Murat Sahın 26 Şubat 2021 Paylaş 26 Şubat 2021 (düzenlendi) Ümit Türk yazdı: Erzincandan biri 2000 model aracına karşılık teklif etti Hemen kabul etseydin keşke. Şey diyecem, yanında benzinlik de veriyordu değil mi? Tulak Akan yazdı: abi 7 8 litre kadar yaksin , sedan olsun, otomatik olsun, yalitim ve konfor olsun, fakat su tirim sesi dayaniksiz on takim vs olmasin , d segmenti olsun kriterler bunlar yani heralde sıfır - ikinci el? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2020model-0-km-yeni-tip-skoda-superb-elite-cam-tavan-hemen-teslm-887621796/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-be-motors-dan-0-km-peugeot-508-allure-eat8-otm-bagaj-hayalet-880658331/detay 26 Şubat 2021 tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 26 Şubat 2021 Paylaş 26 Şubat 2021 Murat Sahın yazdı: Hemen kabul etseydin keşke. Şey diyecem, yanında benzinlik de veriyordu değil mi? içime sinmedi. aşağıdakine siner mesela parayı görmezsek https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-hatasiz-degisensiz-902950810/detay 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 26 Şubat 2021 Paylaş 26 Şubat 2021 Ümit Türk yazdı: içime sinmedi. aşağıdakine siner mesela parayı görmezsek https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-hatasiz-degisensiz-902950810/detay Ona binilmez Bol bol sanayici arkadaş kazandırır. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2020-sifir-0-km-ford-focus-titanium-pluskis-paket-pluscam-tavan-plusses-sist-906882725/detay 400 bin liraya focus .... Yorum bağlantısı
Ümit Türk 26 Şubat 2021 Paylaş 26 Şubat 2021 Murat Sahın yazdı: Ona binilmez Bol bol sanayici arkadaş kazandırır. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2020-sifir-0-km-ford-focus-titanium-pluskis-paket-pluscam-tavan-plusses-sist-906882725/detay 400 bin liraya focus .... Büyük konuşmayayımda. Alırsam yine Ford alıcam. 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 26 Şubat 2021 Paylaş 26 Şubat 2021 Sizin şartlarınız için superb ideal. Dsg için kullanmadan takıntı yapmayınız 2 tane dsg li yeti aldım 2012 mdl ve 2015 mdl hiç sorun yaşatmadı. Üstelik çift kavramalı şanzıman sistemlerinde en sorunsuzdur dsg. Ancak kullanıcı kullanım hataları sorun çıkartır. Mesela durk kalklarda manuele almak gerekir sistemi korumak için fakat otomatik araç aldım manuelmi kullanıcam der çıkarlar oysaki otomatik degil yarı otomatikdir ve ne ifade ettiğini bilmez. Bence vir superb denesin abiniz audi aramaz passata gerek duymaz zira passattan daha rahattır, basık degildir, yormaz. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 26 Şubat 2021 Paylaş 26 Şubat 2021 Konu çok dağılmış, bütçe belirsiz, kullanım amacı belirsiz, doğru yorum yapmak çok zor. Uzun yolda tek kişi mi olacak, aile mi olacak, iş için mi gidecek gezme için mi? Yaş kaç? Hepsi faktör. Yine de genel bir yorum yapılacaksa uzun yol arabası = TDI quattro Yorum bağlantısı
Tulak Akan 26 Şubat 2021 Yazar Paylaş 26 Şubat 2021 Selim Bilgin yazdı: Konu çok dağılmış, bütçe belirsiz, kullanım amacı belirsiz, doğru yorum yapmak çok zor. Uzun yolda tek kişi mi olacak, aile mi olacak, iş için mi gidecek gezme için mi? Yaş kaç? Hepsi faktör. Yine de genel bir yorum yapılacaksa uzun yol arabası = TDI quattro selim abi hemen soyliyim detaylari. Sedan , uzun yolda 2 max 3 kisi gezmek icin gidelicek tabi iste olucak , yas 35 yas genc diyelebilriiz , yani sprotif sedan konforlu yalitimli fransiz gibi surekli problem cikarmaya saglam tank gibi bi arac lazim benzinlide olur problem degil cunku abi cok gezen biri degil ama yilda bir 15 bin km yapiyodur Selim Bilgin yazdı: Konu çok dağılmış, bütçe belirsiz, kullanım amacı belirsiz, doğru yorum yapmak çok zor. Uzun yolda tek kişi mi olacak, aile mi olacak, iş için mi gidecek gezme için mi? Yaş kaç? Hepsi faktör. Yine de genel bir yorum yapılacaksa uzun yol arabası = TDI quattro abi cok audi diyen var neden bu kadar cok burda audi okumamiza ragmen piyasada bmw falan daha cok tutuluyor bunu merak ettigim icin soruyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Şubat 2021 Paylaş 26 Şubat 2021 heryerde servisi olan araba en iyisidir uzun yolda, yani clio Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 26 Şubat 2021 Paylaş 26 Şubat 2021 Tulak Akan yazdı: selim abi hemen soyliyim detaylari. Sedan , uzun yolda 2 max 3 kisi gezmek icin gidelicek tabi iste olucak , yas 35 yas genc diyelebilriiz , yani sprotif sedan konforlu yalitimli fransiz gibi surekli problem cikarmaya saglam tank gibi bi arac lazim benzinlide olur problem degil cunku abi cok gezen biri degil ama yilda bir 15 bin km yapiyodur abi cok audi diyen var neden bu kadar cok burda audi okumamiza ragmen piyasada bmw falan daha cok tutuluyor bunu merak ettigim icin soruyorum Bütçe halen yok, en önemli kalem. Piyasada BMW daha çok tutulmuyor aslında, satış rakamları benzerdir. Tabi ki BMW de alınabilir ancak uzun yolda örneğin 3 serisindense A4'ü tercih ederim, daha geniş, daha konforlu. A6 zaten uzun yol için biçilmiş kaftan. Dikkat et, kamuda A6 çok tercih edilir, çok da yüksek km'ler yapıyorlar. Gitmeye Fabia ile de her yere gidilir, ama örneğin 8 saat yol gittikten sonra toplantıya girince kafanı toplayabiliyor musun? Her yerin tutulmuş oluyor mu? Bu önemli. Yorum bağlantısı
Tulak Akan 26 Şubat 2021 Yazar Paylaş 26 Şubat 2021 Selim Bilgin yazdı: Bütçe halen yok, en önemli kalem. Piyasada BMW daha çok tutulmuyor aslında, satış rakamları benzerdir. Tabi ki BMW de alınabilir ancak uzun yolda örneğin 3 serisindense A4'ü tercih ederim, daha geniş, daha konforlu. A6 zaten uzun yol için biçilmiş kaftan. Dikkat et, kamuda A6 çok tercih edilir, çok da yüksek km'ler yapıyorlar. Gitmeye Fabia ile de her yere gidilir, ama örneğin 8 saat yol gittikten sonra toplantıya girince kafanı toplayabiliyor musun? Her yerin tutulmuş oluyor mu? Bu önemli. benzinde yine audi yi onerir misin abi 1.4 den cekiniyoruz biraz 2 bin lik bnezinli nasil olur sence Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 26 Şubat 2021 Paylaş 26 Şubat 2021 Tulak Akan yazdı: benzinde yine audi yi onerir misin abi 1.4 den cekiniyoruz biraz 2 bin lik bnezinli nasil olur sence Belli bir yıla kadar 2.0 TFSi motorlarda yağ yakma piston kırma vs. sorunları yaygındı. Bence Audi + uzun yol olacaksa dizel olmalı. Ama yıl, model vs. önemli. Yorum bağlantısı
Tulak Akan 26 Şubat 2021 Yazar Paylaş 26 Şubat 2021 Selim Bilgin yazdı: Belli bir yıla kadar 2.0 TFSi motorlarda yağ yakma piston kırma vs. sorunları yaygındı. Bence Audi + uzun yol olacaksa dizel olmalı. Ama yıl, model vs. önemli. 2015 ve uzeri Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 26 Şubat 2021 Paylaş 26 Şubat 2021 Tulak Akan yazdı: 2015 ve uzeri 2015 ve üzeri A4 ise benzinli de alınabilir. Ama yazdığın gibi bi çıkışta 2-3 bin km yapılacaksa dizel almak lazım, fiyatları aynı çünkü. 1 Yorum bağlantısı
Tulak Akan 26 Şubat 2021 Yazar Paylaş 26 Şubat 2021 Selim Bilgin yazdı: 2015 ve üzeri A4 ise benzinli de alınabilir. Ama yazdığın gibi bi çıkışta 2-3 bin km yapılacaksa dizel almak lazım, fiyatları aynı çünkü. tamam abi eyv dizelde biraz sesli ama daha performansli tabi Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 26 Şubat 2021 Paylaş 26 Şubat 2021 Tulak Akan yazdı: tamam abi eyv dizelde biraz sesli ama daha performansli tabi Daha performanslı değildir, ikisi de 2 litre ise, 2.0 tfsi çok iyi gider. Dizel ile yetişemezsin ona. Biri 190 biri 240 beygir. Yorum bağlantısı
Muhammet Ali Deli 26 Şubat 2021 Paylaş 26 Şubat 2021 Çağlar Bayur yazdı: heryerde servisi olan araba en iyisidir uzun yolda, yani clio Servisi var diye araba alınmaz. Yeni model kabinli klimalı traktörlerden bir tık fazla konforuyla clio uzun yolda hiç çekilmez. Şirket aracı olacaksa dediğin şey mantıklı parça ucuz servis çok diyip şirket adına alınıp verilir biz de sıfır clio veriyoruz. Şahsi alınacaksa kesinlikle uzak durulması gereken bir araç. Audi, Ford, VW şaşılmamalı lüks olacaksa bütçe de varsa Mercedes E serisi. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 26 Şubat 2021 Paylaş 26 Şubat 2021 Konu o kadar yoruma açık ki. Böyle konu açana ben bentley continental öneririm. Şimdi bütçe ne kadar. Hangi motor yakıt nedir bu bilgiler olmadan bana araba önerin diye sorana ben bentley i öneririm. Neyse kusura bakma kardeşim böyle konu açılmaz. İkincisi üstte yazmışsın BMW masraflıymış Audi yağ yakıyormuş vw dsg sorunmuş filan diye. Bakımsız hangi aracı alırsan bu sorunlar çıkar. Yeterki bakımlı araç olsun. Kulaktan dolma bilgilerle araba bakılmaz. Ben dediğin tüm araçları kullandım; 2011 2015 - 1.5, 1.6, 2.0 motorlu mondeo mu dersin 2014 e mercedes mi dersin 2011 model f10 BMW 5.20 d mi dersin Audi a4 Audi a6 mı dersin. Hepsinin kendince güzel yanı vardı. Şimdi Audi a6 ile yola devam ediyorum. Sadece konfor derse Merco nun üzerine tanımam. Ama konforun yanında motor gücüde olsun dersen Audi a6 . BMW uzun yolda kesinlikle önermem. Çok sert ve rahatsız ama motor olarak on numara. Ha ucuz olsun yolda beni yormasın dersen 2.0 tdci 2012 model 163 ps PowerŞhift selective mondeo derim beyaz olacak taba deri döşeme olacak. 3 1 Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 26 Şubat 2021 Paylaş 26 Şubat 2021 Bu kaçınci uzun yol aracı konusu ben sayamadim. Direksiyonda titreme yapmama da bir kriter olmali Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Şubat 2021 Paylaş 26 Şubat 2021 Uzun yolda insanı yoran şeyler. Zayıf motorAyarsız far Kötü lastik Kötü koltuk ayarı Bakımsız sorunlu araç. Ben qashqai ile de on binlerce kilometre yol yaptım. Mondeolarla da C5 le de. Yorulmam ben hiç. 3 Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 26 Şubat 2021 Paylaş 26 Şubat 2021 Tolgahan Doğru yazdı: Bu kaçınci uzun yol aracı konusu ben sayamadim. Direksiyonda titreme yapmama da bir kriter olmali konu sahibinin abisi için Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 26 Şubat 2021 Paylaş 26 Şubat 2021 Mehmet Ozyurek yazdı: Uzun yolda insanı yoran şeyler. Zayıf motor Ayarsız far Kötü lastik Kötü koltuk ayarı Bakımsız sorunlu araç. Sürekli konuşup işine karışan bir yolcu 2 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 26 Şubat 2021 Paylaş 26 Şubat 2021 Tek seferde sadece git kısmı 1000 1200 km yol yapıyorum kocaeli Erzincan. Focus 1 1.6 otomatik le yaptım Fiesta 1.6 sport benzinli ile yaptım 99 c200 kompressor ile yaptım 2003 golf 1.9tdi pd130 ile yaptım 2000 c200 kompressor ile yaptım 2005 c230 kompressor ile yaptım 2007 alfa 159 1.9jtd ile yaptım 93 e200 ile yaptım. Rakım önemli yük önemli araçtaki kişi sayısı önemli. Benin için rampa performansi önemli Klima ısıtma performansi önemli. Yakıt menzili önemli. Arıza çıkarma riski önemli Şuan C4 grand picasso 1.6 HDI aldım bu parkur için. Tek cekincem mesela yüklü iken rampa performansı. Eğer orjinal tatmin etmezse yazılım yaptıricam. En sevdiğim 99 c200 kompressor idi. Tüm yolu 5. Viteste hız sabitleyici ile düz yolda gider gibi gitti geldi. Rampa idi yük idi sallamadı. Mesela c230 ile her gidişimde illa bı ESP hatası alırdım sinir ederdi beni sürüş zevkine gölge düşerdi. Focus 1 de performans olarak yorardi rampalarda. En son 93 e200 le gittigimde de bu yolun hakkı atmosferik araba değilmis Dedim yine. Bagaj önemli. Mesela, uzun yolda eşya taşımam gerektiğinde koltukta eşya istemem 2 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 26 Şubat 2021 Paylaş 26 Şubat 2021 İnsignia kullaniyorum, bir sonraki arabam büyük ihtimal Mercedes E serisi... Uzun yol için bence Mercedes.. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 26 Şubat 2021 Paylaş 26 Şubat 2021 Sefa Çelik yazdı: Ayrıca, bmw serttir. Direksiyonu daha çok kas gücü ister. Bu da spor yapan, body'ye giden, kendini enerjik hisseden kişilerin tam istediğidir. Ben audiye geçince direksiyon yerinden çıkmış, boşta sanıyorum, alışana kadar keyif alamıyorum ki, internette quattronun direksiyonuna diğer araçlara göre sert yorumları okudum. Kıyasla. Audi'nin en zayıf tarafı bence, direksiyon hissi. Alfa'dan inip A6'ya binince bir kaç gün araba elimden kaçacak gibi hissediyordum, jantı büyütüp spor amortisöre geçince biraz toparladık, alıştım da gerçi. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 Şubat 2021 Paylaş 26 Şubat 2021 Adam Singapur'dan Londra'ya bunla gitti. https://www.lastoverland.com/the-vehicle-oxford Tulak Akan yazdı: benzinde yine audi yi onerir misin abi 1.4 den cekiniyoruz biraz 2 bin lik bnezinli nasil olur sence Kullanmadığınız araca yorum yapmasanız? 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts