İçeriğe Yönlendir

Aşıda Durum Vahim

Hasan Karabekiroglu

Recommended Posts

Cihaner Öztürk

Memlekette babam bugün ambulansla hasteneye götürüldü. Akciğer görüntüsü korona, test sonucu yarın çıkacak. Arnavutlukta oğlum korona, gelin yeni düzeldi. Muhtemelen torun okuldan getirdi. Orada okullar açık. Yahu ne lanet bir hastalıktır bu korona. Artık insanlığa rahatlık yok. Mutasyon haberleri devam ediyor. İleride bu virüs işini silah olarak kullanır bu insanlık. 

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
Cihaner Öztürk yazdı:

Memlekette babam bugün ambulansla hasteneye götürüldü. Akciğer görüntüsü korona, test sonucu yarın çıkacak. Arnavutlukta oğlum korona, gelin yeni düzeldi. Muhtemelen torun okuldan getirdi. Orada okullar açık. Yahu ne lanet bir hastalıktır bu korona. Artık insanlığa rahatlık yok. Mutasyon haberleri devam ediyor. İleride bu virüs işini silah olarak kullanır bu insanlık. 

Geçmiş olsun..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

Yarın bi hocamız geliyor ingiltereden bakalım gelebilecek mi

bize geliş her yerden serbest, kısıt yok, gelenin taksimde gezmesi de serbest kısıt yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Abi geçmiş olsun. :(
Allah şifa versin
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
Remzi Karaca yazdı:

Babama 8 gün önce Covid-19 tanısı konulmuştu. Ateş, solunum zorluğu yoktu ama son günlerde halsizlik nedeniyle hareketleri kısıtlıydı. Yattığı yerden pek kalkamıyor ve birşey yiyemiyordu. (Yaş 77)
Bugün telefon ile yapılan kontrol sonrası ambulans ile hastaneye kaldırdılar.
Dualarınızı beklerim...

Hocam nedir son durum, iyi haber verin lütfen.

Cihaner Öztürk yazdı:

Allah şifa versin hocam.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter
Mehmet Göktürk yazdı:

Yarın bi hocamız geliyor ingiltereden bakalım gelebilecek mi

48 saatliğine Ingiltere ile uçuşları kapatmışlar hocam 

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Tahir İlter yazdı:

48 saatliğine Ingiltere ile uçuşları kapatmışlar hocam 

Çantada 8-10 tane and rover parçası vardı !

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter
Mehmet Göktürk yazdı:

Çantada 8-10 tane and rover parçası vardı !

Açarlar nasılsa hocam bizde öyle uzun kapama olmaz :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir
Cihaner Öztürk yazdı:

Geçmiş olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Tüm hastalara acil şifalar diliyorum. Bende de öksürük ateş tüm boğaz ağrısı vs başladı. İlk test direkten döndün dedi. Sağlam üşüttüm sanırsam galiba herhalde. Şayet pozitif çıkarsam önüme geleni yalayacağım biline

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz
Servet Aydın yazdı:
Tüm hastalara acil şifalar diliyorum. Bende de öksürük ateş tüm boğaz ağrısı vs başladı. İlk test direkten döndün dedi. Sağlam üşüttüm sanırsam galiba herhalde. Şayet pozitif çıkarsam önüme geleni yalayacağım biline

Yapma oğul..

Geçmiş olsun abi inşallah negatif çıkar .

09999a5b65760c812764f89c203017ca.jpg

• Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Cihaner Öztürk yazdı:

Geçmiş olsun abi, Rabbim acil şifalar versin. 

Servet Aydın yazdı:

Yapma abi, göbek büyüdükçe alan da büyür, yala yala bitmez, dolapta pekmez. sen bu oyundan çık. :p

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk

Tüm iyi dileklere teşekkür ederim. Malesef şu an yatış işlemleri yapıyoruz. Genel durumu iyi. İnşallah hayırlısıyla atlatacaz. 

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Aydın Sert
Cihaner Öztürk yazdı:

Tüm iyi dileklere teşekkür ederim. Malesef şu an yatış işlemleri yapıyoruz. Genel durumu iyi. İnşallah hayırlısıyla atlatacaz. 

Çok geçmiş olsun Hocam.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Cihaner Öztürk yazdı:

Geçmiş olsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Remzi Karaca
Babama 8 gün önce Covid-19 tanısı konulmuştu. Ateş, solunum zorluğu yoktu ama son günlerde halsizlik nedeniyle hareketleri kısıtlıydı. Yattığı yerden pek kalkamıyor ve birşey yiyemiyordu. (Yaş 77)
Bugün telefon ile yapılan kontrol sonrası ambulans ile hastaneye kaldırdılar.
Dualarınızı beklerim...

Elhamdülillah
Dün itibariyle (test sonucu negatif çıktı ve) taburcu oldu.
Ufak tefek hastalığın etkileri devam etse de durumu genel olarak iyi diyebilirim.
Herkese teşekkürler
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
(düzenlendi)
Servet Aydın yazdı:

Geçmiş olsun insallah griptir.

Cihaner Öztürk yazdı:

Geçmiş olsun.

Remzi Karaca yazdı:

Elhamdülillah
Dün itibariyle (test sonucu negatif çıktı ve) taburcu oldu.
Ufak tefek hastalığın etkileri devam etse de durumu genel olarak iyi diyebilirim.
Herkese teşekkürler

Geçmiş olsun.

tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay

Muhtemelen hükümeti ve sağlık bakanını kıskandığı(!) için çamur atıyor(!) ama yine de insanın aklında soru işareti oluşmuyor değil :) 

Aşı diyince Türkiye'de ilk akla gelen yerli ve milli firmanın ismini ithal edilen Çin menşeili aşı kolilerinin üstünde görmek ise tam bir sürpriz(!) oldu benim için. Heralde aşı konusunda tecrübeli oldukları için lojistik ve saklama amaçlı bakanlığa yardımcı olmaya çalışıyorlar, elbette bilabedel :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk

Kimse merak etmesin, yeli ve milli aşımızı yapmak için Rusya ile anlaştık. Tamamen yerli ve milli olacak. Efendim, niyemi o zaman Rusya ile anlaştık. Orasını bilmiyom, ama yerli ve milli olacağı kesin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...