İçeriğe Yönlendir

Telefon Tutacağı Önerisi

Muhammed Orak

Recommended Posts

Erhan Doruk
Eyüp Çetin yazdı:

Izgaraya takılan tutuculardan gelen sıcak hava telefonun ısınmasına neden oluyor. Ne kadar havalandırmayı kapasan da içinden bir miktar sıcaklık geliyor. Kışın kullanışlı olmayabiliyor bazen. 😊

haklısın, benim telefonun takılı olduğu ızgara hep kapalı oluyor. Ancak bazen açıldığı oluyor, ekran filmi kenarlardan kalkmaya başlıyor , hemen kapatıyorum. Birşey farkettim , Ekran filmine sıcakken bastırınca ve içerideki tüm havayı alınca , soğuduğunda çok iyi oturuyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın

A101 den aldım  çok kötü çıktı. Düzgünce 40-50 lira verip almak lazım aslında benim kendi aracım özelinde sağolsun Opel telefon koyacak yer bile yapmamış çok zorlanıyorum. Bu sebepten almıştım ama beğenmedim..

Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

Önceleri vantuzlulardan kullanmistim. Bir tanesi yazin eriyip cama yapisti malesef. Belki kalitelileri erimeyebilir. Surekli cama takip cikarilacaksa problemli olabiliyor (vantuz tutmuyor veya bir sure sonra düşüyor)

Ayrica telefonu takip cikarmasi da biraz problemli ve yayli olanlarin tutacak kismi kirilabiliyor.

En son Şok tan 8-10tl lik izgaraya takilan miknatisli tutucu aldim. Bundan cok memnunum. Cok pratik. Dezavantaji ise telefonun arkasina (veya kilifa) metal parca yapistirmak veya kendinden metal parcali bir kilif almak gerekiyor.

Tabi havalandirma kapali olmali. Ben bu konuda pek sorun yasamadim. Kapaliyken hava gelmiyor benim aracta. Eger miknatisli alacaksaniz miknatisi güçlü olsun. 

Yorum bağlantısı
Ercan Sarıçoban

Arkadaşlar Merhaba Bu manyetik Kılıf veya Telefon tutacakları ile alakalı Benim başıma gelenden bahsedeyim Telefonumu Alalı daha 1,5 Sene oldu maalesef Telefonumun Titreşim motoru bozuldu o kadar dikkat etmeme rağmen ve kesinlikle program sal değil tüm olasılıkları denedim gözden geçirdim ve gerçekten titreşim motorunun bozulduğu kesinleşti.Fakat nedeni araştırdım ve sonuç olarak Arızaya sebep olan şeyin Manyetik telefon tutacağından olduğu kanaatine vardım.Yeni nesil telefonların hepsinde artık eski vibrasyon motorlarından kalmadı daha minyatür ve minik bir saat pili büyüklüğünde bir parça yani öyle sarsıntıyla düşmeyle bozulacak türden değil. Dolayısıyla bu parçanın bozulabilmesine  neden olabilecek aklıma en son gelen araçta sıklıkla kullandığım manyetik ( Mıknatıslı ) Telefon tutacağım oldu.Alenen elimde bunun bozduğuna dair kanıtım yok ama tüm araştırmalarım ve testlerim sonucu bu kanaate vardım. Ve araştırmaya devam ediyorum şimdi mecbur telefonumu servise götürüp titreşim motorunun Değiştittireceğim. Sizlerinde iyice araştırıp ona göre karar vermenizi rica ederim uzun oldu kusura bakmayın.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ercan Sarıçoban yazdı:

Arkadaşlar Merhaba Bu manyetik Kılıf veya Telefon tutacakları ile alakalı Benim başıma gelenden bahsedeyim Telefonumu Alalı daha 1,5 Sene oldu maalesef Telefonumun Titreşim motoru bozuldu o kadar dikkat etmeme rağmen ve kesinlikle program sal değil tüm olasılıkları denedim gözden geçirdim ve gerçekten titreşim motorunun bozulduğu kesinleşti.Fakat nedeni araştırdım ve sonuç olarak Arızaya sebep olan şeyin Manyetik telefon tutacağından olduğu kanaatine vardım.Yeni nesil telefonların hepsinde artık eski vibrasyon motorlarından kalmadı daha minyatür ve minik bir saat pili büyüklüğünde bir parça yani öyle sarsıntıyla düşmeyle bozulacak türden değil. Dolayısıyla bu parçanın bozulabilmesine  neden olabilecek aklıma en son gelen araçta sıklıkla kullandığım manyetik ( Mıknatıslı ) Telefon tutacağım oldu.Alenen elimde bunun bozduğuna dair kanıtım yok ama tüm araştırmalarım ve testlerim sonucu bu kanaate vardım. Ve araştırmaya devam ediyorum şimdi mecbur telefonumu servise götürüp titreşim motorunun Değiştittireceğim. Sizlerinde iyice araştırıp ona göre karar vermenizi rica ederim uzun oldu kusura bakmayın.

Mantıklı... Manyetik her şeyi etkiliyor. 

Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz

Bim den bunu almıştım 6 ay önce. Uzun yolda cok rahat. Tek sıkıntısı telefonu her takıp çıkarmada dikiz ayna ayarı bozuluyor haliyle. Çok sık in-bin yapılıyorsa kullanışlı değil.

9c41a68652a4aca0412886697988b42a.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Xiaomi MI5 i 4 sene manyetik ile kullandım, neredeyse hergün o manyetik alana maruz kaldı (her binişimde yapıştırdım) hiçbir şey olmadı ama bu bozmaz demek değil tabi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
Ali Gürbüz yazdı:

Bim den bunu almıştım 6 ay önce. Uzun yolda cok rahat. Tek sıkıntısı telefonu her takıp çıkarmada dikiz ayna ayarı bozuluyor haliyle. Çok sık in-bin yapılıyorsa kullanışlı değil.

Bu güzelmiş.. Navigasyona her zaman ihtiyaç olmaz, o yüzden her seferinde takmak da gerekmez bence. Kullanmadığımız zamanlar arkaya katlayabiliyor muyuz? Denk gelirsem ben de alayım :) 

Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz

Bu güzelmiş.. Navigasyona her zaman ihtiyaç olmaz, o yüzden her seferinde takmak da gerekmez bence. Kullanmadığımız zamanlar arkaya katlayabiliyor muyuz? Denk gelirsem ben de alayım [emoji4] 
Ayar yeri var ama arkaya katlamak hiç aklıma gelmemişti . Deneyeyim bindiğimde [emoji3]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Her araç için uygun değil ama ben şanslıyım.

Malzeme pleksi. 3 seneyi geçmiş hala ilk günkü kolaylığında kullanıyorum.

Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün
(düzenlendi)

Bunun mıknatıslısını aldım.

Çok memnunum.

Mıknatıs zarar verir diye düşünenler için bu da iyi bir alternatif.

Linki tıklayınca çıkan fotoğraflar benim tavsiye ettiğim ürün.

Ancak siteye git dediğinizde başka bir ürüne gidiyor.

https://images.app.goo.gl/19T1eRpEEDkKHyQx8

https://images.app.goo.gl/cLiP1jDotbC7N6RVA

tarihinde Rıdvan Ergün tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Gök

en güzeli peteğin üzerine küçük bi mıknatıs tutucu beton gibi tutuyor telefonu çokta kullanışlılar bozulmuyorda

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Çağlardan bir telefon tutucu geçti bana.
Cama tutturdum. Sonra yerini değiştirmem gerektiğinde sökemedim.
O kadar asıldım ki, camda 7 cm çapında bir delik açılacağını düşündüm.
Marka model bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...