Erkan Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: kullanırken normal ısınıyor. ısıtmaya gerek yok. Mehmet hocam haftada bir şarja gidiyorum şarj istasyonu 3,5 km dc takdıgımda direk altda ısı pompası başlıyor şarj boyuncada devam ediyor ben açmıyorum araba kendı acıyor hocam Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ben şarj ederken herhangi bir ses duymuyorum. Ancak teslaların ön tarafından duman çıktığı bile oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: teslaların ön tarafından egzosu nerde ki Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: egzosu nerde ki Valla sol ön tekerden yoğun duman veya buhar çıktığını gördüm. Aha yanıyor dedim, tam kaçmaya yelteniyordum ki, baktım sahibi umursamıyor. Bi bildiği vardır diyip, sormaya da çekindim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: sormaya da çekindim. aman diyeyim göz göze bile gelme kimse ile n olur n olmaz.... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Erkan Işık yazdı: Mehmet hocam haftada bir şarja gidiyorum şarj istasyonu 3,5 km dc takdıgımda direk altda ısı pompası başlıyor şarj boyuncada devam ediyor ben açmıyorum araba kendı acıyor hocam Mehmet onu demiyor. Evet soğuksa araba ısıtır ama sürerek gelmişse sürmeden kaynaklı pi ısınıyor kendisi. yoldan geldiğin zaman ısıtma çoğu kz yapmaz. gerek kalmadığı için. 2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts