Servet Aydın 29 Aralık 2020 Paylaş 29 Aralık 2020 Benim test negatif. Antikor da öyle. Sağ akciğerde görülen ama cuma netleşecek kitle hariç turp gibiyim [emoji185] 5 1 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 29 Aralık 2020 Paylaş 29 Aralık 2020 Benim test negatif. Antikor da öyle. Sağ akciğerde görülen ama cuma netleşecek kitle hariç turp gibiyim [emoji185]Geçmiş olsun. Kitle kısmıni yakın takip lütfen. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Aralık 2020 Paylaş 29 Aralık 2020 hadi bakalım Serdar doktorun dediği olay doğru çıktı https://www.washingtonpost.com/world/asia_pacific/coronavirus-vaccine-china-bribery-sinovac/2020/12/04/7c09ae68-28c6-11eb-9c21-3cc501d0981f_story.html 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 29 Aralık 2020 Paylaş 29 Aralık 2020 Servet Aydın yazdı: Benim test negatif. Antikor da öyle. Sağ akciğerde görülen ama cuma netleşecek kitle hariç turp gibiyim Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Aralık 2020 Paylaş 29 Aralık 2020 Mehmet Göktürk yazdı: Ruslar aslında Türktür. en özü diyebiliriz hem de 1000 yılı vardır değil mi? Mehmet Göktürk yazdı: hadi bakalım Serdar doktorun dediği olay doğru çıkt Serdar DR kim acaba? 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 29 Aralık 2020 Paylaş 29 Aralık 2020 Çağlar Bayur yazdı: en özü diyebiliriz hem de 1000 yılı vardır değil mi? Serdar DR kim acaba? Serdar Savaş 2 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 29 Aralık 2020 Paylaş 29 Aralık 2020 Çağlar Bayur yazdı: Serdar DR kim acaba? Bir sonraki seçimlerde CB adayı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Aralık 2020 Paylaş 29 Aralık 2020 Çağlar Bayur yazdı: en özü diyebiliriz hem de 1000 yılı vardır değil mi? Serdar DR kim acaba? yok daha fazla sanırım. 3 Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk 29 Aralık 2020 Paylaş 29 Aralık 2020 Geçen hafta babama corona teşhisi konmuştu ve 5 gün hastanede tutabildiler. Cuma günü kendi isteği ile hastaneden çıkardık. Ateş, ağrı, tat kaybı dahil hiç bir semptom göstermedi. Doktorların şaşkın bakışları arasında taburcu oldu. Sadece ilk başta iştahsızlık olmuştu. Kendisi Safranbolu'da şehirden biraz uzak yerde yaşıyor. 90 yaşında ve bunun yarısını bağ bahçe işlerinde geçirdi. Bahçesini ekti ve kendi yetiştirdiği ürünlerle hayatını idame etti. Malesef bizim nesil çok sağlıksız beslenerek yetişti. Bizim işimiz zor. İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. 10 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Aralık 2020 Paylaş 29 Aralık 2020 Cihaner Öztürk yazdı: Ateş, ağrı, tat kaybı dahil hiç bir semptom göstermedi. Doktorların şaşkın bakışları arasında taburcu oldu. geçmiş olsun eski toprak maaşallah 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 29 Aralık 2020 Paylaş 29 Aralık 2020 Servet Aydın yazdı: Benim test negatif. Antikor da öyle. Sağ akciğerde görülen ama cuma netleşecek kitle hariç turp gibiyim Geçmiş olsun Servet bey. Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 29 Aralık 2020 Paylaş 29 Aralık 2020 Cihaner Öztürk yazdı: Geçen hafta babama corona teşhisi konmuştu ve 5 gün hastanede tutabildiler. Cuma günü kendi isteği ile hastaneden çıkardık. Ateş, ağrı, tat kaybı dahil hiç bir semptom göstermedi. Doktorların şaşkın bakışları arasında taburcu oldu. Sadece ilk başta iştahsızlık olmuştu. Kendisi Safranbolu'da şehirden biraz uzak yerde yaşıyor. 90 yaşında ve bunun yarısını bağ bahçe işlerinde geçirdi. Bahçesini ekti ve kendi yetiştirdiği ürünlerle hayatını idame etti. Malesef bizim nesil çok sağlıksız beslenerek yetişti. Bizim işimiz zor. İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Geçmiş olsun tekrar. Demek ki sizinle memleketimiz aynıymış. Oğlum 112 de görevli, belki de babanızı hastaneye o götürmüştür. Servet Aydın yazdı: Benim test negatif. Antikor da öyle. Sağ akciğerde görülen ama cuma netleşecek kitle hariç turp gibiyim Geçmiş olsun. Kitle konusunda ihmalci davranmamak gerekir. Sıkıntı yaratacak bir şey değildir inşaallah. