Çağlar Bayur 20 Aralık 2020 Paylaş 20 Aralık 2020 Mehmet Göktürk yazdı: kızkaçıran yerde döne döne havaya çıkan torpilin adı idi o bizde. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Aralık 2020 Paylaş 20 Aralık 2020 evet doğru o zengin kızkaçıranı ben bunu kastettim çıtır pıtır bu şimdi doğrusunu anımsadım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Aralık 2020 Yazar Paylaş 20 Aralık 2020 Mehmet Göktürk yazdı: Ali hiç dinamolu bisiklet kullandın mı? ya da jeneratöre matkap bağlayıp vın vın jeneratörün yanında jenratörün gaz kolunun kendi kendine değiştiğini gözlemledin mi? Gözlemlemedi isen üçüncü deney önereceğim. Benim hiç bisikketim olmadı Mehmet Göktürk yazdı: evet doğru o zengin kızkaçıranı ben bunu kastettim çıtır pıtır bu şimdi doğrusunu anımsadım. Duvara sürtünce ateş çıkaran şey değilmi bu. 2000 doğumlular bilmez bunu. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Aralık 2020 Paylaş 20 Aralık 2020 Tamam. O zaman bi tane oyuncak içinden sökülü dc motor al. parmağınla çevir. sonra artı ve eksi uçlarını birbirine bağla bir daha dene. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Aralık 2020 Yazar Paylaş 22 Aralık 2020 Çağlar Bayur yazdı: ncap videoları izleme, arabayı satıp otobüse binersin ? Saate 80 km hızla sürerek ne kadar doğru yol izlediğimi anlıyorum. 70 ve 80 km hızlarla yapılan kazaların sonuçları ortada. 80 ile gidince öndeki araca çarpmadan evvel daha fazla refleks süremizde var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts