Ahmet Çalışkan 24 Mart 2021 Paylaş 24 Mart 2021 Merhaba, Tata ile kaza yaptıktan sonra aracı yaptırmadım ve o haliyle ustaya sattım. Niyetim araç değil ev almaktı ama kaza yapıp peşinatın bi kısmı (Tata'yı satıp peşinatı tamamlayacaktım) elden gidince ev işi yattı. Artık tanınmadık bilinmedik araç almaya da cesaret edemedim. Aile arabamız, 9 yıldır kullandığımız Fiat Linea'yı babamdan aldım. Sıfır almıştık ve yıllardır kahrımızı çekiyor. Pazarlık sıkı geçti Piyasadan o kadar midem bulandı ki inanın hiç takip etmiyorum artık. O yüzden fiyatları takip etmiyorum ve karlı mı çıktım zararlı mı bilmiyorum. Babamın deyimine göre ucuza kapatmışım ama güvenemiyorum da 70 bin liraya el sıkıştık. Marka: Fiat Model: Linea Active Plus, 1.3 Multijet Yakıt: Dizel Değişen: Yok Boya: En fazla 2-3 parça çıkar, onlar da benim eserimdi ama o kadar zaman geçti ki hatırlayamıyorum (lokal de olabilir bunlar) Değişen: Yok Km: 120.000 di en son, şimdilerde 130.000 olmamıştır. Fotoğrafları henüz yükleyemedim. Pazar günü İstanbul'a gidip teslim alcam. Haftaya da fotoğrafları atmış olurum 8 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 24 Mart 2021 Paylaş 24 Mart 2021 Hayırlı olsun. Babadan alındıysa, ucuzdur o. 1 Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 24 Mart 2021 Paylaş 24 Mart 2021 Baban babalığını yapmış 70 bin bence gayet uygun. 2 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 24 Mart 2021 Paylaş 24 Mart 2021 Hayırlı olsun. Tanıdık araç alalım derken bunu kastetmismiydik bilemedim şimdi. Ama sonuçta tanıdık araçtan iyisi herhalde sıfır km aractir. 2 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 24 Mart 2021 Paylaş 24 Mart 2021 Hayırlı olsun. 70 binlik lineaları sıralayınca iç açıcı ilanlar çıkmıyor Hem de baya baya ucuza kapatmışsınız. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 24 Mart 2021 Paylaş 24 Mart 2021 Hayırlı olsun. Bir linea kullanıcısı olarak, cidden çok uyguna almışsınız. Piyasayı az çok takip ediyorum. O aracı galericiden alsanız 90'dan aşağı alamazdınız. Kullanıcıdan alsanız 85 isterlerdi en az Piyasa saçma derecede yüksek. Araç temiz km düşük olunca talibi çok oluyor. Tata'dan kalan zararınızın büyük kısmını amorti etmiş diyebilirim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Mart 2021 Paylaş 24 Mart 2021 Hayırlı olsun. Bende aynı yolun yolcusu olacağım gibi. 1 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 24 Mart 2021 Yazar Paylaş 24 Mart 2021 Ucuza aldigima sevindim o zaman :) babam bosuna 2 haftadir direnmiyomus demek ki :D 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 24 Mart 2021 Paylaş 24 Mart 2021 Hayırlı olsun. En iyi araba bildiğin arabadır. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 24 Mart 2021 Paylaş 24 Mart 2021 babanıza bi yemek bi bişiy ısmarlayın bence,Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 24 Mart 2021 Paylaş 24 Mart 2021 hayırlı olsun bilindik araba her zaman iyidir 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Mart 2021 Paylaş 24 Mart 2021 Hayırlı olsun. Inşallah Tata istediğin paraya gitmiştir. 1 Yorum bağlantısı
Gencay Bengli 24 Mart 2021 Paylaş 24 Mart 2021 Bende babamın 2010 passati için çok mucadele verdim ama olmadı. En son 2013 yılında düğünümde 5 km kullanma şerefine nail oldum. Güzel günlerde kullanın... 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Mart 2021 Paylaş 24 Mart 2021 güle güle kullanın mis gibi alışveriş olmuş 1 Yorum bağlantısı
Furkan Sumer 24 Mart 2021 Paylaş 24 Mart 2021 Peder beyi bi hacca falan gönderin bence hayirli, kazasiz, cezasiz olsun.. 2 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 24 Mart 2021 Paylaş 24 Mart 2021 Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 24 Mart 2021 Yazar Paylaş 24 Mart 2021 Fikri Keleş yazdı: babanıza bi yemek bi bişiy ısmarlayın bence,Hayırlı olsun Şart oldu tabi ama asla bana para harcatmaz. Deniycem yine de 😊 Metin Akbal yazdı: Hayırlı olsun. Inşallah Tata istediğin paraya gitmiştir. Gitmedi ama artık 3'e 5'e bakacak halim kalmadı Tata'da. Yordu beni. Bi de ustası sayılı olunca yanlış bir ustaya denk gelmişim, araçtan her gün parça eksiliyordu ve her gün masrafını arttırıyordu aracın. Meğer parça çalıp satan biriymiş. Sonra benim aracı görüp tanıyanlar telefon yağmuruna tuttu da kurtardık aracın kalan kısmını ☺️ Furkan Sumer yazdı: Peder beyi bi hacca falan gönderin bence hayirli, kazasiz, cezasiz olsun.. 8 ay sonra emekli oluyor. Tazminatıyla Hacca gitmek istiyor,Rabbim nasip eder inşallah. Ben göndermek isterdim tabi ama şu şartlarda mümkün değil ne yazık ki 😊 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Mart 2021 Paylaş 24 Mart 2021 Ahmet Caliskan yazdı: .. 8 ay sonra emekli oluyor. Tazminatıyla Hacca gitmek istiyor,Rabbim nasip eder inşallah. Ben göndermek isterdim tabi ama şu şartlarda mümkün değil ne yazık ki 😊 Ne diyeceğimi bilemedim şimdi. Bu sıkıntı içerisinde yine hac yine hac. Baba iyi baba ama. 4 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 24 Mart 2021 Yazar Paylaş 24 Mart 2021 Mehmet Göktürk yazdı: Bu sıkıntı içerisinde yine hac yine hac. Önce kutsal toprakları Arap Amerikan işgalinden kurtarıp ibadeti dolar endeksinden kurtarmak lazım 😊 Yorum bağlantısı
Recommended Posts