Çağlar Bayur Cuma 13:28 Paylaş Cuma 13:28 Doğan Arşiray yazdı: boyum 181. omuzun ön koltuk sırtlığının üstünde veya tam hizasında kalıyor mu Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cumartesi 05:57 Paylaş Cumartesi 05:57 Çağlar Bayur yazdı: omuzun ön koltuk sırtlığının üstünde veya tam hizasında kalıyor mu Kullanırken mi? 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 13:32 Paylaş Cumartesi 13:32 İlkay Başaran yazdı: Kullanırken mi? koltuğu mu arabayı mı Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cumartesi 17:42 Paylaş Cumartesi 17:42 Çağlar Bayur yazdı: koltuğu mu arabayı mı Kim? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 19:38 Paylaş Cumartesi 19:38 İlkay Başaran yazdı: Kim? ismini sonra sorarız 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Talha Bilgi yazdı: @Doğan Arşiray, ağabey aklımda bu yaza bi mercedes hevesi geldi yine w204 sw kasa düşünüyorum lakin mbclub'ta sürücü koltuğunun darlığından bahsedilmiş, bu durum kısa mesafede değilde uzun mesafede kendini belli ediyormuş. Bende de malum siyatik ve dizlerde ağrı vs olunca koltuk konforu ve dar olmaması önemli. Siz uzun süreli kullanımda koltuklardan bir şikayetiniz oldumu ? Teşekkür ederim. Güzel makine ben kullandım bir sıralar da almaya niyetlendim ama donanımsal olarak istediğim gibi değildi, makyajlı selection plus dolu dolu motor zayıf ama neticesinde yeterli 1.5m bandında en mantıklı araçlardan birisi ikinci eli de hızlı prestijli güzel albenili araba. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 dakika önce Paylaş 21 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Küçükmüymüş bu.. bic5 değil Yorum bağlantısı
Recommended Posts