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 29 Aralık 2020 Paylaş 29 Aralık 2020 Ne çok Safranbolulu var hey maşallah 😆 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Aralık 2020 Paylaş 30 Aralık 2020 Yurdaer Elay yazdı: Aşı diyince Türkiye'de ilk akla gelen yerli ve milli firmanın ismini ithal edilen Çin menşeili aşı kolilerinin üstünde görmek ise tam bir sürpriz(!) oldu benim için. Heralde aşı konusunda tecrübeli oldukları için lojistik ve saklama amaçlı bakanlığa yardımcı olmaya çalışıyorlar, elbette bilabedel Kimmiş o... Devlet yapmadı mı o ithalatı Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Aralık 2020 Paylaş 30 Aralık 2020 Bu konuları çok büyütüyorlar. Bakanlık o firmaların ümüğünü sıkar isterse. Çoğunu da sıkıyor. Elbette verilen hizmetin karşılığı olacaktır adamlar da taş pişirmeyecek. Her iş öyle değil mi? Önemli olan adalet. Adil olduktan sonra bir firmaya vermesinde sıkıntı yok. Recep akdağ döneminden sonra (o dönem dahil) bakanlık çok akıllandı. Her düştüğü yerden toprakla kalkabiliyor. Şehir hastanesi olayını bilmem ama ilaç olsun hastane malzemesi olsun üreticilerin canına okuyorlar. Sağlam pazarlık yapıyorlar. Daha doğrusu pazarlık değil direk sopa gösteriyorlar. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Aralık 2020 Paylaş 30 Aralık 2020 geçmiş olsun dedem bilmem kaç yıllık sigaranın ciğerde bıraktığı izdir kitle değildir dert etme3ay önceki performans testi ile akciğer temiz ve tam güçte idi. Sanırım sağlam bronşit çıkacak Geçmiş olsun.Sağol Yurdaer Geçmiş olsun. Kitle kısmıni yakın takip lütfen. Benden habersiz nefes bile almıyor [emoji88] Geçmiş olsun Servet bey.Sağol ağabey 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 30 Aralık 2020 Paylaş 30 Aralık 2020 Servet Aydın yazdı: 3ay önceki performans testi ile akciğer temiz ve tam güçte idi. Sanırım sağlam bronşit çıkacak Sağol Yurdaer Benden habersiz nefes bile almıyor Sağol ağabey Kitle mi? 😑 Keşke corona olsaydı demeyelim de 🙁 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 30 Aralık 2020 Paylaş 30 Aralık 2020 Hanımın arkadaşlarından ailecek covid geçiren olmuş ve hafif atlatmışlar. semptomlarını duyunca sanki geçirmişim gibi görünüyor. Hastaneye gidip test yaptırmakta işime gelmiyor şimdilik böyle devam. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 30 Aralık 2020 Paylaş 30 Aralık 2020 Servet Aydın yazdı: 3ay önceki performans testi ile akciğer temiz ve tam güçte idi. Sanırım sağlam bronşit çıkacak Sağol Yurdaer Benden habersiz nefes bile almıyor Sağol ağabey Geçmiş olsun Abi. 1 Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk 30 Aralık 2020 Paylaş 30 Aralık 2020 Ersin Gökdemir yazdı: Geçmiş olsun tekrar. Demek ki sizinle memleketimiz aynıymış. Oğlum 112 de görevli, belki de babanızı hastaneye o Evet Esentepede doğdum, Kartaltepede yaşadım. EM Lisesinden sonra üniversite dolayısıyla çıktım. 40 yıldır bizimkiler Safranboluda yaşıyor. Sık sık gidiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Cihaner Öztürk 30 Aralık 2020 Paylaş 30 Aralık 2020 Nasıl yani adamlar denemeleri bizdemi yapıyor o zaman? Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 30 Aralık 2020 Paylaş 30 Aralık 2020 Cihaner Öztürk yazdı: Evet Esentepede doğdum, Kartaltepede yaşadım. EM Lisesinden sonra üniversite dolayısıyla çıktım. 40 yıldır bizimkiler Safranboluda yaşıyor. Sık sık gidiyorum. İnşaallah şu lanet hastalık biter de, geldiğinizde görüşme imkanı bulabiliriz. Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 1 Ocak 2021 Paylaş 1 Ocak 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Kimmiş o... Devlet yapmadı mı o ithalatı Ankara yerleşkeli eski bir FİRMA. İthalatı devlet neden kendisi yapmadı bilmiyorum ama Endonezya da bir ilaç firması vasıtasıyla aynı aşıyı alıyor ve doz maliyeti 13 küsür USD imiş. Bizde açıklanan rakamlar şaibeli. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts