Mehmet Göktürk 24 Mart 2021 Paylaş 24 Mart 2021 Ahmet Caliskan yazdı: Önce kutsal toprakları Arap Amerikan işgalinden kurtarıp ibadeti dolar endeksinden kurtarmak lazım 😊 herkes kendi toprağını kendi kurtarsın. kutsal içimizde. toprağın kutsalı olmaz. putlaştırmaktır. 8 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Mart 2021 Paylaş 24 Mart 2021 (düzenlendi) Ahmet Caliskan yazdı: Şart oldu tabi ama asla bana para harcatmaz. Deniycem yine de 😊 Gitmedi ama artık 3'e 5'e bakacak halim kalmadı Tata'da. Yordu beni. Bi de ustası sayılı olunca yanlış bir ustaya denk gelmişim, araçtan her gün parça eksiliyordu ve her gün masrafını arttırıyordu aracın. Meğer parça çalıp satan biriymiş. Sonra benim aracı görüp tanıyanlar telefon yağmuruna tuttu da kurtardık aracın kalan kısmını ☺️ 8 ay sonra emekli oluyor. Tazminatıyla Hacca gitmek istiyor,Rabbim nasip eder inşallah. Ben göndermek isterdim tabi ama şu şartlarda mümkün değil ne yazık ki 😊 Hocam siz neden bu kadar bahsızsınız. Arabadan parça çalmakta nedir ? Hacca gidilmez, ucağa binilmez, Covit oralarda kol geziyor. Zaten Kabe kapalı, tavah edemez. Siz babanızı alın, oylat kaplıcalarında 3 gün kaplıca sefası yapsın. Oradanda bir Antalya tatilli, Maşallah olur. 24 Mart 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Mart 2021 Paylaş 24 Mart 2021 Ali Darbaz yazdı: Hocam siz neden bu kadar bahsızsınız. Arabadan parça çalmakta nedir ? Hacca gidilmez, ucağa binilmez, Covit oralarda kol geziyor. Zaten Kabe kapalı, tavah edemez. Siz babanızı alın, oylat kaplıcalarında 3 gün kaplıca sefası yapsın. Oradanda bir Antalya tatilli, Maşallah olur. Tatile gidecek olsam Ali'ye soracağım. O derece bilgili ve mantıklı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Mart 2021 Paylaş 24 Mart 2021 Mehmet Göktürk yazdı: Tatile gidecek olsam Ali'ye soracağım. O derece bilgili ve mantıklı. Abi arkadaş arabayı babasından ucuza satın aldı, yemek ısmarlamayı düşünüyor. Ben babamın arabasını hibe aldım, üstüne kirasına kondum. Kendimi kene gibi hissettim 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 24 Mart 2021 Yazar Paylaş 24 Mart 2021 Ali Darbaz yazdı: Hocam siz neden bu kadar bahsızsınız. Bu sorunun cevabını 20 yıldır arıyorum. Bazen bahtsızlık bazen de bile bile lades demek diyelim. Kendi sehrimde ustam vardı halbuki, kaşınmışız herhalde cekiciye yukleyip Istanbula gönderdik. Eger yasak degilse adiını ve yerini paylasayim. Peugeot sahibi varsa forumda, canı yanmasın. Tatil olayına da ben tamamım, yaz gelsin onu da teklif ederiz Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Mart 2021 Paylaş 24 Mart 2021 Ahmet Caliskan yazdı: Bu sorunun cevabını 20 yıldır arıyorum. Bazen bahtsızlık bazen de bile bile lades demek diyelim. Kendi sehrimde ustam vardı halbuki, kaşınmışız herhalde cekiciye yukleyip Istanbula gönderdik. Eger yasak degilse adiını ve yerini paylasayim. Peugeot sahibi varsa forumda, canı yanmasın. Tatil olayına da ben tamamım, yaz gelsin onu da teklif ederiz https://www.tatilsepeti.com/oylat-kaplicalari-caglayan-otel 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 24 Mart 2021 Yazar Paylaş 24 Mart 2021 Ali Darbaz yazdı: https://www.tatilsepeti.com/oylat-kaplicalari-caglayan-otel Yalnız benim peder henüz genç, Kasımda 50 yasına basacak. Playlist i Aleyna Tilki, Serdar Ortaç tan falan oluşuyo 😀 Bii anlık Hac fikrini unutursa kaplıca yerine köpük partili bol turistli bir tatil isteyebilir 😂 1 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mart 2021 Paylaş 24 Mart 2021 Ali Darbaz yazdı: Abi arkadaş arabayı babasından ucuza satın aldı, yemek ısmarlamayı düşünüyor. Ben babamın arabasını hibe aldım, üstüne kirasına kondum. Kendimi kene gibi hissettim vesile ile mjetli linea ile 3 yılda 1 araba parası tasarruf edilir, cruza oranla 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Mart 2021 Paylaş 24 Mart 2021 Ahmet Caliskan yazdı: Yalnız benim peder henüz genç, Kasımda 50 yasına basacak. Playlist i Aleyna Tilki, Serdar Ortaç tan falan oluşuyo 😀 Bii anlık Hac fikrini unutursa kaplıca yerine köpük partili bol turistli bir tatil isteyebilir 😂 oha benden küçük. benim oğlan 12 yaşında ! Ahmet Caliskan yazdı: Yalnız benim peder henüz genç, Kasımda 50 yasına basacak. Playlist i Aleyna Tilki, Serdar Ortaç tan falan oluşuyo 😀 Bii anlık Hac fikrini unutursa kaplıca yerine köpük partili bol turistli bir tatil isteyebilir 😂 ikisi ortası yok mu bunun? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Mart 2021 Paylaş 24 Mart 2021 Bu işin sonu babaya bi coupe cabriolet e kadar gidecek sanırım. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mart 2021 Paylaş 24 Mart 2021 Mehmet Göktürk yazdı: oha benden küçük. 36 sında dede olan ile çay içtim ben... çayı nereme içtim bilemedim öğrenince 2 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 25 Mart 2021 Yazar Paylaş 25 Mart 2021 Çağlar Bayur yazdı: 36 sında dede olan ile çay içtim ben... çayı nereme içtim bilemedim öğrenince Ben babamın askerden dönüşünü, getirdiği oyuncakları falan hayal meyal hatırlıyorum desem? 😂 1 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 25 Mart 2021 Paylaş 25 Mart 2021 Egeaya binerken gün gelecek herkes egeaya binecek derdim. Güncelliyorum sözü gün gelecek herkes egea ve lineaya binecek. Hayırlı olsun bu atada. Not: Egeayı lineayla takas ettim ben de 😃 4 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 25 Mart 2021 Paylaş 25 Mart 2021 Mehmet Göktürk yazdı: Ne diyeceğimi bilemedim şimdi. Bu sıkıntı içerisinde yine hac yine hac. Baba iyi baba ama. Hacca gidip covid'e kabeyi tavaf ettirebilirlerse belki imana gelir virüs Bir umut tabi. Ahmet Caliskan yazdı: Önce kutsal toprakları Arap Amerikan işgalinden kurtarıp ibadeti dolar endeksinden kurtarmak lazım 😊 Niye biz kurtarıyoruz? Afedersiniz, kendi b.kumuzu yedik araplar mı kaldı kurtaracak? Adamlar memnun halinden... Çağlar Bayur yazdı: vesile ile mjetli linea ile 3 yılda 1 araba parası tasarruf edilir, cruza oranla Gerçekten araba kullanan için kesinlikle öyle. Önceki aracım astra idi, yakıt bir litre kadar azdı cruze'dan. Ona rağmen çok yakıyordu. Lineayı alınca fark ettim, araba yakmıyor. Çok müsrif kullansam bile 5,5 litre civarı çıkıyor depo ortalaması. Çok nadir 6 litreye yaklaşıyor. Azıcık kibar davranınca hemen 4-4,5 litrelere düşürüyor ortalamayı Fatih Mehmet Uslu yazdı: Egeaya binerken gün gelecek herkes egeaya binecek derdim. Güncelliyorum sözü gün gelecek herkes egea ve lineaya binecek. Hayırlı olsun bu atada. Not: Egeayı lineayla takas ettim ben de 😃 Araç fiyatları böyle saçmalamaya devam ederse aynen söylediğiniz gibi olacak. MK2,5 focus tdci collection gördüm geçen sarı sitede, 125 bin lira yazmış. Araba 150 bin km'de, servis bakımlıymış falan filan. Sıfır egea alırım o parayı ona vereceğime Mehmet Göktürk yazdı: oha benden küçük. benim oğlan 12 yaşında ! Abi benim kuzen 19 yaşında baba oldu. Baba mesleğini devam ettirip sanayide tamircilik yapıyor 14'ünden beri orda. 18 olunca enişte ben emekli oldum deyip dükkana gitmez oldu Haliyle adamın işi hazırdı. Ben 35 yaşında baba oldum. Okuduk iş bulduk falan filan derken ancak vakit bulup evlendim. Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 25 Mart 2021 Yazar Paylaş 25 Mart 2021 Murat Sahın yazdı: Niye biz kurtarıyoruz? Afedersiniz, kendi b.kumuzu yedik araplar mı kaldı kurtaracak? Zaten Arapları kurtarmayı kastetmemiştim 100 yıl öncesine kadar bizim olan toprakları, Araplardan ve Amerikan esaretinden kurtarmayı kastetmiştim. Ki mutlaka şart oldu bence. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 25 Mart 2021 Paylaş 25 Mart 2021 Ahmet Caliskan yazdı: Ben babamın askerden dönüşünü, getirdiği oyuncakları falan hayal meyal hatırlıyorum desem? 😂 Ben babamı askere gönderdiğimi hatırlıyorum, eline valizi alıp evden çıkışı, aylarca gelmeyişi. Çocukluktan kalma sözümdü, önce çocuk yapıp sonra askere gitmeyeceğim diye. Geçen iş için 3 gün izmirdeydim, kızım 3 gün görmeyince bırakıp gitti diye küsmüş Daha yeni barıştı. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 25 Mart 2021 Yazar Paylaş 25 Mart 2021 Murat Sahın yazdı: Çok müsrif kullansam bile 5,5 litre civarı çıkıyor depo ortalaması. Çok nadir 6 litreye yaklaşıyor. Azıcık kibar davranınca hemen 4-4,5 litrelere düşürüyor ortalamayı Bir de bunun tüyolarını da alsak Ben beceremiyorum hiç. Sürekli anlık tüketim göstergesine bakarak mı kullanıyorsunuz? Öyle mi yapmalı? Yorum bağlantısı
Murat Sahın 25 Mart 2021 Paylaş 25 Mart 2021 Ahmet Caliskan yazdı: Zaten Arapları kurtarmayı kastetmemiştim 100 yıl öncesine kadar bizim olan toprakları, Araplardan ve Amerikan esaretinden kurtarmayı kastetmiştim. Ki mutlaka şart oldu bence. 100 yıl öncesine kadar bizim olan toprakları kurtaracaksak Elimizde kalana sahip çıkalım yeter bence... Ahmet Caliskan yazdı: Bir de bunun tüyolarını da alsak Ben beceremiyorum hiç. Sürekli anlık tüketim göstergesine bakarak mı kullanıyorsunuz? Öyle mi yapmalı? Yok, ilk bir iki hafta öyle kullanınca alışıyorsunuz nasıl kullandığınızda ne yakacağına. Ama ben total tüketime bakıyorum yani söz gelimi son 700 km'de 100km/?lt şeklinde bakıyorum olaya. Anlık olarak 20 litre de gösterir, onu çok şaapmamak gerek. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 25 Mart 2021 Paylaş 25 Mart 2021 Hac ödemesi 2020 itibari ile riyal ile yapılıyor artık. Tabi güncelleme olmadı ise bu şekilde devam ediyor. Annem babam için türk lirasını riyale çevirip ödeme yapmıştık sonrasında pandemi nendeniyle hac iptal olduğunda uğraşmıştım. Hac iptal olunca paramızı yine riyali türk lirasına çevirerek çekmiştik.. Bir zamanlar Dolara karşı bir taarruz olmuştu hani. kurumlar özeller dolarla çalışmasın ülkeler kendi para birimleriyle alışveriş yapsın vs falan. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Mart 2021 Paylaş 25 Mart 2021 Ahmet Caliskan yazdı: Zaten Arapları kurtarmayı kastetmemiştim 100 yıl öncesine kadar bizim olan toprakları, Araplardan ve Amerikan esaretinden kurtarmayı kastetmiştim. Ki mutlaka şart oldu bence. neresinden bahsediyoruz yer adı verin. Yorum bağlantısı
Erkan Işık 25 Mart 2021 Paylaş 25 Mart 2021 Baba ogul arasında cep to cep olmus baba ayıp etmış :)) insan ogluna parayla arabamı satar :)) 2 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Mart 2021 Paylaş 25 Mart 2021 İbadet anlayışını sorgulamayı bıraksak mı? Benim dinim bana sizin dininiz size Tabi ki pandemi de kimse bir yere gitmez. Kim neye inanıyorsa ne istiyorsa özgürlük sınırları çerçevesinde onu yaşasın. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 25 Mart 2021 Paylaş 25 Mart 2021 Erkan Işık yazdı: Baba ogul arasında cep to cep olmus baba ayıp etmış :)) insan ogluna parayla arabamı satar :)) eğitim amaçlı bence. Metin Akbal yazdı: İbadet anlayışını sorgulamayı bıraksak mı? Benim dinim bana sizin dininiz size Tabi ki pandemi de kimse bir yere gitmez. Kim neye inanıyorsa ne istiyorsa özgürlük sınırları çerçevesinde onu yaşasın. O seni sorguluyorsa sen de onu sorgularsın. etki tepki. "sorgulamak" kelimesinden de korkmamak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts