Fatih Keskin 16 Mart Paylaş 16 Mart Mustafa Tüfekçi yazdı: Tüm kontrolleri yapıyorlar mi aracin yoksa yağ boşalt doldur devam mı acaba geçen sene bana yüksek basınç hortumu değişimi önerdiler sie dedim temmuz da bakıma girecek yazarım sana Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Mart Paylaş 16 Mart Fatih Keskin yazdı: geçen sene bana yüksek basınç hortumu değişimi önerdiler sie dedim temmuz da bakıma girecek yazarım sana Boruyu buluyorsan iyi değiş yakarsın arabayı mazallah 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 17 Mart Paylaş 17 Mart Mustafa Tüfekçi yazdı: Boruyu buluyorsan iyi değiş yakarsın arabayı mazallah çoktan değişti turbo olan da 100 bin den sonra sıkıntı çıkarabiliyor bilmeyen için arızanın oradan olduğunu bulmak sıkıntı Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 17 Mart Paylaş 17 Mart Doğan Arşiray yazdı: turbon var derdin var azizim... aynen aizizm kompressör ün gözünü seveyin ne güzel uguldar dı Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Mart Paylaş 17 Mart Elitistlerin birbirini ezmesini izlemek bile eğlenceli arkadaş. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 17 Mart Paylaş 17 Mart İlkay Başaran yazdı: Elitistlerin birbirini ezmesini izlemek bile eğlenceli arkadaş. Ezilen çimenler değil miydi? 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce araba 199987 km oldu. yarın dalya. 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Çağlar Bayur yazdı: tam hortum patlama yaşı adam mühendis yahu pimaşa çevirdi tüm boruları 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Doğan Arşiray yazdı: araba 199987 km oldu. yarın dalya. sana 1.6 turbo 7 ileri makyajlı lazım Yorum bağlantısı
Serhat Işık 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Fatih Keskin yazdı: sana 1.6 turbo 7 ileri makyajlı lazım Bana da. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Serhat Işık yazdı: Bana da. vites ampülü taktır sen 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce 200002 bin oldu. foto ile kayıt altına alındı. şimdi yeni araba bakmaya başlayabilirim. Fatih Keskin yazdı: sana 1.6 turbo 7 ileri makyajlı lazım 9 ileri w205 lazım C olacaksa. ama çok para istiyorlar yeni modellerine. saçma sapan bir piyasa var. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Doğan Arşiray yazdı: 9 ileri w205 lazım C olacaksa. V6 motorlu AMG C43. Yurtdışında olsam kesin almak isterdim 7 saat önce tarihinde Yurdaer Elay tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce 2017 2018 c200 bulmak lazım dediğim gibi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts