İçeriğe Yönlendir

Aşıda Durum Vahim

Hasan Karabekiroglu

Recommended Posts

Servet Aydın

Benim test negatif. Antikor da öyle. Sağ akciğerde görülen ama cuma netleşecek kitle hariç turp gibiyim [emoji185]

• Beğen 5
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt
Benim test negatif. Antikor da öyle. Sağ akciğerde görülen ama cuma netleşecek kitle hariç turp gibiyim [emoji185]
Geçmiş olsun. Kitle kısmıni yakın takip lütfen.
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
Servet Aydın yazdı:

Benim test negatif. Antikor da öyle. Sağ akciğerde görülen ama cuma netleşecek kitle hariç turp gibiyim emoji185.png

Geçmiş olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

Ruslar aslında Türktür.

en özü diyebiliriz hem de 1000 yılı vardır değil mi?

Mehmet Göktürk yazdı:

hadi bakalım Serdar doktorun dediği olay doğru çıkt

Serdar DR kim acaba?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan
Çağlar Bayur yazdı:

Serdar DR kim acaba?

Serdar Savaş

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
Çağlar Bayur yazdı:

Serdar DR kim acaba?

Bir sonraki seçimlerde CB adayı :) 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Çağlar Bayur yazdı:

Serdar DR kim acaba?

yok daha fazla sanırım. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk

Geçen hafta babama corona teşhisi konmuştu ve 5 gün hastanede tutabildiler. Cuma günü kendi isteği ile hastaneden çıkardık. Ateş, ağrı, tat kaybı dahil hiç bir semptom göstermedi. Doktorların şaşkın bakışları arasında taburcu oldu. Sadece ilk başta iştahsızlık olmuştu. Kendisi Safranbolu'da şehirden biraz uzak yerde yaşıyor. 90 yaşında ve bunun yarısını bağ bahçe işlerinde geçirdi. Bahçesini ekti ve kendi yetiştirdiği ürünlerle hayatını idame etti. Malesef bizim nesil çok sağlıksız beslenerek yetişti. Bizim işimiz zor.

İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. 

• Beğen 10
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Cihaner Öztürk yazdı:

Ateş, ağrı, tat kaybı dahil hiç bir semptom göstermedi. Doktorların şaşkın bakışları arasında taburcu oldu.

geçmiş olsun eski toprak maaşallah

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş
Servet Aydın yazdı:

Benim test negatif. Antikor da öyle. Sağ akciğerde görülen ama cuma netleşecek kitle hariç turp gibiyim emoji185.png

Geçmiş olsun Servet bey.

Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir
Cihaner Öztürk yazdı:

Geçen hafta babama corona teşhisi konmuştu ve 5 gün hastanede tutabildiler. Cuma günü kendi isteği ile hastaneden çıkardık. Ateş, ağrı, tat kaybı dahil hiç bir semptom göstermedi. Doktorların şaşkın bakışları arasında taburcu oldu. Sadece ilk başta iştahsızlık olmuştu. Kendisi Safranbolu'da şehirden biraz uzak yerde yaşıyor. 90 yaşında ve bunun yarısını bağ bahçe işlerinde geçirdi. Bahçesini ekti ve kendi yetiştirdiği ürünlerle hayatını idame etti. Malesef bizim nesil çok sağlıksız beslenerek yetişti. Bizim işimiz zor.

İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. 

Geçmiş olsun tekrar.

Demek ki sizinle memleketimiz aynıymış. 

Oğlum 112 de görevli, belki de babanızı hastaneye o götürmüştür. 

Servet Aydın yazdı:

Geçmiş olsun. Kitle konusunda ihmalci davranmamak gerekir. Sıkıntı yaratacak bir şey değildir inşaallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Yurdaer Elay yazdı:

Aşı diyince Türkiye'de ilk akla gelen yerli ve milli firmanın ismini ithal edilen Çin menşeili aşı kolilerinin üstünde görmek ise tam bir sürpriz(!) oldu benim için. Heralde aşı konusunda tecrübeli oldukları için lojistik ve saklama amaçlı bakanlığa yardımcı olmaya çalışıyorlar, elbette bilabedel :rolleyes:

Kimmiş o... Devlet yapmadı mı o ithalatı

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Bu konuları çok büyütüyorlar. Bakanlık o firmaların ümüğünü sıkar isterse. Çoğunu da sıkıyor. Elbette verilen hizmetin karşılığı olacaktır adamlar da taş pişirmeyecek.

Her iş öyle değil mi? Önemli olan adalet. Adil olduktan sonra bir firmaya vermesinde sıkıntı yok.

Recep akdağ döneminden sonra (o dönem dahil) bakanlık çok akıllandı. Her düştüğü yerden toprakla kalkabiliyor. Şehir hastanesi olayını bilmem ama ilaç olsun hastane malzemesi olsun üreticilerin canına okuyorlar. Sağlam pazarlık yapıyorlar. Daha doğrusu pazarlık değil direk sopa gösteriyorlar.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
geçmiş olsun dedem

bilmem kaç yıllık sigaranın ciğerde bıraktığı izdir kitle değildir dert etme
3ay önceki performans testi ile akciğer temiz ve tam güçte idi. Sanırım sağlam bronşit çıkacak

Geçmiş olsun.
Sağol Yurdaer
Geçmiş olsun. Kitle kısmıni yakın takip lütfen.
Benden habersiz nefes bile almıyor [emoji88]
Geçmiş olsun Servet bey.
Sağol ağabey
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Servet Aydın yazdı:

3ay önceki performans testi ile akciğer temiz ve tam güçte idi. Sanırım sağlam bronşit çıkacak

Sağol Yurdaer Benden habersiz nefes bile almıyor emoji88.png

Sağol ağabey

Kitle mi? 😑

Keşke corona olsaydı demeyelim de 🙁

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Hanımın arkadaşlarından ailecek covid geçiren olmuş ve hafif atlatmışlar. semptomlarını duyunca sanki geçirmişim gibi görünüyor. Hastaneye gidip test yaptırmakta işime gelmiyor şimdilik böyle devam.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Servet Aydın yazdı:

3ay önceki performans testi ile akciğer temiz ve tam güçte idi. Sanırım sağlam bronşit çıkacak Sağol Yurdaer Benden habersiz nefes bile almıyor emoji88.pngSağol ağabey

Geçmiş olsun Abi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk
Ersin Gökdemir yazdı:

Geçmiş olsun tekrar.

Demek ki sizinle memleketimiz aynıymış. 

Oğlum 112 de görevli, belki de babanızı hastaneye o 

Evet Esentepede doğdum, Kartaltepede yaşadım. EM Lisesinden sonra üniversite dolayısıyla çıktım. 40 yıldır bizimkiler Safranboluda yaşıyor. Sık sık gidiyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir
Cihaner Öztürk yazdı:

Evet Esentepede doğdum, Kartaltepede yaşadım. EM Lisesinden sonra üniversite dolayısıyla çıktım. 40 yıldır bizimkiler Safranboluda yaşıyor. Sık sık gidiyorum.

İnşaallah şu lanet hastalık biter de, geldiğinizde görüşme imkanı bulabiliriz.

Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
Mehmet Ozyurek yazdı:

Kimmiş o... Devlet yapmadı mı o ithalatı

Ankara yerleşkeli eski bir FİRMA. İthalatı devlet neden kendisi yapmadı bilmiyorum ama Endonezya da bir ilaç firması vasıtasıyla aynı aşıyı alıyor ve doz maliyeti 13 küsür USD imiş. Bizde açıklanan rakamlar şaibeli.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...