İçeriğe Yönlendir

2010 W204 1.6 C180 Kompressor


Doğan Arşiray
Çözüme git Çağlar Bayur tarafından,

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Doğan Arşiray yazdı:

boyum 181.

omuzun ön koltuk sırtlığının üstünde veya tam hizasında  kalıyor mu

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

omuzun ön koltuk sırtlığının üstünde veya tam hizasında  kalıyor mu

Kullanırken mi? :crazy:

  • Mutlu 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel
Talha Bilgi yazdı:

@Doğan Arşiray, ağabey aklımda bu yaza bi mercedes hevesi geldi yine :) w204 sw kasa düşünüyorum lakin mbclub'ta sürücü koltuğunun darlığından bahsedilmiş, bu durum kısa mesafede değilde uzun mesafede kendini belli ediyormuş. Bende de malum siyatik ve dizlerde ağrı vs olunca koltuk konforu ve dar olmaması önemli. Siz uzun süreli kullanımda koltuklardan bir şikayetiniz oldumu ? Teşekkür ederim.

Güzel makine ben kullandım bir sıralar da almaya niyetlendim ama donanımsal olarak istediğim gibi değildi, makyajlı selection plus dolu dolu motor zayıf ama neticesinde yeterli 1.5m bandında en mantıklı araçlardan birisi ikinci eli de hızlı prestijli güzel albenili araba.

  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

Küçükmüymüş bu.. :unsure2:

bic5 değil

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Çağlar Bayur yazdı:

bic5 değil


Ah ulen, doğru dürüst bi otomatiği olaydı. 

  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
(düzenlendi)

dün yağ değişimine gittim, gitmişken krank pozisyon sensörü götürdüm. birde emiş ses vardı, intercooler bağlantısında yırtık bulduk onu yeniledim. 2000 tl işçilik ödedim. normalde 4000 tl lik iş yapıldı. arabanın çekişi inanılmaz arttı,ısınarak eskiyen krank pozisyon sensörünün demekki her değiştirdiğim araçta olduğu gibi aracın hızlanmasına etkisi bu kadar belirgin oluyor.

 

neyse 100 km sonra işten dönerken oto yolda 110 ile giderken aniden bir şey oldu ve araba sallanmaya başladı. 2500 rpm de sallantı var ama üzerinde yok. çekiş yarım durum feci. arıza ışığı da yok. sallantı aynen bozuk tork konvertörü gibi.  deli gibi yağmur vardı zaten. neyse durduğum yerde , boşta beklerken feci sallanınca dedim herhalde bobin gitti. kapattım açtım tüm sorun kayboldu. mercedes scanerim ile baktım ve 3. silindirde aşırı vuruntu yakalamış. ancak dün gece ve bu gün soğu yada sıcak motorda aynı problemi yaşamadım.

 

acaba ne olabilir? araba müthiş hızlanıyor ve belirgin şekilde az yakıyor şu anda. sesi de azaldı.

tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl

Nemden vs 3 silindir ateşleme kaçirmıs sensörde yeni kontak kapanip açılınca ecu düzeltmiş hepsi ateşleme kaçirmasi gibi ama anlik durum bence 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Doğan Arşiray yazdı:

4000 tl lik iş yapıldı

rot ve balans ayarı mı yapıldı? tarifeye göre 4800 tl 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...