İçeriğe Yönlendir

Fiesta MK6 Makyajlı Kasa Dtc 9359 Hata Kodu


Okan Kaplan

Recommended Posts

Okan Kaplan

Merhaba dostlar. Bu sabah aracımın gauge bölümüne girerek kontrol yaptığımda araçta dtc 9359 kodu yanıp yanıp sönüyordu. Bu kodu çözemedim. Ayrıca araçla seyir halindeyken teyp kısa süreliğine kapanıp yol bilgisayarı ekranı ve kadranlar gidiyor. Ara sıra mazot ibaresi ve hız tarafı sıfıra düşüyor. Ayrıca aracımda yağ sogutucusu patlamıştı. Su deposu içindeki yağ kalıntıları temizlendi. Antifriz dolduruldu. Kaloriferi açınca içeri de leş gibi bir koku oluyor. Bunun sebebi radyatör ve hortumlardaki yağ kalıntıları olabilir mi? Yoksa enjektör kaçırması mıdır? Bilen dostlarımız var ise yardımcı olursa sevinirim. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan

Okan bey merhaba. Teyp, yol bilgisayarı ve kadran konusunda sitemizde herkes tarafından bilinen ve ezberlenen ilk sorun kaynağı AKÜ ile başlamanızı öneriyorum. Akünüz ömrünü tamamlamış olabilir mi acaba? Focus araçlarda bu olay akünün ömrünü tamamlaması ile bol miktarda yaşanır. Özelliklede soğuk havalarda. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Kaplan

Merhaba Mustafa Bey. Az önce aracı kontrol ettim de anahtar kontağın içinde biraz sallanınca yol bilgisayarı ve radyo kapanıp açılıyor. Bunun kontakla bir ilgisi olma ihtimali var mıdır? 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...