pil konusunda bişeyler keşfedin yoksa bu petrolün biteceği yok, içten yanmalılara dönüş başlar yakında, zaten avrupada hazırlıklar başladı duyduğuma göre.... Sen yinede Tiguyu tut, demedi deme, ben genelde haklı çıkarım haa geleceğin aracı ne olur dersen o kolay, elektrikli tren derim, kablolu iletim, yoksa sizin pilliler heyecan olarak kalır... 15 Ocak tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: haa geleceğin aracı ne olur dersen o kolay, elektrikli tren derim, kablolu iletim, yoksa sizin pilliler heyecan olarak kalır... Elektrikli tramvaydan başlar. 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts