Metin Bulak 7 Mart 2021 Paylaş 7 Mart 2021 arkadaslar uc dört senedir esp lambası yanıyor arızayı bulamıyoruz son zamanlarda ıse abs lambası canı ıstedıği zaman yanıp bazende sonuyor bu arada seyır halındeyken kılometre gösterge paneli devre dısı kalıyor devır saatı hız gosterge saati hararet gostergesi şarj lambası soguk hava ikaz işiklaı ve kilometre sayacları sıfırlanıp devre dışı kalıyor arabayı stop ettirip tekrar caliştırınca herşey normale donoyor fakat sevgili esp isığım yanmaya devam ediyor Yorum bağlantısı
Muhammed Orak 7 Mart 2021 Paylaş 7 Mart 2021 Bilgim yok ama megane varken abs sensörü kablosu kopmuştu arıza yakıyordu yine, bilgisayara bağlayıp sensörlerin hız okuyup okumadığına baktırmakta fayda var. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 7 Mart 2021 Paylaş 7 Mart 2021 Öncelikle gösterge panelinizi kontrol ettirin. Elektronik kartta soğuk lehim vs. oluyor sonra böyle garip garip hatalar çıkıyor ekrana. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 Mart 2021 Paylaş 7 Mart 2021 Fusion aracımda abs kablosu klipsinden çıkmış ön janta süre süre dışındaki plastik aşınmış metal kablo janta sürünce abs ışığı yanıyordu. kabloyu özel malzemeler ile izole edince klipsine takınca düzelmişti. Yorum bağlantısı
Metin Bulak 7 Mart 2021 Yazar Paylaş 7 Mart 2021 gosterge panelini iki kez kontrol ettirdim nafile usta panel bitik dedi işin içinden cıktı bende yuz yırmı binde olan cıkma yeni panel bulup aldım taktık ama aynı arızalar devam demekkı panelde sorun yok 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 7 Mart 2021 Paylaş 7 Mart 2021 Benzeri bir durumu focus 2.5 kasada yaşadık.Esp yok ama Abs lambası yandı,durduğu yerde kilometre hareket etmeye falan başlamıştı.Sorun Abs kablosunda çıktı.Değiştik ve problem kalmadı.İlk bakılacak yer orası galiba. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mart 2021 Paylaş 7 Mart 2021 mk3 kasa değil mi arabanız? esp lambası ile diğeri farklı arızalar bence, esp için basit bir öneri: sigortasını yeni takın, eskisi sağlam da olsa deneyin, diğer arıza için de, ne sıklıkta göstegeler igidp geliyor bilmiyorum ancak deneme amaçlı, teyp ve havalandırma panelini sökerek gezin. garip ve sebebbini tam bilemem ancak teyp ve havalandırma kumanda panelinde bir terslik varsa bu göstergelere yansıyor. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Oflu 16 Mart 2021 Paylaş 16 Mart 2021 Metin Bulak yazdı: arkadaslar uc dört senedir esp lambası yanıyor arızayı bulamıyoruz son zamanlarda ıse abs lambası canı ıstedıği zaman yanıp bazende sonuyor bu arada seyır halındeyken kılometre gösterge paneli devre dısı kalıyor devır saatı hız gosterge saati hararet gostergesi şarj lambası soguk hava ikaz işiklaı ve kilometre sayacları sıfırlanıp devre dışı kalıyor arabayı stop ettirip tekrar caliştırınca herşey normale donoyor fakat sevgili esp isığım yanmaya devam ediyor Akünüzü ve şarj dinamosunu kontrol ettirmelisiniz bence. Eğer yeterli amperde akım gelmiyor ise bu gösterge hatalarını verebilir. Benim önceki aracımda şarj dinamosu arızalanmadan önce benzer sekilde yapmıştı. Sonrasında yolda kaldım ve yaptırdım. Yorum bağlantısı
Ümit Aplak 26 Mart 2021 Paylaş 26 Mart 2021 Işık yanarken hata kodunun ne olduğuna bakılmalı aynı sorun benim aracımda vardı Arka sol ABS ESP sensöründen çıktı arıza Yorum bağlantısı
ercan aksu 18 Ağustos 2022 Paylaş 18 Ağustos 2022 arkadaşllar benim başıma da geldi abs beyninden çıktı akünün altında abs beyni var elektronik. onu değiştirdik düzeldi burada tamirini yapan olmayınca seri numarasına göre ostimden çıkma bulduk mk4 2007 1,6 benzinli trend 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts